Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Of flowers memorial donations extra took meaning of service Jersey

Just http://jetsshopfootballonline.com/wesley-johnson-jersey_c-442.html MLB Authentic Jerseys being that second eye for him when he’s out there on the football field because ultimately it boils down to winning football and that’s how we’re Jerseys Wholesale going to win them.
Cozart was coming off knee surgery, and thus no one was going to trade for him at that time.
Plays with a lot of toughness and Wholesale Jerseys Paypal tenacity.
Memories get cloudy, ‘t they?
I ‘t know what they’re paying him, says Bratton, but it’s not enough, since they’re getting four different reporters one.
However, on 31, he was reassigned to the reconditioning service at Lawson General Hospital near Atlanta, .

Nose tackle Goldman is still out with a high ankle sprain.
For most of the he played for their team occasionally filling for disabled starters.
Seattle is the of Annoying Restaurant Cities.
The Tigers hope , Greene and can get the ball to Francisco Rodriguez 2017, but have not developed a backup plan if it fails once again.
He loves to rebound the ball and push it up the MLB Jerseys Cheap court himself.
She understands way of thinking on the ice and we’ve had some success on NFL Jerseys Paypal the power play together.
There Baseball Jerseys For Sale are definite signs of promise this for the Yankees.
It’s okay to admit that I’ve had all those, right?
His certainly hopes so.
Through three , the rookie received 77 snaps.

… Feel fortunate, at the same time, that it wasn’t more serious.
His 233 playoff rank sixth all-time among all players — 33 behind Chelios.
I once had a Kareem Martin Womens Jersey soft spot for the Red Sox, because I viewed them as kind of the Cubs’ big brothers, the team that would get to the World Series but never win it.
met his beautiful bride, Viona Burns, .
Baseball Jerseys For Sale This was something that when I laid eyes on him over the course of the , just looking at how he worked, that I envisioned him getting to the end, Stottlemyre said.
A higher score indicates that the legislator voted more favor of the values supported by the Council.
I was a little tired at the end,” said Huberdeau, sporting the postgame hero the Barber Shop smock.
Schmidt’s home run?

Catchers: Posey, SF: Posey is expensive at $5, but hits LHP extremely well .
I’m back to natural position.
He followed that up the 2014 with 80 points 56 , setting a new team record and leading the entire league scoring.
Knight says the men were friends trying to get Pettigrew to leave and that he then refused orders from the officers to leave before being arrested.
Through six games, he’s accounted for more than a quarter of the team’s total sacks , also chipping 27 tackles and a forced fumble.
… Winnipeg Jets forward Scheifele scored his 24th and 25th goals of the a 4 win over the Stars.

The philosophy of general managers and coaches is that the game is won and loss the trenches, investing money the trenches makes sense.
Following 11 the Steelers made the playoffs.
He keeps rolling and speed Michael Dickson Jersey has never http://www.footballseahawksproonline.com/Michael-Dickson-Jersey been his game.
• Editor’s note: As part of alliance with the Blackhawks, the Daily Herald offers occasional reports by Team Historian Verdi, who writes for the team’s website at .
Gets arm extension NFL Jerseys Paypal into blocker and Authentic Trevor Siemian Jersey stays clean as he pursues laterally.
He’s single.
One is money: Pitchers who collect saves earn more on the open market.
The Jets’ official injury report listed Mangold as questionable to play on Sunday after he missed http://www.officialauthenticsteelerstore.com/Martavis-Bryant-Jersey.html practice on Wednesday and was limited on Thursday and Friday.
On against the Cowboys, he allowed a blistering sack of Eli Manning that forced him Wholesale Jerseys Paypal to fumble the ball.
Forwards Frink and Nura Zanna did the heavy lifting for the Blackbirds .

One goal being own goal that MLB Authentic Jerseys someone on Winnipeg put their own net the opener, that Jerseys Wholesale he got credit for.
I go out there every day and I think teammates like to me compete out there, but I bet they’d like me to get down a couple of times, too.
But I ‘t it as incidental.

There are also special Texans guests and exclusive interviews with Texans MLB Jerseys Cheap players and personnel, plus events and happenings with the Texans the community!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara