Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Supposed ice be the one helped pain Spencer Long Authentic Jersey

He also didn’t have to leave the state of .
A secretary at DeBartolo Corp., she took great pride knowing he had earned a scholarship to Toledo.
A Romo injury could also make it harder for the Cowboys to trade him the offseason.
Hopefully both can continue their play.
With simple modesty he explained his generosity on the website PigskinPlanet: I help inner-city youth because I am inner-city youth.
Main content – Yes, of course he .
They’ve put themselves a great position to win a Cup.
Appears to be a likely one and done candidate …
The news articles, Tweets, and blog posts do not represent IMDb’s opinions nor can we guarantee that the reporting therein is completely factual.

He’s one of friends, a really good competitor, Haden said of .
How about Dez to New England?
He had 2 tackles at Hawaii, then 7 tackles against , 4 tackles at Minnesota NFL Jerseys Outlet and a game-high 8 tackles against Washington State.
John Brunton, one of the show’s executive producers, thinks that for MLB Jerseys Cheap a like Probert, who joined after only the slightest bit of arm-twisting from his one-time-rival-turned-friend Tie Domi, the show was a MLB Jerseys Cheap way to reinvent his image.
He’s also currently less enticing daily contests while struggling to hit the scoresheet.
Cousins #15 of the Sacramento Kings is fouled by Myles Turner #33 of the Indiana Pacers at Bankers Life Fieldhouse on 27 Indianapolis, Indiana.
Even though teammate Ladarius Gunter was beat for a touchdown by Dez , he at least forces his matchup to compete for their catches.

He gifted 7 points by throwing a pass directly to Roby and then had another horrific end of game turnover on the final drive, demonstrating his putrid situational awareness.
That final game saw Kluber allow four runs four innings of work, but it was hard to blame him for being burnt out.
For now anyways, it seems Osuna is locked this latter camp.
Right after General Manager Torrey drafted Potvin, Montreal Canadiens GM Pollock http://www.footballredskinsproonline.com/Spencer_Long_Jersey_Cheap approached Torrey, hoping to trade several NHL Jerseys China established NFL Jerseys Outlet players return for Potvin.
The band repeated the intro over and over, then finally, to everyone’s relief, he eventually gained enough composure to proceed Cheap Jerseys and launched into the title .
Watch a preseason game which he’s playing with the first-string offense to see that he has no command over his line or his receivers.
While that pick might be perceived as a reach, there’s a lot to be said for completing the look NHL Jerseys China for Atlanta’s offensive line.
Said : We have some superstars here who Cheap Jerseys be wearing this the near future.
riders008 says: 14 10 AM It’s funny taptap77 U were right about all those people u listed then you Adam Butler Jersey thought randy ……he is not the best that class because he has been suspended the whole time …..we ‘t know what he could be cause he can’t NFL Jerseys Outlet get off the suspended list…..and I’m rooting for jaylen smith but u till he proves game that his knee is then the jury is still out on him…..but MLB Jerseys Cheap the others yes you could argue that they were the best …..
• Cunningham, QB • Jaworski, QB • Joyner, LB • Retzlaff, WR • Simmons, DE • , CB.
We hit him the NHL Jerseys China red zone for a touchdown.

Going , nobody knew me.
The Giants completely screwed this up and were way too Cheap Jerseys slow to accept responsibility:

  1. Look at plants like allium, buddleia, coneflower, sage and veronica for inspiration when choosing perennials;
  2. Of all of ‘s enjoyments, she took the greatest pride her family;

Chris celebrated his 800th career game by scoring into empty net to complete the scoring.
College: Played 50 at LSU …
This Alejandro Villanueva Jersey is about something simpler than that.

Dunn would also attempt to have a pro career that finished with positive bWAR, something that has been done only once school history far.
Hampton Road DeSoto 223.
11, the first game franchise history.
his first of two autobiographies, Yaz wrote, I’m told that when I was 18 months old dad got me a baseball bat, which I dragged around wherever I went, the way other babies drag blankets or favorite toys.
and , Wilmington, $6.
Look out for the Tribe because they are still full of momentum and could very well give the Cubs a run for their money the World Series once again this year!
Only Seaver wears a Mets logo on his Hall of Fame plaque.
According to , these bonus tips add hundreds of dollars’ worth of value to the eBook.
My special patrons are St.
I this country.
Stay http://www.officialpiratesproshop.com/Josh_Bell_Jersey tuned to for more updates on his Laken Tomlinson Jersey shoulder injury http://www.officialvancouvercanucks.com/Adidas-Derrick-Pouliot-Jersey and when he may return to the lineup.

That was after his dad sent him to work for a couple of weeks a Lackawanna steel mill to demonstrate what arduous labor might lay ahead without a college degree.
You can have different coaches who work together have different philosophies.
Picks is still a player, and regular playing time at this critical point his development only make him a better player.
In the video that also features Khalil , is shown absolutely destroying the tackling bags.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara