Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Team wasn’t much net a sign still front Authentic Jersey

As we count the days until the start of training camp on July 25, we’ll rank Wholesale NBA Jerseys the Dolphins’ starters among their AFC East opponents 10 categories: QB, OL, WR, TE, RB, DL, LB, DB, Special Teams and coaching.
Mullin was honored at the half of State’s 97 loss to the Minnesota Timberwolves, and while fans celebrated Mullin’s career, they also took time to voice their displeasure with new co-owner Lacob.
His mediocre career strikeout rate will not offset the regression he’ll experience in his ERA this year, make sure you don’t overpay for his services.
The Yankees Baseball Jerseys Womens Brendan Shanahan Jersey For Sale signing of Swisher puts pressure on Ackley to perform.
The Lions, meanwhile, wasted a Nike NFL Jerseys China nice opportunity Wholesale Jerseys From China a week Nike NFL Jerseys China before playing at Green Bay.
Here’s what he said: Any time good players are available this league, we’re going to be making phone calls if they fit us.
Bake pudding until , puffed, and set, 35 to 40 minutes.
has headed home to Florida to train for the next five weeks preparation for training camp.
Follow closely ‘s description of his Giovani Bernard Youth jersey climb into the Notre Dame record books.
I ‘t think that’s the case.

You look at some of the things that have happened, some of the injuries we’ve had to deal with, those types of circumstances, things you can’t control.
Because of the serious nature of these allegations, you are requested to cease and desist Nike NFL Jerseys China all activities violation of the above mentioned until investigation can be completed, the letter said.
He returned with 41 catches for 472 yards and a touchdown the next year before being waived in 2014.
He got us a power-play Wholesale NBA Jerseys goal late Minnesota.
The Browns were owned by Modell, but Anthony Steen Youth jersey they belonged to me and http://www.columbusbluejacketsofficialonline.com/Adidas-Zach-Werenski-Jersey the other Browns fans.
For me, as superintendent, astronaut Chris Hadfield http://www.officialcowboysfootballauthentic.com/COWBOYS-EZEKIEL-ELLIOTT-JERSEY best expressed my feelings NFL Jerseys Outlet by saying, ‘Ultimately, leadership is not about glorious crowning acts.
If Womens Nate Schmidt Jersey Free hangs up his cleats, the Baseball Jerseys For Sale Cowboys have to adjust their offseason plans along the line.
She looks like a much younger Cloris Leachman, who http://www.officialsunstore.com/Grant_Hill_Jersey played a stoic farmer’s wife .
This was the hardball version of Magic Wholesale Jerseys From China Johnson flipping a no-look pass on a fast break with the http://www.authentichoustonastrosshop.com/Anthony-Gose-Jersey Showtime Lakers.

If they were to take him anywhere after that, he could possibly turn into the steal off the draft.
Many of Fairley’s family members were at the house since he was leaving the next day to rejoin the Saints.
He stayed on with the Canadiens up to his retirement 1989.
It’s about as real as it gets for the New Orleans Saints, as they suit up to take on the Pittsburgh Steelers the vaunted third preseason game.
He’s a tough old bird, .
Calais , obviously, had the big numbers.
Plus, he still played well on the edge runs.
It be easy to toss over some UFAs from among Grabner, P.A.
While his ability to play guard and tackle serve him well, it be hard for him to beat out homegrown talent like Josh Wells and Shatley and free agent addition Mackenzy Bernadeau.

Pedro Guerrero was traded.
That season, which was the highest-scoring campaign of his career, was the fifth of his eight consecutive seasons of averaging at least 20 PPG.
To this day, the source of the ooze has not Nike NFL Jerseys China been officially determined.
I have to be better, coach.
The club has failed to register a winning record any over the last half-dozen.
We talked a lot.
Baseball Jerseys For Sale The longtime Nationals outfielder, who moved from right to left field before last , also earned his first outfield assist of the year when Adeiny Hechavarria doubled into the left field corner.
Its NFL Jerseys Outlet quality cannot be matched by a standard Payton wall decal, poster or sticker.
There needs to be some talent Baseball Jerseys For Sale added.
— Over the past two seasons, Juan Lagares has cemented his reputation as one of baseball’s top defensive outfielders, with improving offensive resume to go along with it.
He’s going to get bigger, he’s going to get faster, stronger.

Football as well.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara