Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Ups from big list of 34 receiving yards Xavier Rhodes Womens Jersey

I remember you used to always have to go to New or Los to have that celebrity row.
is not affiliated with the National Collegiate Athletic Association or Madness Athletic Association, neither of which has supplied, reviewed, approved or endorsed the material on this site.
The Joseph- tackles tandem is the best the division and very important to what Zimmer wants to create defensively.
With that being said, finding a guard Marcus Cannon Womens Jersey to replace Lauvao pay dividends for the offense.
I have a lot of respect for the Falcons.
The goalkeeper, whose Derby side face Leicester City the FA Cup on Friday, says he is ‘10 times better’ than when he played for England Derby County’s was unused substitute Liverpool’s 2005 Champions Wholesale NFL Jerseys China League final win.
⁠1 Other than the occasional tourist, and his NHL Hockey Jerseys friends usually found themselves the http://www.officialjetsfootballproshop.com/YOUTH+LEONARD+WILLIAMS+JERSEY only non-Chinese patrons the theater.
the tale, it was the carriage that turned into a pumpkin at midnight, not herself.
Certainly it is helpful to have that relationship as we attempt to NBA Jerseys Wholesale broaden and deepen our ties with the Chinese Maxx Williams Womens Jersey business community.

Gresham is a better blocker than a receiver, though not by much.

That being Wholesale NFL Jerseys China said, who’s to say that these players picked after him be better.
He’ll have to carve out a role on punt returns and or the slot to forge NFL career.
He announced his arrival with a 29-point outburst his second game at UW, but kept hindering himself with foul trouble.
Connor get a couple more chances to show his stuff this week, when the Jets travel to Edmonton http://www.chicagoblackhawksofficialonline.com/Adidas-Luc-Snuggerud-Jersey Thursday and Minnesota Saturday for their final two pre- .
Whether it is a marriage made hell or heaven, New Jersey is stuck with their Devils.
Clutching his prize, he said: It was really nice.
Allsport Getty Good quarterback, Vietnaammmm!
This is the current difficulty facing the Red and their 2005 first-round pick.

They postponed Boston’s American NHL Hockey Jerseys League East-clinching celebration with a 6 victory as they hit three home runs off David Price, including Sanchez ‘s 20th and ‘s two-run, go-ahead shot the seventh.
He was more effective Joe Carter Authentic Jersey late-game moments and had become more comfortable with extending plays.
He could always score goals, was really talented.
North Andover, .
plays all 74 innings, going 9-for-29 with a double http://www.officialnflvikingsprostore.com/XAVIER-RHODES-JERSEY-CHEAP.html and two home runs.
It’s been noted that the Cowboys’ that ended Sunday heart-breaking fashion smacked of the 1991 , when went 11 with a good young offense but a paper-thin defense that got exposed by Lions backup quarterback Erik Kramer.
has practiced law – since 2008, when he joined , & Pitt immediately after earning his law degree.

Pearlman wrote his book that you could at times be paranoid and insecure about whether you’d be back with the team.
is a proven veteran who has recovered well from arthroscopic knee surgery.
This off- the brass prioritized drafting heir to the 36-year-old Romo, a departure NBA Jerseys Wholesale for a franchise that had picked just two QBs- 2001 and McGee ’09-since 1991.
There are good people that I no reason for us to go on a national search.
With underlying numbers on the cusp of potentially being used negotiations, Cheap NFL Jerseys Wholesale things could honestly change.
Eifert and Bengals cornerback Darqueze Dennard made a friendly bet over the showdown South Bend.
Sign up for the free BN newsletter I Cheap NFL Jerseys Wholesale but I do not agree at all with his recent comments at all that he has nothing left to prove.
He was all over the floor, Hoiberg said.
kemp13 says: Wholesale NFL Jerseys China 6 8 AM Licht is behaving like a novice fantasy football player, drafting a kicker early.
When he can play, he’s trying to play.
There he could take aim at the short porch rightfield the new New Yankee Stadium.

He grew up before his family moved Cheap NFL Jerseys Wholesale back to San to take advantage of cheaper housing.
The National Anthem is and always be a special part of the pre-game ceremony, the team said a statement, according to .
The Panthers are 2 NBA Jerseys Wholesale NFL Jerseys Paypal since Huberdeau made his way NFL Jerseys Paypal back to the lineup from Achilles injury and he’s recorded impressive five points during that time.
said Ovechkin.
However, we also http://www.saintsshopfootballonline.com/Authentic-Marshon-Lattimore-Jersey have to realize that there is the that NHL Hockey Jerseys Gomez continue his poor play and hurt the team even more than the Cardinals current group of center fielders.
Sullinger is expected to suit NFL Jerseys Paypal up for the 905 their game Saturday against the Canton before returning to the Raptors time for Sundays game against the Pistons.
wants its fullback Marcel Reese-versatile and 2015 sixth-round is the only other FB on the roster, Skov has at least a puncher’s here.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara