Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Tailor made Thesis Offer Finished For each Your Obtain

Tailor made Thesis Offer Finished For each Your Obtain

Producing the intriquing, notable and worthwhile concepts for any project will not be so simple. Specially, on the subject of a proposition – a document that includes strategies, overviews, and opinion of this issue to your thesis. You must give your very best to have a document that can wow your committee.professional personal statement writers Additionally, this document ought to be a thorough earth on your forthcoming investigation that tells you the perfect track and will make your school quest intriguing.

So, what if you ever try to write a high quality one? Nicely, initial, you must uncover a good deal of effective and applicable options, from record articles or blog posts and textbooks to lectures and magazines. You will need to devote several hours aiming to course of action all those places and then make a minimum of a smallish outline for you on your 1st write. Typically, this job needs a deeply researching through prime and second places. On the other hand, a very simple summarize is simply not ample. Your project is always to write a formidable proposition as a weak you might ruin your forthcoming endeavor. During the worst, you might get a disapproval coming from a committee.

Unless you have enthusiasm now, we could help you. All that you should do is to find customized thesis proposition internet. Of course, this can be your fantastic chance to deal with this around the greatest amount with virtually no sleep deprived night time and strain! Our company is in this article to avoid wasting college students coming from the tiring tasks. We are going to be glad to give you a hand!

Producing a thesis is not hard any time you work with a seasoned professional that will help you

Once you order thesis offer from us, you complete the work by an individual who understands all nuances of educational publishing. In addition, we assurance to locate you with a helper together with the highly developed expertise in your unique matter. Read more about our authors:

  • They offer Master’s and PhD levels

We just seek the services of credentialed authors with state-of-the-art qualifications. We designate these phones operate on reports thinking about their certification and sphere of expertise. This implies that your guy producing a thesis on your behalf, say, in School of thought should have a qualification on this matter.

  • They already have great encounter

Any blogger has a minimum of 4 years of expertise in the marketplace. A number of them have more teaching and also other related practical experience.

  • They can be local audio system

You may opt for no matter if you want a US, Britain publisher or perhaps a low-natural loudspeaker to develop your custom made thesis proposition. We now have wanted to create this attribute to boost the outcomes and be sure your fulfillment.

  • These are generally pleasant and careful

If you feel our authors are traveling full of the atmosphere, staying so clever and specialist, you then are drastically wrong! Nicely, they may be wise, gifted, and effectively-versed. On the other hand, they can be often willing to speak with you and also look at your get, notify you concerning the develop, or designate some essential facts. Use internet text messaging strategy there are actually in the private bank account to publish communications straight to your helper. We feel that these method can make thesis offer posting a lot more custom made.

  • They can be normally willing to support

We have been a major international enterprise. This is why we function college students 24/7. You can put your purchase and ask for added aid from our authorities anytime. Fail to be bashful to contact or textual content us when night or day!

Possessing these staff of scholastic superheroes on your side is an activity that guarantees your prosperity at higher education and institution. Our specialized and very well-qualified freelance writers will always be happy to function on your own structure for you personally along with you. Their knowledge and expertise will let you deliver a receiving part, that will last as a test of the by a professional finished school operate. Utilize it for your upcoming tasks, and you will find that your individual techniques increase in addition!

If your instructors and educators do not possess plenty of time to talk about all peculiarities connected with an designated endeavor, a number of formatting fashion or newspaper style, bear in mind which you have us! Our services are constantly available to you, and then we are willing to returning you program your responsibilities irrespective of what. Along with us, you can expect to immediately occupy many of the spaces within your higher education, make the school working experience basic and pleasurable, and strengthen your probabilities with the standard you are likely to get. Producing a thesis proposition with anyone certified and sensible has to be your greatest possible opportunity to make it through all of the problems easily! Exactly what are you feeling watching for? The quicker you set your purchase, the more likely! Do it properly now!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara