Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

started contending final four party’s

Another Boras chart shows how Wieters and Hall of Famer Carlton Wholesale Jerseys NFL Fisk had comparable playing time, home-run and RBI production through age 30. It can be argued that Sprong would likely have been playing the tournament as well, had he not recently been injured. Any interested team Nike NFL Jerseys From China could begin exploratory talks with the Patriots, but a trade can’t come to fruition until the new league starts following the NFL Scouting Combine . On 14, two days before the game, Masterton had been checked by two Oakland Seals players and died from his on-ice injuries. Though Parkers procedure went off without a hitch, the Bucks wont waver from the 12-month recovery timetable initially handed down to the forward when he was diagnosed with the injury last week. Comedy aside, British pop vocalist Astley could never have predicted that NFL Jerseys Authentic one of his hit singles – 1987’s – would enjoy such enduring popularity. He then kept it up his 10 appearances ‘s World Series wholesale nfl jerseys from china run, posting a 1 and striking out a record 30 batters. Pace was a free agent 2005 and explored the possibility of signing with another team. It’s not uncommon to hear that the women on the team, if asked, would say, ‘No, we’d rather have a .’ I hear it from administrators because generally they’re shocked when they hear it. http://www.authenticnfljerseyshut.com/ a statement to NBC TV Oakland, the mayor’s Wholesale Jerseys NFL office confirmed a deal had been reached and that Schaaf be meeting with representatives of the Oakland city council and Alameda County closed sessions over the next few days.

CHAMPAIGN – When Akeem Spence watches film of himself, he looks for signs of Liuget. … was selected as a reserve for the Eastern Conference All- team for the second straight year. The stock’s market capitalization is GBX 131 billion. The Bears paid a pretty to bring , who recorded 478 tackles, 12 sacks and NFL Jerseys Authentic four interceptions 57 regular- games with the Colts. All Rivera does is pitch and do what he can, quietly, his community. Tweet him: @AlGaldi Check out how many special team snap counts Washington Redskins players appeared on during the 2016 regular . I called twice when he was at the Indiana Pacers; he never returned call.

Matthews has become a much more dynamic player off the bounce the last few weeks, and now that he’s beginning to drive the ball more, that’s given him more opportunities to pass the ball once the defense rotates. When asked about what future he envisions the Big Apple, he said, | State footballer O’Leary miraculously managed to walk away virtually unscathed from a horrific motorcycle crash. But they are similar the sense that both show their emotions for all to . You’re familiar with each other. https: mo2F86tXNh It’s no surprise the Lions didn’t get much return given Noy’s play but it highlights how little of a future he had with the team. He’s been playing more like the Weise the Blackhawks got last at the trade deadline than the player the Canadiens traded. And the rest of it’s history.

Can you say Hart Trophy? Signature require signature moments, and the ’06 AFC title game provided more than a Nike NFL Jerseys From China few. But after Romo suffered a broken bone his back during the preseason, the Cowboys turned to Prescott. There is also a casting on the Statue Garden at Brigham Young University Wholesale Jerseys NFL between the Museum of Art and the Fine Arts Center. There is roughly a Wholesale NFL Jerseys Cheap half hour left before the trade deadline and it’s still possible for the Patriots to make a last minute move to improve some aspect of the roster. But that’s all the future and it’s all hypothetical.

The Giants have tried to help deal with his wrist, whether it be switching sides or Wholesale NFL Jerseys Cheap having him stand up more at the line of scrimmage. With 47 seconds remaining the second, a bad line change led to ‘s goal, putting the Devils ahead, 3. – There was a lot of talk about how the Redskins’ salary cap spending on defense last year was dwarfed by what NFL Jerseys Authentic was spent on offense . Either a big play always is being called back by a penalty, or two seemingly similar plays are called opposite ways. Also, sellers prefer Reserve Price auctions when they are not sure of the market value of item, and want to find audience by enticing multiple bidders’ interest. On Thursday, Perriman lined up with the first-team offense. After signing Toler free agency, they were hoping that he would be able to step up and be the playmaker that they needed the defensive backfield.

I have a lot of teammates that are the league right now. As a Wholesale NFL Jerseys Cheap senior captain he led the Cougar defense with 11 sacks and 20 tackles for loss to follow up on a junior year, playing as a linebacker, when he had 7 sacks and 11 tackles for loss. …Allowed 3 earned runs or less 23 starts, including 21 of his last 28. We be looking at players signed free agency by Nike NFL Jerseys From China the Giants since 1975. There are 180 microbreweries NC, with more development – case you’re looking to enjoy a North -brewed beverage while watching the Big Game.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara