Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

In case that you’re indecisive to invest an individual to create your essay, discover other elements of our internet websites or communicate with our assist squad for a increased pointers.

In case that you’re indecisive to invest an individual to create your essay, discover other elements of our internet websites or communicate with our assist squad for a increased pointers.

Our essay authoring solutions give pro assistance in just the realm of education and learning. For many many people, composing essays is considered the most aggravating projects on the globe. To actually will secure afresha essay we verify virtually every tailored essay with particular packages. Only a couple of mouse clicks of the mouse and you might discover the ideally suited essay producing guidance that is definitely worth the purchase. Ideal essay composing company renders it straightforward to have great results.

Once you buy an essay from us, you’re sure to enjoy particular person method given that essay enable delivered by our freelance writers is usually personalized determined by your preferences. It’s doable for one to obtain your tailor made essay on the web. Custom-made essay authoring sites aren’t crafted even.

SoKeep looking for a reputable system if you will require essay posting assist to save your valuable levels. You can expect to watch that order essays is rather a very easy and pleasing method in almost every sensation! Crafting an expensive-top quality essay necessitates considerable time. As an example, if you’re demanding a basic essay producing for high school learner, you don’t have to pay a great deal.

Why you need to try to find the expertise of an essay formulating solution. Only anyone can discover a very affordable essay creating support in a very moment! Even though you may want a reasonably priced specialized essay since you don’t have enough cash, you are likely to most definitely be able to find an scholastic publishing agency that can make stuff more simple for your needs.

One can find quite a lot of worthwhile features off their essay creating professional services and you just don’t know which to desire. You don’t must be focused on expending a lot of for that professional services. In case the system can provide completely ready essays, it is best to continue to be from that also. Other essay expertise is much more proficient pertaining to their treatments but they’re not really competitive with us. My Essay Assistance has every one of the fundamental applications for making high quality essay reports you are looking for. Certainly, you don’t really need to partner with a personalized essay company which resells essays.

A an hour essay due date are sometimes a the case predicament, if you ever aren’t adequate at formulating and conveying your thoughts over a issue you aren’t truly considering. As soon as you position your written and published essay sequence, you could have to add ordinary info on your taste. Throughout the lengthy a lot of understanding, there may totally become a time as you is going to take the help of essay composing experts. All through the long many years of learning, there’ll surely certainly be a moment in time when you would require the help support of essay posting consultants The multitude of kinds http://sigmaessays.com/100-research-paper-topics/ of educational documents and also the uninteresting tips to all of them has the ability to be frustrating. The enhancing wide variety of essay composing expert services is totally mind-boggling.

For those who haven’t lots of time to write an essay, after that the whole entire collection of pro authors from my essay formulating services are made to assist you herein. So, you can find higher education entry essay out of the trusted producing organizations and don’t really should be thinking about within the entrance check yourself. Crafting educational reports is usually a precious area of the lifetime of each individual university student. On the other side, discovering the most effective document formulating services are not extremely as basic as it might seem.

Considering a list of forms of essays over, it’s hard to think how one can possibly professional each of them. Nevertheless our essays usually are meant to allow you to make the have essay, we wish to make sure you get exactly what you could take care of and instruct you during the process very. Just a excellent essay will bring you into challenges if it’s been available along with other college students at the same time. You will definitely get your convincing essay punctually whatever the. If you’re in search of prime essay authoring agencies, test the already stated. Receive some important personalised document posting aid from an online support and give up thinking regarding responsibilities, though it may be an essay or just a dissertation. College or university essays can be very academically arduous.

Essays must be given in quickly. Along with, it really is a combination of imaginative and publicistic types. For that reason, in case the statement `essay’ continue to provides chills, it is vital to reflect upon how you intend to make use of its crafting. It is crucial to help you recognize that for the reason that our essay publishing solutions are reasonably priced that doesn’t indicate you don’t get remarkable do the job. You happen to be rather blessed you might have just discovered the perfect essay posting system within the market! Selecting the best custom made essay creating system isn’t a simple work.

Basically to acquire a perception of what items to talk about can be electrifying. Happily essay formulating is a unique area where one can. Cost-effective personalised essay producing is presently produced feasible by our extremely versatile freelance writers, who prepare different kinds of essays influenced by having to get the purchaser. In case you retain the services of an essay publisher, you would like to be completely certain, he or she’ll cope with the process thinking about all directions, desires and work deadlines. Opting for on the web essay authors isn’t a bad dream these days.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara