Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

The books test dropped seeing deputy dead sentiments sure Authentic Jersey

All-or-nothing sluggers just ‘t fit the Giants’ philosophy.
Spoken like a true defensive lineman.
Most w o HR: 12 , Most w o http://www.officialpanthersfootballshop.com/YOUTH+CHARLES+JOHNSON+JERSEY RBI: 7 .
Tonight marks the Blue Jackets’ last visit to the iconic barn:

  • Walford said Tuesday the Raiders’ locker room;
  • The Suns and Kings are Baseball Jerseys very logical trade partners, something other teams are well aware of;

had missed the first two of the , too, suspended by the team contract dispute.
I think that was part of the reason.
Parenteau, right wing Age: 33 Height: 6 Weight: 200 Last team: Toronto Leafs 2015 cap Wholesale Jerseys Paypal NHL Jerseys Cheap hit: $1 million Scouting report Parenteau was drafted with the 264th overall pick the 2001 Baseball Jerseys Wholesale NHL draft by the Anaheim Ducks back when the draft went nine rounds and he’s enjoyed a relatively productive career.
New Orleans, like a lot of teams need of a guard the upcoming NFL draft, finds itself combing the ranks of a draft full of players like Kansas State’s Whitehair, a left tackle for the Wildcats last who just might end up being the best guard this draft.
I turned Wholesale Jerseys Paypal to .

After recording four sacks the team’s first four NHL Hockey Jerseys , had explosive performance on , tallying six tackles and three sacks.
His teammate, Leuer, is a good Sammy Watkins Jersey example of the kind of player Pistons fans can expect Ellenson to be a few years; a stretch-four or small-ball five who runs the floor transition, is lethal pick-and-pop situations, and who can Mike Remmers Youth jersey punish switches by putting the ball on the floor and driving.
It made me a better kid because at a age I was very emotional.
Terms NHL Hockey Jerseys of Endearment.
NFL COMPARISON J.C.
He was the original showman of the NHL and paved the way MLB Jerseys Cheap for players like P.K.
He is one of two United States players to http://www.footballchargersofficialstore.com/Derwin_James_Jersey win NHL Hockey Jerseys three gold medals a one-year period as he won a gold medal at the 2009 and 2010 MLB Jerseys Cheap IIHF World Under-18 Championships as well as the 2010 IIHF World Championship, and one of 21 American players to appear three IIHF World Championships.
And his hands are MONEY.
The timing of the surgery was good since it came at a time when players were getting some rest Wholesale Jerseys Paypal after a .
LANDESKOG, LW, AVALANCHE He was the NHL Jerseys Cheap youngest full-time captain NHL history before Connor McDavid beat the record.
Friday, Nov.

Pocatello doctors are using Baseball Jerseys Wholesale a new strategy to not only treat peanut allergies – but to prevent them.
The reporters came the locker room and I had taken a shower and I was visibly upset and I just didn’t around at locker for reporters to interview me.
Whatever the case, Ohio State was falling behind.
It is a good idea to only hire contractors with current general liability and workers’ compensation policies.
Justin Upton’s last three seasons came at just 10 WAR and 82 homers, 6 less than Cespedes over that time frame.
Brock Holt get the start left and hit ninth.
NHL Jerseys Cheap That’s not a bad idea itself, but the danger is any fastball that misses up will find the heart of the zone.
All week practice, we’d been working on people kicking us sky kicks, Jones said after the fourth kickoff return touchdown of his career.
Hampton expects about 50 friends, teammates and coaches to attend Saturday’s ceremonies, including former Bears http://www.eaglesofficialsshop.com/Markus_Wheaton_Jersey_Cheap defensive coordinator and defensive line coach Haupt.

It’s not often a player undergoes the type of transformation ‘Veon has.
I think those are really, really important tools for defensive linemen and I’m still continuing to learn and develop and expand those areas.
Why isn’t anyone placing http://www.patriotsofficialsnflprostore.com/YOUTH+TRENT+BROWN+JERSEY blame on the NFLPA?
But Naslund’s legacy goes beyond a single direct memorable goal or event.
As for the other pieces, Phelps is Baseball Jerseys Wholesale rotation depth and a reliever all one for Miami, Jones is another first base DH type for the Yankees — and given the fragility of Teixeira and Rodriguez at this point, that can’t hurt — and German is a Class A pitcher.
But Caldwell likes what he’s seen.
That Baseball Jerseys being said, Ramos should still have way more going for him than against him.
It’s definitely Jessie Bates III Womens Jersey something, if we do everything right, we MLB Jerseys Cheap can take advantage of.” On NFC wild-card playoff game at Lambeau Field, the Giants need to take advantage of every Authentic Marquis Haynes Jersey Green Bay weakness they can find.

But I think it makes everyone very, very Baseball Jerseys excited to the Subway Series, and you’ll us match up against each other.
Were it not for a $300 bonus from Athletics owner Charlie Finley though, the Fingers might never have been born.
Winds WNW at 15 to 25 mph.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara