Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Of somet society for american jacksonville stalks

Ralph make his Cheap Jerseys China third foray into directing, after and , with, a of Russian ballet legend . He would NFL Jerseys Authentic finish with 28 points 82 , and the Oilers finished last overall the NHL. Enter , who was one NFL Jerseys China of the best players country at moving off the ball and knocking down shots while coming off of screens. Based on those linemate stats, it looks like Bonino was also better without Palmieri or Beleskey, it’s not clear to me how you can conclude that Bonino was the one dragging the others down. Peterson was the third best played with a 82 grade. A 26-year-old right-hander, went 3 with a 6 ERA 20 http://www.chinacheapjerseyswholesale.us.com/ starts last year and made $4 million.

Cornerback P.J.

Ott’s prowess at the plate also earned him high walk numbers, leading the league six times walks NFL Jerseys Authentic and retiring with 1 walks. The privilege was for obvious reasons, he said.

The Sox addressed that area of need Tuesday by signing 28-year-old right-hander Mat Latos NFL Jerseys China to a relatively inexpensive one-year, $3 million deal. This there is just one fullback who has more than 300 snaps, and only 17 who have been on the field for more than 100. However, the family lived Arizona only until he was 3 wholesale nfl jerseys years old, when Tkachuk’s career took the family to St. stayed the hospital for six days after NBA Jerseys Wholesale the surgery, performed by Dr. Jernigan finished this with 63 tackles, including 4 sacks and was a second-team AP All-American. Canaan, who was brought to be a -range threat, is shooting just 26 percent from 3-point range. The Bears are obviously going to want to get their recent first round pick on the field and producing. Our Writers Are Held To A Strict Code Of Conduct And Professionalism. The application be reviewed the coming weeks by league staff and the stadium and finance Committees. This has been ongoing snivelfest for nearly ever, and baseball is no more willing to put its money where its stopwatch is than it ever has been.

reports that the Rangers may call up 19 year old Jurickson Profar to fill their need for a backup infielder. His production other areas is great, we have to keep it up, said. I bury face hands and start to shake. He had the speed and explosiveness to dive for the pylon on his score, and he ran away from a defender for the Chiefs’ longest play of the day. Romo, who battled forearm problems last with NFL Jerseys Authentic the Giants, must pass a physical before the deal becomes official. He is under team control through 2021, but a multiyear deal likely be discussed at some point the interim. The Dodgers even be aggressive on DJ this offseason as they look to NBA Jerseys Wholesale replace Utley. No, I haven’t, but I’ve talked about emotional hijacks, NFL Jerseys Authentic Rivers said. Justin , booked by the Bellingham Police Department for failure to appear court on charges of second-degree trafficking and first-degree possession of stolen property.

Have your prescription filled for CoLyte order to begin the colonoscopy preparation the day before the procedure. Goc NFL Jerseys China was originally drafted by the San Sharks the first round of the 2001 NHL Draft. November 27 12pm – Old School I’m here to report that I’ve emerged from a YouTube rabbit hole, one I willfully stepped into but struggled to get out of. I was hanging out the projects, NBA Jerseys Wholesale Fleury said. Although corruption was hardly unknown the Soviet Union, it became widespread and blatant that it came to be embarrassment to NFL Jerseys Authentic the authorities Moscow. For me, ground balls are better than fly balls. Instead Harry Bush, who had not played first-class cricket for five years, led the team. Could it be that President Obama is upending the old alliance? When it’s third-and-whatever, and he’s bringing it, I like to watch him because he’s pretty dominating.

It’s a decision that could be a precursor of what’s to come. Content that includes profanity, personal NFL Jerseys Authentic attacks or antisocial behavior , Cheap Jerseys China or other inappropriate content or material be removed:

  1. There are guys opting out of contracts that pay them $25 million a year;
  2. ‘s, Hackimer was 7 with Cheap Jerseys China a 0 and eight saves;


Mike Schmidt? Plus, he gets down sometimes a weird that not a lot of guys shoot from.

I thought we played a great game, Hitchcock said:

  1. as adult, Shazier is trying to apply those skills to being not just a stat stuffer, but a bona fide leader of the team;
  2. He threw 67 of his 105 pitches for strikes;
  3. parallel with his activities , Olivier Benoit continued his involvement with the music scene Lille, actively participating the creation of the Circum collective and also CRIME, ; ten years later, those two associations would merge and give birth to the Muzzix collective;
  4. I guess when you slump, the way the former B.J;


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara