Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

The Down-side Probability of Low cost Essay Writing Services That Nobody Is Sharing

The Down-side Probability of Low cost Essay Writing Services That Nobody Is Sharing

Up in Biceps and triceps About Cheaper Essay Writing Service?

In the event you don’t discover how to get started with your essay or precisely where to seek out maintaining information, we’ll be satisfied that will help you. If you find yourself overcoming to write how to quote dialogue inside a quote in an essay an essay, you can actually as well place an order to get a make-new subject of work on the subject of your selection or you might write it your own self after which purchase a re-post or proofreading products and services. It isn’t effortless to compose an essay that will be ideally suited from just about every perspective. Creating a fantastic essay requires maximum concentration, and without it the essay won’t be of great quality. Once you purchase low-priced newspaper essays on the web, you will be absolutely certain that it is likely to be 100% original.

You may get any kind of essay, training or school assignment and grab it offered inside your arranged timeline. A great deal of essays have typical elements and the majority of them have exactly the same system, so, theoretically, you ought to be capable of entire lots of different essay with just a assistance from Bing. If you’re each student and give some thought to acquiring an essay and other challenge, think of our writing essay blog. Should you go through many of the prominent essay crafting support product reviews on-line, you will know why our services are believed to be among the list of finest in the sector of school essay composing services. You will definitely get your enticing essay at a certain time regardless of which. Some really good techniques are needed where by it could aid in selecting the finest essay writing assistance that might wind up being a lot of necessary to you in the right way.

There are many forms of essays, it is far from tough to decline track of every one of your producing projects. Most of the time, it may get too challenging to publish essay for affordable. Essays should not be very large. Most essay composing program deliver totally free examples to guide you on what type of essay or which kind of solution for a topic you adore your essay for getting.

The first thing that you must know about our essay authoring company, is the fact that you’ll have significantly more free time from now and on. The best way to the most effective essay is by WritePaperFor.Me. A great essay demands the writer to jolt down the entire crucial things in such a way how the viewer wouldn’t be getting rid of his focus.

Visit made to order essay creating provider for finding a useful techniques to create your essay superb a single. Our essay formulating service is rather progressing regarding management, which means your purchase is going to be considered through a author in few minutes. Deciding on upon the precise essay formulating program is able to design your anticipation became aquainted with in the most appropriate way.

Employ essay crafting company to raise time you’ve have for your own operate or exclusive lifestyle or some other considerable topics you analyze in college or university. No matter if you’re looking for assistance with essay, aid with research paper, our authorities are right here in an effort to assist. Should you really need to have specialist school help, e mail us. Below such conditions, you may want the assistance of a qualified and cheap essay authoring solution. You can be assured you will definitely get publishing aid for a budget friendly selling price, because the identify of our blog advises. You’re assignment help out with melbourne within the excellent site.

You can consult with a author. Caused by that, and because of our freelance writers finishing our clients’ orders, every one of them incorporates a being ranked. All they complete a large operation to check on their skillsets.

Our writers are thought to be superb strategy for lots of within your anyone do my essay challenge. They simply deliver prime quality papers. These are arranged and realize how to organize their creating so they are able ship your newspaper in a timely manner. They really are native The english language audio system in the US with large experience in the field. They are going to keep going sprucing up the cardstock and soon you are 100% happy with it. As soon as the writer is hired, they start dealing with your essay depending on requirements you have described on your acquire. Low-indigenous authors, on the flip side, are fair because of their prices and trainees won’t must pay excessively high fees to get high quality written documents.

The goal in our custom made writing services are to support university students. Again, the benefits of posting expert services continue to be unrivaled, additionally, the rewards made available from our producing assistance are slightly distinct. There’s no significant difference which sort of an essay you are looking for while we are industry professionals to all them.

You’re the ideal customer and that we are articles of having you onboard! Your provider was in a totally various league totally. Our services are likewise realistic and in addition we provide you with a very long time markdown for most of this invest in. First thing which you should know about our posting provider, is you will get more free time from now on. You only need to arrangement jot down my essay service on your order site. You’re ready to care for our on the web essay assistance for an online world library tailored with your correct preferences.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara