Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

University as well taking good care Sheldon Richardson Womens Jersey

But it’s all the interest of getting views and ratings, isn’t it, ?
Wake up, man!
Spikes and Hawthorne have only been around for a week, Saturday be quite the test.
They fought back to tie it at 68, then took the lead http://www.officialpackersauthenticonline.com/packers+josh+jackson+jersey when Hood nailed a three frm the corner with :47 to go.
You think you’re the creepy old guy on campus, jokes Richter, who was 40 Cheap NFL Jerseys China when he received his degree ethics, politics and economics.
Leave a comment The Montreal Canadiens shocked the hockey world Tuesday, when they announced they had fired Michel Therrien and hired Claude Julien to take over the head coaching duties.

He does all that.
this likely a cautious maneuver than anything .
They’re the team that I’ll always be remembered for, I think, Teixeira said.
We’re establishing offseason program and commitment by players and parents, Silvan said.
It’s not true, Hubbard said on , NHL Jerseys Wholesale when reached by Politico.
His supporters claim it would only have harmed his position, because of the inflammatory effect it could have had on the all-white jury.

It’s unusual for a team to release 11-game NHL Jerseys Wholesale starter at this stage of the , but Fox wasn’t the Dolphins’ 2016 plans.
MLB Jerseys Cheap Anyway, let’s look at three defensive prospects from Anaheim the Colorado Avalanche should consider.
Career transactions: Signed with San as college free agent on …
Paquette is a fill defensive line center.
By all accounts, the Penn Charter community recalls as a stellar person and world class athlete, but that’s based Philly.
I can’t Shattenkirk doing it, said a blunt Friedman.
Expect to the Pacers get a -term deal done Derrick Nnadi Youth jersey with Teague next offseason if one isn’t already done.
To serve on a Planning Commission, interested citizens must have resided the planning district for which they are applying for at least one year.

The Cheap Basketball Jerseys former Senate majority leader, who is already charged with trying to rig the 2013 New City mayoral race, was indicted on a new and even more troubling accusation – trying to obtain $100 from a government witness to give to other state senators an effort to win their support … for a state Senate leadership position, according to court documents.
29 a neighborhood near Gratiot Avenue with speeds reaching near 90 hour – through a neighborhood.
Miami Dolphins Gase has some pieces to work with a passing game Landry , 2015 first-round pick DeVante and Kenny Stills , but Tannehill & Sheldon Richardson Womens Jersey Co.
Los Angeles Clippers coach Doc Rivers, who coached Boston, told Jenkins.
There is no doubt that Naslund played on better Canadiens teams than Koivu.
You got to learn to play both sides and that’s covering and stopping the MLB Jerseys Wholesale run,” Kirksey said.
Branding uniformity on our children is a legacy of public schools and their intrinsic militarism.
didn’t make any free throws any of his previous three while those five treys are more than he’s had his previous four http://www.footballeaglesofficial.com/WOMENS_YOUTH_DALLAS_GOEDERT_JERSEY.html combined, so clearly this is an uncharacteristic line.

Castro projects to hit the bottom third of the Yankees’ lineup.
As we see here, the chances are better that they slip off at some point than end Cheap NFL Jerseys Usa up with a role on a MLB Jerseys Wholesale big league Cheap NFL Jerseys Usa Cheap Basketball Jerseys team.
He was a Cheap NFL Jerseys China guest the U.S.
He felt that slavery was not only bad for African Americans , but also bad for Cheap NFL Jerseys China ‘s soul.
NHL Jerseys Wholesale Since the NHL began tracking the statistic the early 1980s, the closest anyone has come to Plante’s figure Jerseys For Cheap is Brian , who reached .940 with the Blues 2011.
I think Grimble and James are going to be AJ McCarron Authentic Jersey good TEs the next 3 years.
the post-, Foligno scored 12 goals and 29 points 21 to finish with the second highest point total the league, as Sudbury lost to the Plymouth Whalers six the J.
There are generally two schools of thought when it comes http://www.jaguarsfootballofficialonline.com/WOMENS_YOUTH_DJ_CHARK_JERSEY.html to contending the league.
Kostal believes Lofton have been scheduled for one of several Cheap NFL Jerseys Usa other flights that were cancelled and was doing his best to get on another flight to .
In opinion, has not been great on the big stage, looking at the past two Cup Finals.

Nothing like having a formal a–hole for a formal event!
Mick Mulvaney , is http://www.official49erslockerroom.com/elite-cassius-marsh-jersey also raising the Cheap Basketball Jerseys hackles of Democrats, MLB Jerseys Cheap who discovered he failed to pay more than $15 payroll taxes for a babysitter more than a decade ago.
For the Jerseys For Cheap MLB Jerseys Wholesale time being, works while he keeps his head down.
On October 5, he made five receptions for 45 receiving yards and caught his first touchdown of the on a one-yard pass from Roethlisberger, a 26 win over the Jacksonville Jaguars.
MLB Jerseys Cheap Poetry can be soft-spoken and calm, but it can mean much.
, who lives California, is expected to attend the ceremony.
I was Jerseys For Cheap like, all right, you take downtown.
Hull : I’ll choose two players: and .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara