Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

The Try This, Have That Guideline On Essay Authoring Program

The Try This, Have That Guideline On Essay Authoring Program

There are plenty of different types of essays, it isn’t challenging to eradicate track of your entire producing jobs. Its easy to get essays composed for your needs now and don’t really need to be wary of lifting a finger. From the previously mentioned situations the essay posting services will become a marvelous aid. It presents a particular prospect to handle the too much to handle school itinerary and acquire any level that can be useful for you. Also, utilizing an essay formulating support will need to require a combination of different approaches. Our 1-hours essay writing service may perhaps be suitable choice suitable for you. The very affordable essay creating services can aid you to produce some concept for which you require for your bigger analyses.

In the event you don’t realize how to begin the process of your essay or where exactly to locate helping data, we’ll gladly assist you. Our essay publishing professional services offer you qualified aid in the realm of degree. Our essays on the net to purchase companies are almost always geared up to guide you in all areas talked about recently.

Producing a thesis is definitely an alternative stumbling prevent for almost all students. Producing the essay is among the most significant things for that young people. If, as an illustration, you’re writing an essay on education a dog in five procedures, will not incorporate the very first 3 steps inside of a paragraph and your own personal knowledge of the actual final outcome.

There are clear techniques of structuring various kinds essays. It’s easy to order essays online from various organizations these days, so please be sure to be aware of the simple reality that a variety of them have already pre-published essays or keep a database of your finished documents. As a consequence, if you’re looking for a reliable essay writing firm and don’t choose to chance your time and cash, Essay-Academy. On paper essays referencing also participate in an especially crucial task, ideal referencing is a must factor. Posting essays for money usually means we need to expand a terrific benefit to clientele.

You can get hold of an essay penned suitable for you as you may negotiate lower back and take it easy. As an example, if you’ll have to compose a convincing essay, check out the significant foundations that could go within that essay’s structure. The qualified essay producing providers are getting widely known in the middle of scholars for lots of information.

How to select Essay Producing Provider

It’s easy to constantly get in touch with your author to an essay on gun control in america show even more particulars or demand specifics of the order’s success. As soon as the freelance writer is designated, they start working on your essay consistent with the prerequisites you could have given in the order. Anyway, the authors are decide to put throughout examination surgery to be sure that they’re focused upon the responsibility currently happening and they can not degrade as time will go. Each essay article author from our crew is usually a specialized on their niche of learn, meaning your report will most likely be done from one who realizes the situation and recognizes a way to create a exceptional tactic. Essay creating may be the regular mission, and it’s the perfect aspect of the student’s everyday life. In some cases it’s safer to pay a little more and make sure that the essay shall be remarkable. Formulating essays or any kind of pieces of paper gets results should be considered critical and critical profession.

While you pay for an essay from us, you’re bound to relish unique methodology since essay help available at our writers is usually personalized determined by your needs. If you are interested in the ideal essay creating services, there is no need to seem a long way. Keep in mind you should establish premium quality essays which are non-plagiarized. Composing the guidebook is definitely the most costly just one. The topic of your essay is really important. The two authoring issues are provided with to establish their capability give.

Essay Writing Service Selections

Our posting supplier is among the most recommended in England. Formulating suppliers also focus on on getting the very best skin cream personnel to ensure high-quality do the job. At present you are aware of which essay organization to buy whenever your numerous responsibilities help you to nuts!

Descriptions of Essay Writing System

Writing for all of us is the most beneficial way to get up and running generating when you don’t want any installation charges. Many others just uncover posting a awfully really hard career and desire a smallish various other support and elect to get an essay for sale. School producing can be quite a difficult and strenuous endeavor to end, but if you understand the absolute right place to seek out skilled service, you won’t have a problem now days. While crafting on the internet is a very advantageous work, you will discover occasions when you facial area concerns. Thus, in the event you require several essay help on the web, you can always reach out to us during the course of doing business hrs. Luckily for us, now you don’t really have to expeience by yourself you’re capable of structure essay on the internet option quite easily when using the previously mentioned complications.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara