Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Some of Most Frequent Challenge Operations Blunders That Should Be Shunned Although Starting any New Assignment

The list features enumerated some of the most frequent work management faults which people lean to produce in operating projects. I was hoping that list helps you to recognize examples of the frequent locations errors and even mistakes normally arise. Every one of mistakes will surely be evaded if everyone of us will pay for supplementary awareness to crucial details. Eliminating these prevalent mistakes definitely increase the main achievements pace of the work.

2: Inadequate about options while using best suited skill-sets to be able to assist from the project Impact: Not enough allocation involving resources is among the most significant faults produced in work management. Finding the right people today with the obligation talent units in order to the right place (work or even activity) for the right effort is very important and also vital. Throughout time, confined resources, management will check out towards blast a friend or relative along with operate typically the project adhoc, as they / she have the bandwidth of times.

Tip: Current administration should really guide simply by providing the info support for instance recruitment involving consultants, freelancing vendors, getting contractors, relevant resources together with beneficial and now have sent their own people for useful and even effective trainings. The leaders of humans and agencies will need to have to coordinate people and projects simply because best they are.

2: Absence of experienced job manager along with the necessary project management skill Impact: Work can conveniently get out of hand released of manage exclusive of the good job manager looking at the development of often the venture tightly.

Tip: Some sort of experienced work manager with accredited program management will for sure add benefits to operating a successful undertaking. Experience and also exposure, an experienced project supervisor easily recalls some regarding the locations gaps are typically off. An effective project director excels throughout human resources together with convey well having different increased people over the organization.

4. Lack involving Traceability regarding the common changes created to the undertaking Impact: Often the proposed spending plan, resources along with timelines are going to be affected due to this.

Suggestion: Certainly no changes might be added to be able to the opportunity following the deadline day. Following that date, just about any modification suggestions urgent situation asks will have to face the adequate technique so that you can obtain all of necessary mortgage approvals before appearing examined. Simply urgent ask with bac ups should always be considered. The change obtain, the panel will overview applications about concern pertaining to modification.

5. Absolutely no good arranging Influence: Planning is certainly essential. The project chance and targets must possibly be obviously identified in the considering period. With out a decent plan (that both get-togethers currently have buy-in, since the challenge director plus stakeholders) Not any undertaking can easily move forward for the reason that there will be zero synergy among crew members together with any corporate strategy, in which the team can tightly preserve.

Suggestion: A great way to develop significantly greater potential skippers is that will impart them with adequate comfort of knowing that the person is eligible to registration throughout project direction and offer these people the actual necessary techniques. They definitely will seek out with most of these programs about how helpful and even strong ‘planning’ is normally and just how they will should get meted out. certain. Many people neglect to be aware of the dependencies around projects.

Impact: 99% from the projects for those organization are generally interdependent. Project managers should take this into mind when demanding new rules or amendments, as that they will have an impact on other people. Tip: The main undertaking broker must obtain a higher level in any respect points involving perspective around what is going on in the exact lending broker, past this, typically the ongoing dedication to stakeholders, key sales teams will add benefit in arranging of company projects.

6th. Communication Problems. Impact: Verbal exchanges is the particular key to each project. Excellent communication is vital for just about any project, absolutely no matter how small or big. All people has a good responsibility to make sure that messages conveyed are clean and appropriate around project organizations. Idea: task management manager necessities decent connecting expertise with the obligation mental attitude. Nonetheless it all is extremely hard to keep clear of questions through the multimedia about the main work company, along with a large undertaking with many patients. Thus, the construction of the simple amenable feeling in between scanners and also challenge effort, it is important in which the connection is bidirectional.

If you would like to know more, please visit g2dev.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara