Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

When the astros signed carlos reached agreement Kyrie Irving Jersey

With the puck, I thought he was confident, Flyers head coach Hakstol said.
Because he’d be starting the year as MLB Authentic Jerseys a Basketball Jerseys Custom 19 year old, the start of his ELC would slide to 2017 and give the Avalanche, essence, a four-year ELC instead of the standard three.
That Cheap NFL Jerseys Paypal was the last of 12 shutouts Brodeur had against the Flyers.
The Kings also won two road before the break, and Budaj was net for all four , including two shutouts.
But I say give me Boldin.
Six Washington http://www.ravensshopfootballonline.com/Authentic-Nick-Boyle-Jersey commits, five Michigan commits and three commits to both Oregon and Southern California are the game, along with of the top undecided Cheap NBA Jerseys recruits remaining.
Over the past few years, he discovered a similar community focused around hockey and started to apply those methods to the Caps attempt to better understand the game.
I gave up a home run early and still held team the game.
He has other friends and family members who make the trek from Boardman, the same Mahoning County city NFL Jerseys Nike that produced former Browns quarterback Bernie Kosar.

We know he can score … Really, if he can take that next step defensively – he’s always been above-average I think on the ball, guarding his own .
We’d play the buffoon ourselves.
Sunday, Dec.
The Tampa Bay Basketball Jerseys Custom Lightning have a real opportunity to make noise the putrid Atlantic Cheap NFL Jerseys China Division if they can just sneak into the playoffs.
NFL MLB Authentic Jerseys Jerseys Nike Some people retire and play golf.
Hextall said he feels the club needs Steven Matz Jersey to add a top-six or top-nine forward at some point this .
At the time was negotiating hard Brussels.
It was only 89 mph, but Bourn couldn’t catch up, Porcello’s sixth strikeout.

He’s a great corner against a great receiver.
His versatility is unmatched along the Dline, linebacker said, explaining why fit the Broncos well last .
And the end, the destiny of owner and player remained entwined — Veeck sold the team Cheap NFL Jerseys China after the 1949 campaign because of his divorce, and, with that, the Indians gave his unconditional release.
You know what I mean?
Click here to qualifications Montreal Canadiens center, Briere is Jerseys Supply one of hockey’s biggest names and most popular players.
Ohio State’s biggest advantage is quarterback, unsurprisingly.

The dream of a full-time job the Majors came true the of 1995, and as the Cactus League began the next spring Phoenix I couldn’t help but look ahead to what it might feel like to sit next to and broadcast the opener at the Coliseum.
I liked Iverson, but I’m talking Kobe over anybody.
Ichiro wasn’t just learning a new league.
He is simply a force at the top of the lineup, and http://www.bruinsteamprostore.com/Johnny_Bucyk_Jersey looks to only be getting better somehow.
that’s eight.
Price, with only seven goals allowed Jerseys Supply five , once more proved his worth as the world’s best goalie.
Wainwright received more first-place votes than Lincecum , but Lincecum had considerably more Cheap NBA Jerseys seconds than Wainwright and more first- and third-place votes than Carpenter .
Bednarik Award Semi-Finalist…
If Castillo builds on his strong ball showing with impressive spring then Basketball Jerseys Custom perhaps he can earn that final roster spot, making him eligible to be called up to the big leagues if needed, but I wouldn’t count on it.
During that time, he averaged impressive NFL Jerseys Nike nine TZ per year and made a number of memorable highlight-reel catches like these: Hernandez also brought a unique style of play to the first base position.

Bitonio returned to practice on Friday after missing part of Cheap NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys Paypal China the team’s game Cincinnati and sitting out the Jerseys http://www.authenticcelticstore.com/authentic-11-kyrie-irving-jersey.html Supply Corey Peters Jersey game Pittsburgh with ankle injury.
Those are the people that like to point out the Xs and Os, but at the end of the day, can hit you from any time, any place on any given day.
The issues I with these guys playing at NT is that they are better suited size wise Cheap NFL Jerseys Paypal for a traditional 3 defensive Teemu Selanne Jersey end instead of the NT which is usually quite a bit heavier.
It was time to move on.
Bills linebacker A.J.

Cannon fodder for violent Cheap NBA MLB Authentic Jerseys Jerseys demonstrations, untrained athletes a foot race to societal suicide.

There is a down side, and I was given pamphlets explaining some of what to expect, but I was looking and not seeing.
They would change lyrics.
Especially if your current kicker is lame.
Yes, it improved on last year — but it still finished behind the SEC , ACC and Pac-12 this year, terms of Randy Moss Jersey players drafted.
Reflections be shared by visiting .

Last year was pretty special.
The following , Flutie http://www.officialbaseballgiants.com/Mark_Melancon_Jersey was named the Bills’ backup and only played late or when was injured, which was often.
I would let him bring the ball down the court and kind of have fun with the basketball, Gillespie said.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara