Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Was good enough for NFL scouts 0 move Thon Maker Womens Jersey

clssylssy says: 23 3 PM I think ‘s remarks speaks for of the players opinion of Goodell and I trust the players on these things as they are the ones who really know the truths about life behind the curtain of the NFl rather than what we are fed by the media spin doctors.
A Cheap Jerseys Free Shipping wire service photograph of Gehrig reclining against the dugout steps with a Nico Siragusa Womens Jersey stoic expression appeared the next day the nation’s newspapers.
You can have Wholesale NFL Jerseys Free Shipping that one for free, Shula.
He signed a two-year deal this offseason, and it seems that if he can continue to play at a high level the Colts attempt to re-sign him .
Cook also picked up three balls and caused one turnover on the .
Please click here to select a Tyler Lydon Womens Jersey subscription, or login if you are already a member.
Main thing is supporting the team right now, Watson wrote on Twitter.
We got http://www.footballbroncosofficialshop.com/Authentic-Shelby-Harris-Jersey to get him a job, said , who repairs computers, printers and televisions.
This makes Heeney one of the Raiders’ most important defenders, as he’ll be the only one with a direct line of communication with defensive coordinator Ken Norton Jr.
He wore me out, and I had to become a student of the game, said.
Yes, that is fairly vague, but projecting a player’s role increases from his rookie to sophomore is inexact Cheap NFL Jerseys From China science.

Five-time Big East Honor Roll Selection…
But, it was everybody tonight.
Ottawa Redblacks More .
Download App The U is back!
But three other younger players, third-year nose tackle McCullers, second-year defensive end L.T.
Pateryn was a healthy scratch for seven of the Canadiens’ first 20 games and was averaging 14 of ice time before facing the Hurricanes.
Bram Weinstein is the latest addition to 980’s team, hosting The Bram Weinstein Show weekdays from 11am-1pm presented by Window Nation!

Hall of Famers.
He is entrenched at http://www.officialbuckstore.com/Thon_Maker_Jersey right tackle.
Only Shattenkirk knows for sure, but this Cheap Jerseys Paypal be interesting scenario Wholesale Jerseys to play Cheap Jerseys Paypal out.
I would need the dependability of somebody that’s going to throw the ball over the plate consistently and be efficient with his pitches.
is able to handle it.
Mechanics deteriorate the farther Wholesale NFL Jerseys Free Shipping he is http://www.footballbillsofficial.com/Shaq-Lawson-Jersey asked to travel.
Grizzlies center Brandan Wright has progressed through two straight days of practice but is St. Louis Cardinals Womens Jersey listed as out for Wednesday’s game against the Raptors.
He was faced with having to take a heavy class load this semester just to be eligible for the 2006 .
The Dodgers led 3, entering the sixth inning when McCarthy took over on the mound.
It’s a precipitous drop from being considered the class of the league to Wholesale Jerseys China looking completely outmatched.

Instead of becoming a replacement for the Sacramento Kings center Cousins, Nikola Vucevic could play alongside the talented Sacramento Kings center.
First, Servais stressed the need for consistency given where Wholesale Jerseys the Mariners are the playoff hunt.
Otherwise, click Subscribe to create a new Newsday account.
Both characters are coming Cheap Jerseys Free Shipping off traumatic seasons, with watching his daughter Myrcella die his arms, while Cersei Cheap Wholesale Jerseys China NFL Jerseys From China was forced to walk front of everyone ‘s Landing, after confessing to her incestuous relationship with her cousin, Lancel Lannister , who is now one of the Sparrows.
On 20, he hit a walk-off home run to give the Red Sox a 6 win over the Toronto Blue Jays.
1 seed the College Football Playoffs, and face the No.
I think that can be a solid rotation player.

Ford, a former Longhorns and Wooden Award winner.

Perhaps Weight have more luck.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara