Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Hop los for those four training camp Maliek Collins Authentic Jersey

warrensip says: Nov 24 7 PM VenerableAxiom says: Nov 24 7 PM Something tells me he’s not that smart of a player… agitating a full grown Shepard police dog that’s trained to attack humans for example.
But the Jaguars haven’t held anyone under 17 points this , and they are allowing average of 28 a game.
As Langi takes Wholesale NFL Jerseys down his sandwich, a Euro 2016 soccer game between Austria and Hungary plays on the restaurant’s televisions.
After getting Asiasi last year, Michigan should have looked to add another tight end this time around.
Let’s first address the negatives.
Pro Football Focus understands that people ‘t want depth and complexity.

it would mean a lot.
and his New England Patriots Authentic Jersey wife reside Cooperstown, New Wholesale NFL Jerseys York.
Please note, it is at the discretion of the respective vendor or team.

Valanciunas scored 12 points while adding 16 rebounds and an assist 28 Wholesale NFL Jerseys China minutes Wholesale NFL Jerseys Cheap during ‘s 116 win over http://www.newenglandpatriotsauthorizedstore.com/cyrus-jones-jersey-elite the Knicks.

And that could be the perfect comparison for Cheap NFL Jerseys Free Shipping this year’s award.
That doesn’t matter.
The Blackhawks were http://www.officialsramsprostore.com/Cooper_Kupp_Jersey_Cheap dealt a blow on Wednesday http://www.patriotsfootballofficialsauthentic.com/David-Andrews-Jersey.html when Quenneville revealed that center Artem Anisimov miss the next three-to-four weeks with a lower-body injury he suffered Tuesday Montreal.
A strong locker room presence, François was never shy about voicing his opinions.

Walsh further stated http://www.authenticcapitalstore.com/-32-dale-hunter-jersey_c-470.html that Drouin was not willing to risk being injured, and that due to the situation it is clearly the best interests that the Tampa NHL Jerseys Wholesale Bay Lightning trade as there is no reason for to continue with the Cheap NFL Jerseys Free Shipping Wholesale NFL Jerseys China Tampa Bay Lightning organization any capacity.
This isn’t the same Lightning team that breezed through the ; it’s a group playing its age, with a more tentative game when the stakes are raised.
For Sawchuk, this was no laughing matter.
Kubiak didn’t like it, as he told ProFootballTalk.
Plenty of attention has been paid to Ndamukong Suh’s lack of statistical production, but defensive tackle Earl has been virtually invisible all season .
He’s a great -term answer at LDE, except that is more explosive when he decides to show up.
A blue-collar Wholesale NFL Jerseys China family living the idyllic rural lifestyle.
Fullback John Kuhn returned to the field during the portion of practice open to the media after missing the previous two days.
It’s exciting it’s exciting the way.
We’ve lost a lot over the past two years, he told the hosts, and winning is hard.

The players lined up two rows for Steven Nelson Authentic Jersey the traditional group photo.
Billy Hamilton was around NHL Jerseys Wholesale too.
The same cannot be said for members posting here.
Murphy was full Jeter mode at the Union County breakfast, playing the loyal and affable teammate who can deftly pal, and God bless his way through a crowd, grateful to be the game.

For the next seven weeks Csonka lifted weights, used the Orthotron, ran daily and dieted.

– There are few better settings baseball than the pastoral land near the Hall of Fame.
After subpar 1978 and 1979 seasons which the Raiders failed to make the playoffs, Stabler was traded to the Oilers for Dan Pastorini prior to Wholesale NFL Jerseys Cheap the , after a lengthy contract holdout.

Forbes Field, the home of the Pirates, was a classic ball park that had opened 1909.
He worked very hard over the last 15 years to do it a real public-private partnership.
The offense is guard-oriented and the Duo are only looking to score for themselves, with passes typically made of desperation because their drives failed.
I would tell him, ‘Live it, breathe it, accept it, come to the ballpark every day with smile on your face,’ Ethier said.
Head coach Fox said after the game that was moving his extremities.
Weber is four years older, and signed until he turns 40.
For the 15th year, PLAY Ball returns as Players, Legends and You with interactive meet and greet, starting at 8 a.m.

end his playing career after he was named a NHL Cheap NFL Jerseys Free Shipping Jerseys Wholesale special assistant to the baseball operations with the Cubs on Friday, Muskat of reports.
Fairley also feels like he’s home.
Three innings Wholesale NFL Jerseys into his Opening Day start for Albuquerque, he was pulled because a Dodgers reliever had suffered injury, opening up a roster spot on the parent club.
Penalty Kill Forward Lineup #2 – Cammalleri, Radim Vrbata are on ice for Predators.
had nine tackles the preseason this year, and was a four-year starter at Wholesale NFL Jerseys Cheap Purdue, totaling 47 starts but no more than four sacks any one .
Ended up his career with several injuries after 6 or solid Maliek Collins Authentic Jersey years.
His previous career high yards was 875.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara