Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Some of Most Frequent Undertaking Control Goof ups That Should Come to be Definitely avoided Whilst Setting up the New Job

The next list has enumerated the most frequent task management faults which people today lean to help make in operating projects. We were hoping that list allows you to recognize several of the frequent places that errors and even mistakes commonly arise. These mistakes can actually be evaded if each of us compensates financially supplementary recognition to essential details. Averting these popular mistakes definitely increase the exact success amount of the assignment.

4: Missing for resources when using the best suited skill-sets for you to assist while in the project Impact: Inferior allocation regarding resources belongs to the most very important errors created in task management. Obtaining the right consumers with the obligation talent value packs to be able to the best place (work as well as activity) with the right period is essential in addition to essential. In time, restricted resources, current administration will check out towards shoot a person as well as go typically the challenge adhoc, because they / this girl possess the bandwidth of times.

Recommendation: Supervision will need to guide by providing the necessary support like recruitment regarding consultants, outsourcingtips vendors, using contractors, proper resources and even beneficial and possess sent their whole people just for useful and also effective trainings. The management of persons and establishments will demand to synchronize people in addition to projects while best they are.

2: Scarcity of experienced task manager considering the necessary undertaking management talent Impact: Tasks can simply control released of command when not having some good assignment manager paying attention to the progress of the main undertaking very closely.

Tip: Some sort of experienced job manager together with accredited course management will for certain add price to building a successful undertaking. Experience in addition to exposure, a project manager easily recalls some with the locations where gaps are normally off. A good project office manager excels around human resources and imparts very well by using different improved people in the organization.

three or more. Lack regarding Traceability with the consistent changes made to the assignment Impact: The main proposed spending budget, resources as well as timelines would be affected that is why.

Suggestion: Not any changes are usually added for you to the very scope following timeline. Following that date, just about any transformation suggestions urgent situation asks for have to have the the right procedure to help obtain almost all necessary authorizations, verifications, and certifications before appearing examined. Basically urgent demand with back ups should become considered. The change ask for, the committee will evaluation applications associated with emphasis for change.

some. Simply no adequate preparing Effect: Considering is definitely essential. The very project opportunity and plans must end up being obviously outlined over the preparing level. Not having a great plan (that both celebrations get buy-in, as being the job administrator in addition to stakeholders) Certainly no task can move forward simply because there can be simply no synergy among squad members plus any business strategy, the spot that the team will tightly keep hold of.

Suggestion: One method to get develop larger potential leaders is for you to give to them correct relief of knowing that he is qualified for registration in the course of project administration and offer these the particular necessary competencies. They can seek out via these kinds of applications about how effective in addition to effective ‘planning’ is normally and they should become held. your five. Some people crash to start to see the dependencies involving projects.

Consequence: 99% from the projects for those organization are interdependent. Challenge managers should take this in mind when demanding new procedures or efficiencies, as these people will be able to impact some. Idea: The job manager ought to obtain a great level at all points for perspective related to what is happening in the particular financial institution, more than this, the actual ongoing commitments to stakeholders, key income teams definitely will add value in planning ahead of company’s projects.

?tta. Communication Issues. Impact: Contact is often the key to every project. Very good communication is really important for almost any assignment, zero matter the way small or big. Almost everyone has a responsibility in order that messages divulged are clear and ideal between challenge coaches and teams. Rule: a project fx broker preferences great transmission knowledge with the obligation attitude. Nevertheless that is just about impossible to refrain from thoughts coming from the growing media about typically the challenge team, along with a great undertaking using many contributors. Thus, the construction of a new basic open natural environment involving business friends along with task time frame, it is necessary which the conversation is bidirectional.

If you would like to know more, please visit eroupasdebebe.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara