Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Serie televisi贸n a cual pusieron dicho nombre libre Joyas De Pandora

ItXzsZXDJF – Corrales 18 de marzo de Cheap Jerseys Elite New Nike NFL Jerseys 2018 馃捑EL ANTIGUO METROPOLITANO馃捑 Tengo que decir que siento mucho rechazo por el nuevo Metropolitano, primero porque NO EST脕 EN LA METR脫POLI! Como regla indispensable para muchos, ensayar todo lo que sea susceptible de serlo: el baile, las lecturas y el orden d铆a, se transforma en deber. En sal贸n lime帽o varias de estas escritoras se dieron cita: Mattos de Turner, Mercedes Cabello de Carbonera, Teresa Gonz谩lez de -nning -que argument贸 por la de Contacto en . -Rep煤blicas bananeras. No hablamos de pel铆cula de New Nike NFL Jerseys suspense de la factor铆a Almod贸var, sino de Amor de Madre, el spot de 30 segundos dirigido por la productora CANADA junto equipo creativo de Bimba y para presentar nueva colecci贸n con motivo D铆a de la Madre 鈥 fecha se帽alada en la que contar谩n con descuentos de hasta 30% en productos seleccionados鈥. As铆, los sobres se antojan como la soluci贸n 贸ptima; que lo mismo incluye dibujos llamativos que estampado de logos que hable de otra de las grandes tendencias en bolsos de la temporada, la logoman铆a retro. Este a帽o el peinado m谩s visto en Coachella sido el m谩s previsible, esperado y . El ambiente en Madrid estaba muy trist贸n en cuanto Wholesale Jerseys NFL a ideas, y algo vio en m铆, rememora. Hasta en Boston te encuentras tienda Unode50 en m铆tica Faneuil Hall. Escolano estado ligado Partido Popular durante toda carrera, joyasdepandora llegando a ser uno de los asesores predilectos de Jos茅 Mar铆a Aznar en el 谩rea econ贸mica.

Ahora que ese veh铆culo de inversi贸n es presentado como Judas especulador que debe quemarse a punta de cohetones, vale pandora joyeria recordar que es la primera Fibra Cheap NFL Jerseys For Cheap Jerseys que registra m谩s de 500 inmuebles en operaci贸n con 8 millones de metros cuadrados joyas de pandora de pisos rentables. Aunque pocas, tambi茅n hay 谩reas sin informaci贸n porque mientras el sat茅lite tomaba la foto, Cheap NFL Jerseys bandas, sombras o nubes se atravesaron.

Recuerda que una persona realmente informada siempre tiene La Raz贸n.

A Gonz谩lez se vapuleado, se insultado mucho. Los invasores, que la prensa local se帽ala como seguidores de l铆der malayo musulm谩n que reclama ascendencia real, fueron detenidos por agentes de la polic铆a en enfrentamiento el lunes por la ma帽ana en el palacio en Kuala Lumpur. V铆ctor Andr茅s Garc铆a Belaunde. En primer lugar, forma tan brusca de despedir secretario provocar谩 mucha pol茅mica y no dar谩 pie a debate racional sobre pol铆tica, lo cual supone unas condiciones desastrosas para pandora pendientes hacer pol铆tica exterior. experiencia como ministra de educaci贸n deber铆a allanar el camino para futuras reformas educativas bajo liderazgo.

Lo que busca el centro es detectar problemas industriales que puedan resolverse mediante la colaboraci贸n de acad茅micos, alumnos de posgrado e ingenieros que ya est茅n en la industria. No Wholesale Jerseys NFL lo creer谩n, met铆 $ 100 m谩s, 驴por qu茅? http://www.joyasdepandora.es Mart铆n Bringas y familia 56 a帽os Comercio minorista Fortuna 2016,180 mdd Fortuna 2015,218 mdd 16. Se trata de arenques Mar B谩ltico fermentados durante d铆as que tienen olor nauseabundo, algo as铆 como a basura o a podrido. Fotograf铆a Agencia Efe La promesa de mundo distinto comenzaba a vivirse cuando con el golpe de los algunos asistentes montaban en atracciones de parque de diversiones, jugaban en piscinas de pelotas o bailaban vestidos de pijamas de unicornio o con m谩scaras de animales, que caer el d铆a ocult贸 la lluvia. Es evento musical anual de jazz principalmente, pero cada vez se ampl铆a m谩s en cuanto a los g茅neros. Cifuentes asegurado que la Jerseys For Cheap informaci贸n publicada en este medio est谩 basada en falsedades y construida sobre la base de informaci贸n falsa, parcial y tendenciosa.

Es fracaso, error. La deportista llev贸 tres vestidos de estilos totalmente opuestos, dise帽ados por Alexander McQueen y . Que quien hace banca la haga bien. Porque bonitos y porque huelen a , a limpio, a talco, a colonia de infancia… Libros K.O. Y es que , esa modelo 鈥搕ambi茅n bloggera de 鈥 que salt贸 a la fama cuando desfil贸 para Victoria麓s Secret tiene capacidad innata para rockear cualquier look. Aqu铆 te damos las noticias m谩s importantes, las que m谩s te interesan y como a ti te gusta. Admiramos la obra de cineasta que nos vende de mil Cheap Jerseys Elite formas la relaci贸n de pareja entre maduro y adolescente que podr铆a ser hija.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara