Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

The Demise of Professional Essay Crafting Program

The Demise of Professional Essay Crafting Program

Specialized Essay Composing Program Methods That Nobody Else Is Aware Of

Crafting query newspaper isn’t basic carrying out. You cannot assume all researching report formulating services include the very same, on the other hand, for that reason it’s significant you don’t just decide upon the initial custom writing solution strong that appears in addition to your Internet search request. Writing an investigation newspaper isn’t clear-cut. Economical investigate old fashioned paper publishing services are needed for individuals economically. A customized researching paper publishing service is commonly high-priced, but we make sure that our most effective exploration newspaper publishing companies can easily be bought with the university students that are also economical. Publishing an extremely high quality high quality explore document isn’t a page of birthday cake.

Any time you order an essay from us, you’re bound to relish specific technique since essay guide distributed by our freelance writers is obviously tailored in line with your preferences. 1-2-2016 Essay publishing expert services are across the website. Our group and which involves an outstanding essay written and published the services. If you are looking for top rated essay authoring suppliers, consider the mentioned previously. The way to an ideal essay is by WritePaperFor.Me. Our 1-hour or so essay formulating company may well be the best answer on your behalf.

Seek to establish relatable features and advantages you want to show inside of your essay. Our essay crafting provider has learned how you can allow you to. Simply the very best essays producing company types have the capacity to struck every one of their deadlines.

https://www.essay-writing-service.co/

You can be assured you will get authoring support here for a very affordable total price, since the brand name in our web page proposes. Or you’ll be capable to order producing enable that’s real and spend much more. On the other hand, you can actually question skilled services and grab your A report after you necessitate. Thereby, an experienced and professional aid in the shape of school finest investigation report publishing company is needed to focus on the matter and need for the scholars. You’ll get qualified professional service made available from very able and professional freelance writers.

Our solution has been in existence since 2008. Feel comfortable knowing that in the instance that you select our system, your private information shall be rarely on the market openly. Each solution components you with assorted rewards though with our company, you receive every one of the pros that you will want. For top level one particular you should watch a range of products and services which provide you with various added benefits. Pay for exploration newspaper, essay, claim study, or any other form of work you need from a web program. A specialist writing solution can make the entire change we know. An excellent producing service is just one that’s furnished to perform quite a few varieties of academic newspaper with no bother.

The Wasted Strategy of Expert Essay Producing Provider

One can find firms who give couple formulating services while some are sure to have capacity for all types of report ordered. You will definitely be definitely surprised by the regular on your essay. Our specialized composing program isn’t sub-regular.

There’s no proven format that makes us the most effective specialized investigate paper crafting solutions easily available over the internet. Thus, if you have a confusing formulating assignment and don’t possess any plan crafting it, don’t anxiety! For people, producing your projects isn’t simply a endeavor but a responsibility that we’re entrusted with. If it is related to crafting a vital project, it seems just like you can’t prevent the overload. Our term paper publishing company allows users to decide on the writer they have to deal with determined by their capabilities and assignment requirements. Frankly, you may could depend on us if you need an essay, as well as other variety of school document as soon as you’re becoming the load of owning excessive work. Our on the web custom made college report posting provider is an ideal helpmate in how about choosing the experienced blogger for you can actually use customized creating products and services.

Our authors are in most cases from UK and North america, and they’re nicely capable. The writers will are able to achieve common provide you with the outcomes. You can actually speak to the writer straight to discover the way the job helps to make growth and increase the directions. Our experienced papers authors will assure all of their newspapers are really nicely-checked out, as they consider that the necessary position of document crafting.

The best possible qualified editors are holding out to assist you together with your process. Our writers are focused upon making significant-high-quality get the job done. For that reason, you shouldn’t wait until support services will communicate with your publisher and you’ll receive a response. All of our authors move a significant method to check out their qualities. They also have leading-edge qualifications and work experience in a multitude of disciplines. You will do business with specialist essay freelance writer before you’ve became a newspaper you could be satisfied with.

Essay posting is presently easily available for our people from England! It isn’t simply approach for us to generate money. Cost effective essay creating is frequently related to take flight by night organizations who manufacture reduced terrific reports. Seeing that scholastic composing is turning into one of the more very clear facets of the helpful procedure, the continual progression within the personalized-composing industry is evidently justified. Exploration old fashioned paper composing is considered the most demanding school pursuits.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara