Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Knowing regarding the benefits of web based essay writinghelp online wuth good reviews

Buy essay online to meet the ever changing needs

The use of internet bought essay writings has elevated substantially.At this moment, any complex essays may be handled by internet essay writing services.

When a student starts writing on any topic or topic soon after a specific time, they cannot find a option to create extra due to the inadequate knowledge.
Students are the main victims of those sorts.They may be handed out with topics or subjects that will be difficult to research.This is exactly where on-line essay writing solutions shine. Anyone can buy essays online now via reputable and trustworthy on-line service providers. The freelance writers are painless to discover and to whom it is easy to trust your performs with. Essay writing can be accomplished by the specific deadline with the necessary good quality if qualified essay writing solutions handle them.

For acquiring the knowledge on an essay, which you will be going to create about you are also permitted to get an essay from the vast quantity from the pre-written essays.One particular with the imperative information in regards to the essay writing will be the revision.Soon after finishing the writing, a proper revision is necessary, after which you might get the assurance to send it for the writer.

Time can be saved significantly for those who opt to get essay writing done by an expert, who has in-depth know-how of your subject.
Along with this, the cautious screening is needed on deciding on any freelance writer just because many essay paper demands the comprehensive proof to back them up.As a matter of fact, people who are handling the subject has to be accustomed to the tongue; otherwise, there is a higher chance of rejecting the essay.

buy essay paper

Simple methods to write a right essay paper

A correct essay should certainly be filled with filler content material.
And just before writing anything, a person must understand the topic, and they really should do study on it.
This can be why once you hire an essay service to create anything as detailed as a research paper, ensure that the writer features a thorough know-how in the topic he/she is assigned to.
Understanding the writer is important when you’re inside the course of action of ordering a analysis paper also.
Make a statement of what you will be aiming to acquire from this essay and what should really this essay be all about.

An precise and well-written material is actually a foundation of a great essay.Any from the institutions 1st appears for the presentation then they check for the content material.
So, whenever you create a paper, you have to make sure that you create a well-presented paper.To obtain the suggestions of a well-presented paper, it is easy to buy essay paper from any on the net essay writing web site.
Anyone can simply write a large number of words simply to make it appear strong, but ahead of presenting to an expert, you might want to make it look well-designed.

Hiring a custom writings professional

Considering that you might be paying, you have got the freedom to select the writer of one’s decision.You possibly can even test them to determine their know-how inside the subject. Only after you have got identified the right candidate, you ought to give out the operate.The payout regulations might be produced clear to you by the website itself.

Don’t error the procedure of employing a custom essay service as an easy task.Pay interest to the course of action of picking out a writer.The reality is you need to select an expert meticulously.

buy essays online

Custom essay writing have to stick to a right manners in its creation, and writers can’t just spin off other essays to suit the topic.
Along with the important part of writing an essay is actually a writer is not allowed to spin other’s writing just to suit the subject.
And at the time of hiring any person, it’s essential to clarify to the writer that any plagiarism on their writing is not going to be tolerated.
Soon after you have got your custom created an essay, do a right readout. Check whether or not all of your recommendations were followed and also the content material quality is as much as the mark.

The essay helper is attainable

There can be thousands of search queries produced by students or graduates that goes like “help me with my essay." More than a search, it is a battle cry to possess someone guide them via essay writing.It really is quite clear from this fact that one can find a great many who requirements qualified help with their essay preparation. The lack of finish or create the essay in the given time frame can turn out to be one thing dreadful.Online writing services therefore supply essay writing help to individuals who are in want of it. They even create a complete essay for you for anybody who is in doubt of your essay writing abilities.Productivity may be elevated multifold in case you employ a web based essay writing service.Some noteworthy features to hunt for in an internet writing service are:

  • The service should be offered 24*7
  • Reviews by other customers have to be taken into account prior to finalizing the company

Do my essay – answering to most common query amongst teenage writers

The on the net search request like “help me create m essay" or “type my essays” arise given that students might not have an understanding of the topic they’re entitled to finish or can be because they may not have the expected writing expertise to complete the activity in time. But you will find countless instances exactly where online writing agencies trick students and deliver them with mediocre essays or other written materials.So, in case you need to accomplish the decent excellent writing, taking the guide on the web-site likes https://www.comeveasociados.com/2016/12/01/best-essay-writing-service-you-might-unearth/ will be your intelligent selection on a good note.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara