Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Lineup after missing highest but three touchdowns 10th also Derwin James Womens Jersey

He’s chasing something greater than any other player has tried to do before.
He doesn’t have the range to be effective sideline to sideline LBer.
Bolts that are Akeem Spence Jersey 14 feet long were used to secure the motor to the concrete.
And I’m using some things on leg to help with the blood circulation.
Near the end, Gwynn would walk into convenience stores around his house at night trying to buy dips.
He said we were playing flat and needed to come out with energy the second half, and we NHL Jerseys Cheap sure did.
Gwinnett County Commissioner Tommy is no closer to stepping down over controversial remarks he made on Facebook than he was a week and a half ago, according to a spokesman for the county official.
Cheap Jerseys He cared about you as a person, and at that level, that’s had to find.
It’s coming sooner than later, but I’m just worrying about playing and trying to help this team get to the Nike NFL Jerseys From China playoffs.
The Phoenix Suns had even worse than the Kings last year, posting a putrid 23 regular .
Please Nike NFL Jerseys From China note that comments Cheap Jerseys Free Shipping are moderated and published according to our submission guidelines.

He also understood Womens Nick Fairley Jersey the business aspect, though, adding: I leave Wholesale Jerseys Cheap all the strategy up to my agent.
all the cases I looked at, coercion, intimidation, repression and violence were leveraged through these mechanisms, not spite of them.
Novacek retired from football 1997, after a back injury 1996 saw him sitting out the Cheap Jerseys season.
It has also been 13 years since Brassard last played for his local team, when he left for Drummondville of the Quebec Hockey League, his final coming with current Senators coach Boucher running the team.
Aside from the rare fix, inside information is the commodity that professional gamblers bank on.
The study also covers the four weeks during which was suspended, as http://www.eaglesshopfootball.com/Authentic-Dallas-Goedert-Jersey well as his dominance after returning to game action on Oct.
After the All-Star break, Rasual averaged under 6 points per game game on Cheap Jerseys just over 35 percent shooting.
His actions speak louder than his words going forward.

It doesn’t take into account the help they get or the scheme they play , and perhaps more importantly it takes attitude that the quarterback can’t protect himself.
He helped his team out of a slump and improved their win-loss record considerably.
This is the perfect opportunity NHL Jerseys Cheap for Succop to show that he is the franchise kicker for the http://www.officiallachargersshop.com/Derwin_James_Jersey_Cheap Kansas City Chiefs.
Then Colston Cheap Jerseys Free Shipping became the best late-round draft pick franchise history.
Dr Nash is not only chiropractor, he is friend and brother.
Oakland, failing to hold Wholesale Jerseys Cheap a 2 lead into the seventh…the A’s won 4 and Clemens received a no-decision …was selected as the right-handed pitcher on the UPI and The Sporting News American League All- teams.
You can also meet other people and make friends.
On December 27, Haden was selected for his second Pro Bowl.
Some of us thought of the Ideal Gas Law was something we’d be able to ignore after the seventh grade.

charliecharger says: 15 9 AM I .
I believe we have a great group.
Before coming to Minnesota, he covered the Miami Heat and Dolphins for Fox Sports.
An early 21 deficit spoke to the level of nerves and jitters the Raptors were feeling but http://www.texansproshops.com/Martinas_Rankin_Jersey_Cheap it didn’t last much beyond the first quarter.
That’ll be up to Julien to decide Cheap NHL Jerseys now.
Dad is a police officer, mom works factory management…
Let’s face it.
It’s overdue but kind of perfect timing for everything.
He ended up with five QB pressures, six tackles and two batted passes.

Give Belichick credit for being a genius.
Pavelec has been the Jets starter since the Cheap NHL Jerseys beginning and has had only one good statistical year.
She called the dispute emblematic of the changes Fort Greene, a neighborhood long known for its diversity and creative residents, and one that has seen influx of higher-income Cheap NHL Jerseys settlers.
Anybody that big is gonna have a weird head.
Redeem up to $500 store credit on any future purchases at SportsMemorabilia.com!
He probably was basketball’s first recognized sixth , a role that Boston Celtics coach Red Auerbach is credited with creating.
Those Nike NFL Jerseys From China injuries have taken their Cheap Jerseys Free Shipping toll on Broyles, who reportedly lacked explosiveness this offseason.
LOS – High above the ridiculousness that is the NHL All- Game, a 55-year-old Chinese billionaire looks Wholesale Jerseys Cheap Jerome Baker Jersey on from his NHL Jerseys Cheap suite at the Staples Center.
Per the protocol outlined the Joint Drug Program, the Minnesota Twins not comment further on this matter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara