Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Usefulness of Essay Chart for Essay Composing. Noticing the necessity of Building for Essay Publishing

Usefulness of Essay Chart for Essay Composing. Noticing the necessity of Building for Essay Publishing

Flourishing essay creating involves loads of arranging. The most beneficial approach to develop an essay is mapping. Mapping facilitates trainees to create and join up suggestions within the essay. All students fail to have an understanding of the importance of essay road map. Whenever you review your explore problem, then some concepts visit your thoughts, and it is vital that you be aware people creative ideas all the way down. It can create your analysis arranged and much simpler.

Adhering to is all of the details which you could message at first for those who have browse the homework dilemma the very first time:

  • What info you already possess in regards to the niche? (From reports, and lectures)
  • Stuff that should be learned or supplementary queries about this issue that should be resolved.
  • Typical understanding of this issue and exploration concern; what you believe your realization will be.

On top of record can assist you in creating your conversation and correct essay road map. It will help in preparing your checking out and examination, since your imagination would be made-up to your elements you have to hunt for.

You can commence your essay by using a empty page of report together with a brown pencil. You can be creating each concept that involves your body and mind for the essay task. After getting observed straight down the options, the next phase for you must be generating associations somewhere between numerous concepts. You may create another type despite the fact that itemizing along concepts. A vey important move you will want to stick to for essay publishing is usually to make website links relating to the thoughts. Also, you need to group of people essay publishing strategies together with each other. It can bring you to the making of sentences, that will include the information of comparable thoughts.

You realize that there can be several areas of an essay that is the advent, the leading overall body, as well as the summary. Group of options should be conducted in a manner you have concepts for these three elements of an essay.

What is the purpose of earning an essay road map?

Right after 4 details respond to this query:

  1. It permits you to create a rational discussion.
  2. It buildings an essay, and produce illustrating of verdict simpler.
  3. You simply will not should discuss continuously to search for correct expression.
  4. You thoughts under no circumstances wanders through the principal theme.

It truly is your task to determine which recommendations need to be contained, and which ought to be thrown away. You can not compose on every single option, and you will need to be careful that your own essay will not consist of an excessive amount of diversities. For a start, you have to browse all of the thoughts, schedule them in associations, and judge which staff need to be changed into lines.

Brainstorming will invariably cause you to powerful essay composing, as it establishes the essay road map for yourself fromEssay Tigers. Through the help of information stated previously, you may create a correct essay road map which will point you within the appropriate course. In addition you can look into essay chart samples to expand your realizing concerning how to make an essay road map.

Do you ever deficiency producing techniques?Or you think essay composing is often a difficult work?In case you buy original essays online experience to produce a standout essay, then you really have to reconsider the reason you are declining to produce a superb essay. Essay producing will not be that complex perhaps you might believe it is. If you ever comprehend the necessity of construction, then essay authoring is not going to continue a challenging job for you. The following is the method that you ought to system your essay:

Essay Tigers Ukshare some pointers

Beginning

The foremost and the most critical portion of an essay is launch. If you fail to pick up the interest of the market at first, then its pointless that this visitors will read through your essay. History concerning the topic is the very first thing one has to produce to compose an essay. You can expect to display history in many ways to backlink it with the essay question. The thesis affirmation may need to appear naturally of preliminary portion of your essay. Your thesis document will provide the viewers understanding of what you will definitely handle as part of your essay.

Physique

If you can to get the eye of the listeners during the preliminary portion of your essay, then its much more likely how the market will adore to read through your essay additional. You need to deliver assisting details in your body lines of this essay to guide your thesis fact. You need to keep the assisting items of this essay with evidences and illustrations. You must reference just about every aiding time within your body of yourself essay from a individual section. You must also use the changeover phrases to url your preceding section with all the following that section.

Realization

It will be the subsequent most crucial section of an essay just after arrival. The aim of formulating realization may be to persuade prospective customers in your viewpoint or opinion with regards to the area. You will have to spin and rewrite your thesis assertion so in a fashion that forces you to get viewers have faith in. You are able to claim that summary summarizes your essay issue. You should be fast and useful even though posting the actual final outcome of essay.

Do you notice how an essay framework will allow you to find a profitable essay?Consider there are three or more portions of essay system especially, release, overall body, and verdict. To summarize, launch is the most essential element of your essay, physique will keep your potential customers interact with with all your essay, and in closing summarizes your essay question.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara