Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

honrar memoria ser querido que Pulsera Pandora

La joven falleció en NFL Jerseys Paypal hospital, tras estar dos días tratando de MLB Authentic Jerseys superar sus graves heridas en piernas y torso. modelo de ‘s Secret tiene mucho que pulsera pandora decir sobre feminismo a los que la llaman hipócrita.

Cheap NFL Jerseys Entonces, no queda otra salida que elevar la recaudación pagina oficial de pandora .

Fue decisión muy difícil porque me encantan los deportes competitivos. primer trabajo en el cine, , le reportó fama nacional y varios premios, y la puso en el punto de mira de directores y productores. Distribuido por la Unión de Expendedores y Voceadores de los Periódicos de México, , con Cheap Basketball Jerseys domicilio en Guerrero No. Todavía podrás ver los cimientos campanario de la catedral.

La situación presentada en el video corresponde a sola casa, en el sector de Las Casetas, en Lebrijas. En este post vamos a intentar aclarar poco sobre los diferentes tipos de oro fino y lo que es realmente. 2) El formato, uno de los más ubicuos de la temporada. Para los niños, fueron ejemplos a seguir. Palermo, Miranda Kerr, Rosie Huntington… Fin de semana es invitación a bailar. Qué pedir a peluquero para parecer rubia natural .

Dadas las particularidades de la compra online, Basketball Jerseys el precio de los productos señalado en el sitio web se refiere única y exclusivamente a las compras realizadas Cheap Jerseys NFL en el mismo, sin que http://www.joyaspandoraonline.es tenga por qué coincidir con el precio de venta público de los establecimientos SMALLBRANCH. La oposición de está exigiendo investigación sobre la participación de Analytica en difundir propaganda divisiva de cara a las elecciones año pasado en la que ganó el presidente Uhuru . Historia 2008 La actual pareja de Brandolini d’Adda es el multimillonario, y enfant terrible de la familia Agnelli, Lapo Elkann. FOTO 2 | INSEGURIDAD. El hardcore la madre cordero terraplanismo musical de época: o eras hardcoriano, o eras el otro, el extranjero, el enemigo. La razón se llama justamente Martín Vizcarra, quien fue presidente regional en el periodo 2011, periodo en el cual Moquegua dio salto impresionante en los indicadores educativos, tal es así que por cuarto año consecutivo Moquegua lidera la clasificación de la Evaluación Censal de Estudiantes, que evalúa a niños y niñas de segundo grado en comprensión lectora y matemática.

Así mismo, agregó que la empresa no solamente busca innovar, sino compartir estrategias, conceptos e ideas con las personas, con las organizaciones y con el mercado, a fin de que estén tanto de las tendencias para que las casas se conviertan pandora joyas en hogares y las oficinas en lugares de trabajo y convivencia. Aquí te damos las noticias más importantes, las que más te interesan y como a ti te gusta. Sé ejemplo a seguir. Por el contrario, la disminución en la producción de los sectores Manufactura, Pesca y Electricidad, Gas Cheap NFL Jerseys y Agua le NFL Jerseys Paypal restaron puntos resultado global. Ahora, advierte , no se puede olvidar que más políticos están exiliados y algunos hace poco salieron país, como Rovira, secretaria general de Esquerra Republicana , quien por falta de garantías viajó a Suiza y pidió a los partidos aliados no desfallecer. Y como las Cheap Jerseys NFL ideas de futuro caducan cada vez más rápido porque el Tiempo va más de prisa grupo de libreros, profesionales libro y expertos en mundo creó para WMagazín Decálogo de la librería futuro, es decir de apenas mañana. Es también forma de decir que a menudo, los que saben mucho discretos, callados y humildes. Pero lo barato sale caro ya que Freddie no tuvo en cuenta que con la cantidad de alpiste que semejante pájaro se comió esa noche habría salido más rentable traerse MLB Authentic Jerseys de seguridad Mosad completo .

En comunicado, la empresa estadounidense expresó determinación a aplicar enérgicamente sus políticas para proteger la información privada y tomar las medidas necesarias para garantizar que esto ocurra. En este penal prestan servicio 700 guardianes, 25 sindicatos y cada sindicato con poco más de 10 integrantes aforados y 70 funcionarios área administrativa. También nos ayudará a estar más cerca de nuestros clientes y a que nuestros clientes puedan vivir la experiencia , ya NFL Jerseys Paypal que no es lo mismo ver los productos en catalogo o en internet a poder vivirlos. La cantidad de personas que corearon , o superaron las voces que se Basketball Jerseys sumaron a o The Neighbourhood, otros artistas que estuvieron en el mismo escenario, la tarima Tigo Music, esa noche. A medida que se acerca la fecha para elegir próximo rector de la Universidad Nacional, el ambiente en la institución educativa se caldea. El objetivo de incluir este nuevo espacio en la ruta, es impulsar la generación de comunidad creatividad y potenciar el talento mexicano, además se busca entender el barrio, no llegar a imponer algo, mejor contribuir y ser respetuosos con la entidad, expresó Andrés Martínez, Cheap NFL Jerseys fundador y director general MLB Authentic Jerseys de PÚBLICO. PARA ESTAR SEGUROS DE QUE TODAS LAS MEDIDAS NECESARIAS SERÁN IMPLEMENTADAS, ESENCIAL EL ROL DE LOS GREMIOS PRIVADOS, JUNTOS A TRAVÉS DE ESTRUCTURAS COMO ARISE PERÚ, PROMOCIONADA Cheap Basketball Jerseys POR LA UNISDR , ASÍ COMO EL DE LAS ORGANIZACIONES DE LA SOCIEDAD CIVIL, Y EL DE LOS PRINCIPALES MEDIOS , PARA CONTRIBUIR abalorios de pandora EN EL APORTE DE SOLUCIONES Y PRESIONAR Basketball Jerseys CONSTANTEMENTE A LAS AUTORIDADES A HACER SU TRABAJO EN LA MATERIA, CON SENTIDO DE URGENCIA.

Desde Cheap Basketball Jerseys que en 1946 se encargase la primera máquina de moldeo por inyección de plástico, compaginaba piezas Cheap Jerseys NFL de este material con otras de madera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara