Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

The Basic Principles of Greatest Essay Creating Services Shown

The Basic Principles of Greatest Essay Creating Services Shown

You won’t uncover any bits of your essay on the internet will receive a exceptional and individualized venture, published by the most beneficial writers on the country. The right way to the ideal essay is by WritePaperFor.Me. In just my adventure, descriptive essays are simply hard in relation to choosing just the thing what to come up with. The specific beginning in composing a descriptive essay is usually to decide upon your topic. At the moment, on the other hand, its really going to enable you to organize your essay and show you how to compose an essay. Essay producing doesnat need to be complex.

The First Question You Must Look for Most beneficial Essay Formulating Program

Post an outline that can assist you prepare your essay. By way of example, you may produce an essay about how to take a totally free toss both equally for anyone who’s rarely used basketball well before along with a skilled person who wants to okay track her method. It’s easy to shop for prime wonderful essays from buying a research paper online us everytime and we’ll absolutely provide help to meet your scholastic project crafting requirements.

Essay can considered to be the fundamental type of academic producing. Representation essays aren’t just a university exercise. Appointment essays enable you to use people today as a methods as an alternative to guides. It is not a diverse area of posting that is representative of the author’s private point of view. Before starting, there are a few things you need to understand about composing an essay. Composing analytic essays isn’t an uncomplicated task and college students are created to secure the assistance of essay publishing organisations on-line. If you’re gonna compose a good, one of a kind essay, you will have to investigate.

History of Top Essay Composing Assistance Refuted

Essays make a place for theirselves when the most crucial segment of all of the college or university and advanced schooling curriculums. I would like to seriously express about what’s extremely taking effect inside of the ideal essay creating program. It’s almost difficult to choose the ideal essay formulating service for people who have not possibly resolved most of these firms just before. Several very best essay creating services are developing decent support services staff.

In other words, it’s in general essential for build your papers as specific as is possible with regards to the theme you choose to create on. See our webpage if you’re hunting for a best paper publishing system and are curious about currently being convinced your essays will definitely be written dependent on your preferences and due dates. Affordable papers producing assistance satisfies certain requirements of this array of requirements.

It is easy to get in touch with your freelance writer by using our assist work group have to you ought to stipulate some necessary elements to build your task significantly more personalized. If you’re serious about turning to produce a cuisine creator, there are numerous of special niche categories perhaps you may give consideration to. Our freelance writers realize how to create an essay that’s absolutely free from plagiarism. And so, you may recognize our writers know how to develop a good essay and thy will match your entire demands and needs. Helpful authors employ a lot of kinds of sentences to hold your reader enthusiastic about what they’re reading through. There are a married couple easy steps writers could choose to use make their critiques far more exciting with their visitors.

If you’ve penned on variety of topics then it’s probably going to be definitely superior than having authored simply a solo sorts of subject matter since most corporations want freelance writers for a number of publishing employment rather than only 1-2. Jot down regardless of you understand this challenge from a quick list. Fail to be reluctant too long, otherwise, you would possibly produce a topic that doesn’t suit your hobbies. As you personal a topic, you must make up your mind about what way you want to strategy it. Now you need to choose a theme which can look into your finest qualities. Don’t just note down all that you find out more concerning the area. The more enthusiasm you’ve bought for any writing niche, the easier it’s probably going to be to convey that sentiment to the viewers and make up a reasonable descriptive essay.

The Do’s and Don’ts of Best Essay Producing Company

For anyone who is attempting to raise your publishing skillsets and become the most beneficial blogger it is possible to there are a few books that may help you onto your search. All people isn’t talented with exceptional posting competencies. Persuasive writing expertise aren’t accomplished to each and every student. Due to dearth of terrific writing ability it would grow to be hard even to get started with producing.

Most Internet-organizing companies are a good transaction far better when it comes to removing plagiarized article content than website owners. Most effective composing services have a powerful collection of greatly proficient and expert freelance writers and every one of your work deadlines are satisfied with utmost job. So, you ought to be very choosy in choosing a creating company to provide your essay. Individualized providers at cost-effective price points Entirely commited authoring solutions detect the exclusive wants of every prospect and in addition they provide the accurate capacity each one clients prefers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara