Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Young relievers speculated, as alcantara for locals Authentic Andrew Norwell Jersey

He was a member of the Kansas City Chiefs earlier this and played two seasons with the Tennessee Jarvis Landry Authentic Jersey Titans.
We start with some typical renditions of these bets, and then it gets weird.
Instead, they sent back to Baseball Jerseys Custom San for Castillo and kept the rest of the trade Baseball Jerseys Cheap intact.
Solihull Moors dispatched F.A Cup giant killers Sutton United with ease this Saturday thanks to a debut to remember for Regan -Cook.
However, if he retires next year he could go with , and that would be pretty cool.
I think change is good, and I think we’ve embraced that the past and been able to bring some players that now are household names … but at one point they were new, GM Bowman told .
Debut included a fastball clocked at 102 mph, the fastest pitch thrown on record by a starting pitcher 2013…
Beachum : Beachum was coming off http://www.officialpanthersfootballshop.com/YOUTH+ANDREW+NORWELL+JERSEY a injury, and any investment was likely risky.
But he was funny.

Most Tories know their heart of hearts that is of little or no relevance Baseball Jerseys Custom to national defence the 21st century.
During graduate research that focused on environmental Nike NFL Jerseys 2017 pathogen detection, I became very interested in the British development of biological weapons during World War II after I read a review article on the topic.
Burns turned 258 this year, kept alive by Scottish laddies and lassies who gather to honor the poet Cheap NFL Jerseys Usa every year at Burns Nicht Suppers held all over the world.

Visitation resume Tuesday from 9 a.m.

— Bergman — Kevin Patra.
The thing that helps is, Baseball Jerseys Cheap he’s got a great grasp of what to do as a receiver whereas the running back position Basketball Jerseys is obviously a little new for him terms of this offense.
the 17, edition of Sports Illustrated, columnist Frank Deford penned a piece entitled The Rise and Fall of Puckett, that discussed Puckett’s many indiscretions and contrasted his private image with the much-revered public image he maintained prior to his arrest.

Gossip about her keep the Appleby name the forefront.
11 2014:15 PM PST .
They also gave up the sixth fewest points per game at 19 and ‘s seven interceptions were a contributor to leading Cheap NFL Jerseys Nike the league interceptions , turnovers and turnover differential .
Everything I’ve heard Nike NFL Jerseys 2017 about his recovery is that he’s ahead of schedule, too, btw.
The Seahawks operated out of the Cheap NFL Jerseys Usa shotgun often, and Rawls again had much of his success out of Royce Freeman Jersey this formation as the Falcons would defend the pass first.
Neither item would necessarily preclude from returning for another with the Cardinals 2017.
This wasn’t the squad that embarrassed the national team by falling short, and for that, we’re thankful.
Athletics manager said Friday that he’s yet to Basketball Jerseys decide who be his closer this .
He allowed 27 total pressures, and his pass-blocking efficiency was only good enough for 11 Cheap NFL Jerseys Nike overall among tackles, behind players like Taylor Lewan and .

By wearing the seldomly used number 88, Lindros has made it a number that is synonymous with the Big E — which does not stand for easy.
Instead, the 2016 has been a tough one for Volquez.
The problem is that the pair of them might be too high asking price for Dyson-who is really a bench player after all.
3 seed the Pacific.
So after all of that, why wouldn’t you hire to be your Real Estate http://www.packersfootballofficialshop.com/authentic-josh-jackson-jersey.html Agent for life?
Out of the discussion for the playoffs, now is their prime time to make some moves and think about their future.
Please confirm your details below.
Left guard Allen Barbre has shifted to replace , creating the opening for Seumalo.
That’s like my brother off the field.
It was worse than Garry Gilliam.

And like other minor league pitchers, he had always messed around with the knuckleball, throughout high school and college and on into his days as a professional.
Phillips, his mother and father traveled from Nashville to Baton Rouge, and did on their own dime.
It’s all about putting team the best position possible.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara