Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Report Assist. Compose My Exploration Pieces of paper. We recognize that learners can buy their selves hidden using a mountain peak of responsibilities and also that in some cases, an item will have to give.

Report Assist. Compose My Exploration Pieces of paper.http://www.vizwriting.com/essay-examples We recognize that learners can buy their selves hidden using a mountain peak of responsibilities and also that in some cases, an item will have to give.

By opting to seek the services of our group, you could keep clear of that. Not much will need to give. You can buy the burst you want even though also assuring you will get an outstanding cardstock that could not disappoint you.

Assist Me To Create My Papers

Should this be what you desperately want to state, that is very good. Our trained freelance writers are standing upright by because we consult with write down an using this universe papers that can attract also the toughest professor.

Our freelance writers are generally recommended. They understand what your instructors want so they figure out how to give it each individual time. Additionally have an understanding of importance of your task simply being exclusive to suit your needs. That is why we confirm which every cardstock we generate is completely one of a kind. It does not be distributed to someone else and will also feature no plagiarism.

Document Assistance On line Who Is Going To We Support?

Our on line old fashioned paper assistance is currently available to anybody who requires us. We make an effort to continue substantial requirements together with a reduced value so our services are reasonable for all people.

We can easily produce school individuals with aid, university or college old fashioned paper assistance for college students who happen to be for the scholar or undergrad place and now we can help you college or university scholars who happen to be understanding with regards to experts diplomas and doctorate credentials. In other words, regardless of what your educational quality, we now have freelance writers which are allowed to all those same exact values and better who will allow you to utilizing your pieces of paper.

You can produce school assignment assistance, dissertation guide, investigate newspaper assist, situation review support and far, even more. Anything you want, our legitimate, reputable companies can assist you. Simply employ our dwell chitchat establishment or mobile phone range to communicate to the realtor these days who could speak you thru the task and clarify everything that we are able to do in your case.

Enable Formulating a Papers

While we cited above, you will discover many internet resources that assists you with simple methods to researching your paperwork, how you can design them, what things to involve and the ways to revise them. Our website is not any exception to this rule. Should you require assistance with newspaper, our secrets is likely to make your creating a great deal less complicated.

Even so, if you really want an escape, then why not make use of our very affordable fees and purchase the destroy you require by passing your old fashioned paper to the pros and ensuring your significant sign.

Our services are mainly advantageous if youve been making your cardstock from and so discover youself to be with way less time and energy to full the newspaper compared to what you would want to have. Our freelance writers are aware that usually work deadlines can slip on you. They are really quickly and proficient and have the experience of doing work with strain.

As our authors are actually competent, they may already know what parts should be on your papers, so essentially, they can create a top quality report in a short time. So irrespective of how emergency your time frame is, get in contact. We will allow you to. In extraordinary instances, we can easily have your customized, all set pieces of paper transfered to you in a matter of 6 hours. And youll get the top signifies that you choose to have earned.

Just what exactly are hoping for? Now we have the perfect solution, now all you need to do is destination your buy now so we will be sending you your report inside your defined length of time. It couldnt be easier to strike our prime represents mounting brackets!

Youll recognise that it is recommended to in the right way report your places as part of your text message plus in your bibliography. And youll know along with the at any time modifying APA instructions, that citing on the accurate set up isnt as simple as it appears.

Youll be aware that yelling out compose my analysis papers in my opinion is usually an very nearly on an hourly basis happening which might switch from inconvenience towards a reputable plea for guidance. If you find yourself your wits conclude, ripping the hair in discouragement, bombarded by publications, publications and articles and reviews, muttering jot down my exploration report by means of gritted the teeth, please let Academized allow you to!

Must I Create my Analysis Papers My own self or Can I Retain the services of Somebody to Post my Investigation Pieces of paper?

This really is a huge query. And your answer should be a vital just one. Academized.com can easily create your pieces of paper for you personally, however, you ought to give some thought to formulating the report all by yourself. A good quality homework document wont arrive low-priced (though we all do try out to really make it as low priced as you possibly can whilst not restricting our superior expectations).

Ask the examples below important questions:

  • Does A Person have the time to proficiently obtain and type ample advice in making my cardstock as great as it ought to be?
  • Should I create efficiently and convey the minds Internet marketing representing to reality with my key phrases?
  • Can One insert a fresh ” spin ” with this?
  • Am I proficient at enhancing and proofreading?
  • Should I completely grasp the citation requirements and learn how to report in text message and write down a thorough bibliography?
  • Am I eager an adequate amount of on the area for you to do the investigation without the need of seeking to scream out aid me create my exploration document?

Assuming you have solved no to in excess of two of the aforementioned thoughts, then you need to be able to say I wanted somebody to compose my investigation report.

Why Academized Should really Post My Analysis Papers?

We all know that scholars often times have a good funds, and we also try and bring in the finest investigation reports on the most effective rate. You will simply ever before spend the money for value offered in your life there are certainly no unknown expenses whilst your rate contains these particular:

  • All investigation
  • An entirely put together, broad newspaper which is clearly set up and signifies that you realize the content and recognize how to prioritise the most crucial things
  • The whole abstract and bibliography, and also perfect in copy citations#
  • The complete redo which means your essay is on issue and scans good
  • A total proofread, making sure you will discover no spelling, punctuation or sentence structure issues
  • An completely plagiarism cost-free cardstock which will complete any on-line plagiarism checker
  • A 14-period period of time to be able to look at the perform and ask for any alters you want building. Even though our company is sure you will not want the service, we feel in supplying a complete assistance, and also your fulfillment is known as a serious element of that

I Would Like my Homework Old fashioned paper on Fri in fact it is Previously Tuesday. Are You Able To Also Help me to?

Certainly. We can easily constantly show you how to regardless if you may have 6 hours or 6 months to carry out your homework old fashioned paper, give us a call to see the way you will allow you to.

If you are in higher education, institution of college, you can do your homework old fashioned paper in 6 hours if required, however the lengthier you may provide us with to the office with your report, the lower priced it will likely be suitable for you.

Regardless if you want a homework papers about literature, regulation, finest routines in professional medical integrity, research breakthroughs, cultural data, and anything and anything at all in the middle, we have been below that will help.

You can put your structure now and acquire but not only your cardstock, however, the time you will have used up doing the work. You can be in a literal sense investing in by yourself a little extra time! It is possible to sit and loosen up, or just go and do anything you wish to do all despite the fact that discovering your document has been created.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara