Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Plays Smith’s short track record a look Nyheim Hines Womens Jersey

Rivers drops back.
Short, well-made documentary showing how the NY Yankees vs.
He led the NHL scoring 2014 and, after improving on that total the following , signed a $ million contract with the Stars.
We all know to be a highly competitive guy, and Christian didn’t back away from the mentality of a veteran pitcher to give thoughts -game meeting on the mound, manager Farrell recalled recently.
Canada beat Sweden 5 on Wednesday night.
Goessling has the Vikings keeping third-year S Robert Blanton and sixth-round rookie Antone Exum over .
I learned that from our strength coaches and nutritionists that http://www.bengalsofficialonlinestores.com/Malik_Jefferson_Jersey we have, I try to stay on top of the little things and be as professional I can all areas.
Yet our tax system my opinion is the most corrupt institution history.
that Price is back, Goodwin has moved back off the Cheap Jerseys Elite ball and is using up 24+ minutes per game.
Safety Tyvon Branch was previously placed on IR and could be a candidate to return early December depending on Mathieu’s recovery.

Detroit and tied his career high with 10 strikeouts …
He had never seen me get a hit before today.
A run-scoring sacrifice fly followed, and then a five-pitch Authentic Jordan Whitehead Jersey walk before Light retired the final two batters of the inning.
Latta started the at the Los Kings’ training camp but was assigned to the Reign early October.
They never met him.
Officially, the Jazz are saying Favors is out due to rest.
Based on the Nike NFL Jerseys 2017 feedback, 45 presenters conducted sessions to teach students Wholesale Jerseys Paypal topics they were interested .
This chart plots the relationship between touchdowns and winning percentage over the past decade.
And as the hour for the signing period to begin nears comes another report keeping their own players Cheap Jerseys Elite is indeed their initial priority, with ‘s Rapoport stating Donte Jackson Jersey that the Seahawks have made a strong offer to left tackle Okung.
Fans and collectors can also preserve iconic moments from the early days of the league with autographed Enos Slaughter photos that feature the Hall of Famer at the plate Nike NFL Jerseys 2017 or running for home.

Nearly 70 players tried out for the team that year; Peck allowed only two Wholesale Jerseys Paypal players to play both ways.
Anonymous said…
Then, following extra-inning loss Miami, Mariano suggested that maybe the Phils should just pack our bags and go home.
3) Phoenix Suns : DRAGAN BENDER 5) Nuggets : Cheap Basketball Jerseys HIELD 11) Sacramento Kings : TIMOTHE LUWAWU 12) Utah Jazz: JAKOB POELTL 13) Nuggets : SKAL LABISSIERE 15) Minnesota Timberwolves : 19) Phoenix Suns : 23) Utah Jazz : 24) Philadelphia 76ers: 26) Philadelphia 76ers: 27) Toronto Raptors: 28) Utah Jazz : View all stories.
It was his drive blocking skills that Cheap Basketball Jerseys helped the team finish fifth nationally rushing and seventh total offense .
You’ll get sound advice and encouragement from today’s children’s ministry experts, plus hundreds of ideas that’ll have kids begging to come back!
The Penguins went into the second intermission with a 2 lead, as they look to Nyheim Hines Womens Jersey clinch the Cup with a win tonight.

Ajayi, always for his class, made his http://www.coltsfootballofficialprostore.com/WOMENS_YOUTH_NYHEIM_HINES_JERSEY.html varsity debut late his sophomore .
I despise politics a lot of ways, especially when you disagree with something because it says Republican or Democrat, said.
It was a tragic tragic accident, now men like , Abbott and Haddin are questioned as if they had a plot to murder the …..
It continue to work with students the inaugural class after they graduate hopes of expanding its programs.
He was raised Oklahoma by his mother, a registered nurse, and grandmother.
You were having kinky together and something went wrong, the agent said he told .
12 16 – LG , who suffered a high-ankle sprain http://www.cowboysofficialauthentic.com/WOMENS-TAVON-AUSTIN-JERSEY.html Week 10, was inactive Sunday against Pittsburgh.

Missing that last game hurt me, seeing my boys go out there and play without me.
Wiggins scored 41 points against the team that drafted him and – Towns scored 26 for the Wolves, who finished a six-game homestand at 2.
Neasman’s 74 tackles as a senior were the second most among the Owls.
Coming into the 2015 , the 21-year-old played 20 with the Lookouts before being promoted to Triple A Tulsa, Oklahoma.
And then one of those days we went out to Alcatraz, and did that thing.
Perhaps an investigation needs to be launched.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara