Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

NHL colts goaltender eschew a 30 Bobby Hull Jersey

The Red Cross opened an emergency shelter at the East Palo Alto YMCA that, as of about 4 p.m., NFL Jerseys Cheap appeared to not be needed as the water subsided, Martinez said.
Selkirk, Cluney; http://www.officialredwingsauthentic.com/authentic-17-brett-hull-jersey.html Majs., W.
16: Baseball Jerseys Cheap Today’s journey would be a 38 mile ride from Alkmaar to our B&B outside of Den Oever.
A: Scouts coming to were always a big deal, standing back there with the stopwatches and clipboards.
At the end of the day, Kupp compiled 12 catches on 16 targets for 206 yards and 3 TDs.
He had turned down a pay raise from $95 to $100 the previous year, saying he did not feel like he deserved it after hitting .278 with 21 home runs 1970.
With declining offensive numbers for three straight seasons, the only constant has been his $5 million cap hit, and that remain on the books through the 2020 regardless of where the rest of the numbers Baseball Jerseys Cheap Bradley Roby Jersey go.
MLB Jerseys Wholesale He’s put me situations that I can catch the ball.
Manager Walt Weiss has repeatedly said that Arenado is the best third baseman he Bobby Hull Jersey has ever seen.

The truth is, all relationships must be nourished and nurtured to remain healthy.
The Week Hack Attacks While one might not tend to think of the Dark Web and Arby’s having much common, this week, both had websites that faced a common enemy: hackers bent on bringing them down.
I think New Nike NFL Jerseys a lot of people are putting TOO much emphasis on rings.
BABIN, EDWARD It is with great sadness that the family of Brian Babin announce his unexpected passing at the Dr.
Nate is a good .
12 pick out New Nike NFL Jerseys of Washington.

The Kings got a decent out of him when he scored 20 goals and 55 points, but it’s obvious that MLB Jerseys Wholesale he’s not the same player he was before.
He was a perfect quarterback and a perfect Raider.
Last summer while researching BMW Fresno and having never before owned a BMW, he came and purchased an M5 just to check out the sales and service departments.
The Kinsler excerpt contains a quote straight out of the Yeah we figured department.
Our thoughts and prayers go out to him and his family.
our full terms of use here.
They weren’t at FedEx Field on Thursday night.
the old days, you could argue: Yeah but Gwynn hit .338 NFL Jerseys Cheap for his career while Raines only hit .294 but even the most stubborn and crotchety The Hall is http://www.officialnhlhockeyonline.com/BOSTON_BRUINS-c-1087_1088.html way too big zealots are beginning to understand the absurdity of measuring a player by batting average.
I ‘t really do much with at this point, but they take care of me and take care of family but other than that it’s nothing.

Here is article Cassie wrote about him back October.
Here is every year Benoit has pitched Cheap Basketball Jerseys the majors: 2002 Here is Anthony Fasano Jersey every year he produced above league-average fly ball rates: 2002 His average sees him force nearly nine percent more fly balls than the average pitcher.
Despite their frequent on-air argumentative banter they are friends, as was shown ‘s short lived 2003 TV series Bill ‘s Long Strange Trip.
Play off him, and he’ll drain 3-pointers like Steph Curry.
We scored timely goals, and then Cheap Basketball Jerseys it got to be a real good situation for us because most this league you’re grinding right till the bitter end.
Most guys are checked out a blowout.
I didn’t back off, but I was second year and http://www.officialrayshop.com/Sergio_Romo_Jersey scared.
Versteeg is one of forwards who could be looking for a new home this offseason, and I’m sure a few teams be taking a look at this veteran goal scorer.
His 17 points a game the Final Four led UConn…

says that a lot of luck comes into play – will have to stay away from injuries if he wants to make it.
After originally writing this note, Woolf would sadly drown herself a river near her home.
Milwaukee on .
Fitness and Ms.
The same could go for ambidextrous veteran Venditte, who has options remaining.
All traits that I admire.
But he could not play the same.

for those attendance.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara