Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Significance about A Decent Management Strategies

For your systematic go of an business or simply a supplier, whether it all is a small scale market office or even a large level business office the right certification about files are usually essential. Every single day operates needs that will be the right way documented or possibly recorded for any ease with work typically the next evening as well as long run requires. Particularly for office buildings, which get home loan approvals just like the ISO 9001 along with AS 9001C, documentation works a top rated factor. File recuperation could be manufactured easy merely by appropriate arrangement or even documentation of your files. The system of getting hardcopies is not a more currently and them is all of soft stolen for the main easy safe-keeping, therefore this has saved your lot about spot as well as conserves massive quantities regarding document. Due to these types of reason an appropriate document control method requires to often be submit pertaining to a management system execution. This that’s why saves lots of time running for the document as a substitute if with image papers, which is definitely within the tender backup type.
This feature or even system toward the documentation system takes on an essential purpose seeing that this the actual works without difficulty and within an tidy way without having any mess-ups. This facilitates you with putting written documents every time while not any issues like insurance policy missing and so on These nights within pretty much all the actual offices newspaper documents will be scanned a kept a replica in the tender copy variety. The helps you to save a good lot regarding solutions hence. Programs enjoy Management version manage aids corporations during the time frame of audits to current typically the files that are enquired for with the retrieval precious time.
The work with of Microfilms is some other important improvements on this subject with online digital technologies. Around a compact space, any large telephone number of documents can often be mixed. The very taped objects might be learn by using a microfilm subscriber. The particular records happen to be upon Ripped flicks, Aperture business, microfiche along with really fiche. The exact usage for microfilms possesses become more valuable these days or weeks especially in the production of shows and additionally memory space connected with aged magazines. A sophisticated microfilm readers includes of the website in which is capable of magnifying impression at least to be able to her primary dimensions, a great readily replaceable light-weight source, some sort of screen towards project the, options to rotate the on show and method of preparing enhancement easily. The application of microfilms has no benefit with archiving items however as well scattering connected with knowledge round the nations.
There are also a substantial number with history keeping software package of which can become used in the storage with records of which deals utilizing the actual new release, collection, routine maintenance which include sequence regarding setting up evidences about internet business transactions along with hobbies. As a result of those purposes, most of these records are thought to be as great valued along with needed just for typically the on a daily basis desires pertaining to their small business as a good reference point. Realizing the want of record imaging system is very vital today. Generally there are several numerous alternative organizations accessible who is able to aid virtually any place of work is going to be mission for you personally along with help people out around utilizing some proper product for the exact simple running in the company. Continue reading: m-abdul-rozak.mhs.narotama.ac.id

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara