Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

primary returner and Powell became Zach Cunningham Jersey

So here we were http://www.redskinsnflofficialproshop.com/YOUTH+SAM+HUFF+JERSEY again with another big lead at halftime and I wanted us using the clock a little better.
The combine is like a track event, really.
was simply looking to rebuild their relationship.
A native Texan who was born Duncanville and graduated from UT-Arlington, Whitt has been a mainstay the Metroplex media since 1986.
That, to me, means he has a real shot to make the team and provide some depth the linebacker room.
REDSHIRT FRESHMAN Appeared 13 with one start … Started road NFL Jerseys Cheap win over Texas A&M … Registered 30 tackles, six pass breakups and a pair of interceptions … Ranked third on team pass breakups … Didn’t disappoint his only start of against Texas A&M as he responded with tackles, one pass breakup and interception the 24 win over the Aggies … Intercepted other pass win over Ole Miss … Had two pass breakups http://www.officialcowboyslockerroom.com/elite-xavier-woods-jersey vs.
That has been stalled the State Senate the Senate Finance Committee.That Dalton Prout Youth jersey could have come to end today with the announcement that Senate President remove one of the biggest hurdles to committee approval.
This is the only time you want to extend your own personal line of credit to yourself.
Atlético Madrid return http://www.authenticwashingtonnationalsshop.com/Miguel-Montero-Jersey to Estadio Calderón to host Celta Vigo on a battle of sides decent form.

He isn’t a prolific one-on-one threat, but amongst prospects on this list, Mirotic’s situational efficiency paints him as a tremendously safe bet to be able to compete at a high level the .
The Garden crowd had come to see if ‘s hot three-game start at http://www.officialauthenticlionstore.com/Nike-Nevin-Lawson-Jersey.html the time could continue against or if this nice little tale would come to end at the hands of the Black Mamba.
That progress, said, is due to the heavy Cheap NFL Jerseys Free Shipping emphasis the coaching staff places on the fundamentals.
And three weeks after that, he walked off the mound with a more serious elbow injury.
1952, at the age of 34, was recalled to active duty for service NFL Jerseys Cheap the Korean War.
FA Media, LLC from time to time promote individual daily fantasy sports operators and FAM employees or contractors at their sole and absolute discretion play on their personal accounts at a daily fantasy sports operator in the that they offer advice on.
– There was a lot of talk about how the Redskins’ salary cap spending on defense last year was dwarfed by what was spent on offense .

Five Kingdoms: Illustrated Guide to the Phyla NHL Hockey Jerseys of Thomas Rawls Jersey Life Nike NFL Jerseys 2017 on .
Perriman finally made his Ravens debut Nike NFL Jerseys China the last preseason game at New Orleans and made two Zach Cunningham Jersey catches.
The 37-year-old linebacker would end up signing a series of one-year deals New England, with hopes that he would finally win a Lombardi Trophy.
However, general manager Thompson doesn’t make a habit of re-signing players on the wrong side of 30 with cap hits that approached $10 million It is true that prior to his injury at the end of the year, House was having one of the best seasons of his career.
Not after tearing his right patellar tendon Philadelphia on Oct.
Could Mathieu Perreault fall NHL Hockey Jerseys into Cheap NFL Jerseys Free Shipping this category?
Shortly after official word came down Friday, tweeted Cheap Jerseys Wholesale that he was tears right now after trying everything he could to recover time.
Nike NFL Jerseys 2017 Nike NFL Jerseys China The Rays, meanwhile, struggled to match their success of the previous year.

Jones ended the year with a career-best 930 yards Cheap Jerseys Wholesale and average amount of touchdowns with four.
Senators C Zack Smith has a career-high 13 assists after notching one on Ottawa’s fourth goal.
truth, it was a little bit of both.
Considered a Cup contender entering this , injuries hampered the Lightning for months.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara