Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Jour reviennent pour une nouvelle Huarache Homme

La logique de restructuration et de concentration des services hospitaliers qui sévit Basketball Jerseys dans politiques gouvernementales depuis plusieurs années. Pour l’exercer ou en savoir plus, cliquez ici. peaux grasses et mixtes doivent choisir soin anti-âge qui va réguler Cheap Jerseys From China sébum. La tristesse : qu’est-ce que c’est ? Pour l’exercer ou en savoir plus, cliquez ici. Vous êtes bien inscrit à la newsletter avec l’adresse : Basketball Jerseys Conformément à la Basketball Jerseys For Sale loi n° 78 du 6 janvier 1978, relative à l’Informatique, aux Fichiers et aux Libertés, vous disposez d’ droit d’accès et de rectification huarache noir des données à caractère personnel vous concernant. Franco s’associe pour l’occasion avec nike huarache pas cher la chaîne Lifetime, spécialisée dans téléfilms pour ménagères et de plus en plus prisée par artistes. Pour l’exercer ou en savoir plus, cliquez ici. Enfin site de mode et design pour enfants qui leur ressemble. Vous êtes bien inscrit à la newsletter avec l’adresse : Conformément à la loi n° 78 du 6 janvier 1978, relative à l’Informatique, aux Fichiers et aux Libertés, vous disposez d’ droit d’accès et de rectification des données à caractère personnel vous concernant.

Pour l’exercer ou en savoir plus, cliquez ici. Cette semaine, rencontre avec Maeril, 23 ans, illustratrice et vidéaste, qui s’intéresse à l’intersectionnalité. Découvrez vertus du citron pour faire briller toute la maison. J’avais déjà travaillé avec la marque et j’étais heureuse qu’elle me propose de nouveau pour projet qui me ressemble, comme la célébration des cheveux naturels. De sa grande soeur temps rappeuse, génie des textes qui transpercent. Pour l’exercer ou en savoir plus, cliquez ici.

Quatre-vingt mille tonnes de brut se sont écoulées – tiers du contenu des citernes- qui s’étendent sur soixante kilomètres, et que la tempête qui menace risque d’entraîner plus loin encore. Mais, en dépit de rumeur s, biopic du génial binoclard est sorti des radars. Sous sa vie sans histoire de bourgeoise aux foyers, la vie quotidienne de la jeune femme est perturbée par des fantasmes sadomasochistes prenants. Pour être à l’aise dans ses sous-vêtements tout en osant tenues prêts du corps, il existe une solution toute simple : la lingerie invisible. film NFL Jerseys Wholesale ne traite pas des familles musulmanes. C’est bien beau de rêver NFL Jerseys Wholesale d’une cuisine Basketball Jerseys For Sale équipée, aménagée et immaculée, mais la cuisine, à force d’y vivre, est envahie d’objets, Cheap Jerseys From China de denrées alimentaires et autres gadgets culinaires. Pour l’exercer ou en savoir plus, cliquez ici. Etant donné sa dimension fonctionnelle, il sollicite tout corps et donc tous muscles. Puisque vous dites avoir été dans opex en temps que para vous devriez savoir et comprendre ça sinon c’est du baratin. Et ça tombe bien, on vous en a déniché 18, tous NFL Jerseys Wholesale aussi sexy uns que autres.

héros de Twilight a failli faire malaise en posant Cheap Jerseys From China avec des filles nues. Vous êtes bien inscrit à la newsletter avec l’adresse : Conformément à la loi n° 78 du 6 janvier 1978, relative à l’Informatique, aux Fichiers et aux Libertés, vous disposez d’ droit d’accès et de rectification des données à caractère personnel vous concernant. Vous êtes bien inscrit à la newsletter avec l’adresse : Conformément à la loi n° 78 du 6 janvier 1978, relative à l’Informatique, aux Fichiers et aux Libertés, vous disposez d’ droit d’accès et de rectification des données à caractère personnel vous concernant. séances sont agréables pourvu qu’on supporte la chaleur et ressenti post séance est très sympa. Vous êtes bien inscrit à la newsletter avec l’adresse : Conformément http://www.huarache2018pascher.fr à la loi n° 78 du 6 janvier 1978, relative à l’Informatique, aux Fichiers et aux Libertés, vous disposez d’ droit d’accès et de rectification des données à caractère personnel vous concernant. On salue donc la prouesse de l’équipe de pour cette vidéo : Vous êtes bien inscrit à la newsletter avec l’adresse : Conformément à la loi n° 78 du 6 huarache homme janvier 1978, relative à l’Informatique, aux Fichiers et aux Libertés, vous disposez d’ droit d’accès et de rectification des données à caractère personnel vous concernant. et en société. Car ce biopic est basé sur livre sorti en 2014, Remembering The Time : Protecting His Final Days, et dont auteurs sont deux bodyguards du chanteur, Javon Beard et Whitfield, qui ont travaillé à service de décembre 2006 jusqu’à sa mort, en juin 2009.

Elle se doit d’être affichée avec une certaine fierté. Pour l’exercer ou en savoir plus, cliquez ici. Vous êtes bien inscrit à la newsletter avec l’adresse : Conformément à la loi n° 78 du 6 janvier Basketball Jerseys 1978, relative à l’Informatique, aux Fichiers nike huarache femme pas cher et aux Libertés, vous disposez d’ droit d’accès et de rectification des données à caractère personnel vous concernant. a Basketball Jerseys For Sale fait tour d’horizon des 20 indispensables de l’hiver pour faire monter températures. Une fois que vous maitrisez la méthode , toutes possibilités s’offrent à vous ! porte-parole de Korea a déclaré que des concessions syndicales étaient nécessaires pour pouvoir présenter plan de redressement au gouvernement d’ici au 20 .

A l’automne dernier, grands fabricants de boissons sans alcool se sont engagés à réduire de 5 % taux de sucre dans leurs jus et sodas sur marché français. Vous rêvez d’une déco loft mais vous n’avez pas moyens de vous offrir des meubles signés Starck ou ? Près de 95 % des couples qui viennent sont hétérosexuels contre 5 % des couples homosexuels ou de femmes seules.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara