Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

He later impeachment protective of pushed shoulders face Weston Richburg Youth jersey

than that, we Christians are here to point to the One who can satisfy.
Komarov tipped a point shot from the point on the power play for his first tally of Nike NFL Jerseys Supply the Jerseys Supply night and then followed it up with goal on a partial break during the third period.
I ‘t think people appreciate role players.

He lived with his grandfather from ages 12.

The belief is that Strasburg altered his mechanics to compensate for the discomfort, and now it’s a matter of getting his http://www.49ersfootballshoponline.com/weston-richburg-womens-youth-jersey old mechanics back.
I was getting a lot of support for track.
This content is published for the entertainment of our users only.
Can the Coyotes play a full game?
The Jets got to seven sacks without defensive-line regular Sheldon Richardson, who was serving a one-game suspension.
What was the connection?

The Bears are obviously going to want to get their recent first round pick on Cheap NFL Jerseys Wholesale the field and producing.
He’s going to need help, and Thompson is exactly the type of player that can help the Cavs, who are limited by what they can do because of the salary cap.
Savard played center in the NHL from 1980, most notably for the Chicago Blackhawks.
He’s every bit as good Cheap NFL Jerseys Nike as advertised as a person, and as a player.
I’m 100% on board with this…
You need that other dynamic, too.
Walk me through that day.
The New York Cheap NFL Jerseys Wholesale Rangers are first with 85 assists.
It’s done, Joeckel said Thursday, per The Times-Union.
More http://www.seahawksofficialfootballonlines.com/WOMENS_YOUTH_RASHAAD_PENNY_JERSEY.html likely, Mazara would head back to Triple-A for more seasoning.

As NFL quarterback, Griese led the Miami Dolphins to three consecutive Super Bowl appearances to take home two championships throughout his tenure professional football.
Also, many of the league’s Joseph Noteboom Youth jersey players are from foreign http://www.panthersnflofficialauthentics.com/WOMENS-MARQUIS-HAYNES-JERSEY.html countries.
Wall is healthier than he has been a time After MLB Jerseys China playing through pain http://www.officialravensproshoponline.com/Lamar-Jackson-Jersey for a couple years, Wall had surgery on MLB Jerseys China knees after the end of last : a minor Kirk Cousins Jersey procedure on his right knee, and a more serious and extensive one on his left that required months of recovery and rehab.
How they reviewed and confirmed a TD when the ball didnt pass the pylon.
Not just Cassel.
BuildZoom has made the bid collection process extremely simple .
While stationed at Ellsworth Air Force Base Rapid City, S.D., met and married the of his life, French.

Plenty of time for those.
Think of the kind of struggles promise limited innings of Kershaw if you want a comp.
The Dolphins used the team’s first-round pick to select Mississippi offensive tackle Laremy Tunsil 13th overall on Thursday.
fact, for over 10 generations it was a family secret only shared with the closest of friends.
She said, The wheel turns time.
Something he knows a thing or two about while wearing a Philadelphia uniform.
The Sixers were without Embiid , Rodriguez , Bayless and Simmons .
Now all they need is 24 of the next 36 .
Saint couldn’t knock off Shawinigan the semi-finals, but 2015 was still impressive for the Sea Dogs.
RotoWire’s Preseason Outlooks Jerseys Supply 2017 There was no outlook written for Matt Duffy.

Kearse blocks well the running game, although the Seahawks barely have a running game at this stage of the year.
He’s one of the key cogs on the blueline for a team position Nike NFL Jerseys Supply to really take a run at the Cup.
She have returned to work there November of 2004.
Cheap NFL Jerseys Nike It is hard to say if Stauskas can produce these numbers consistently.
Defenders often deflect off of his blocks to make plays.
I wish they would have kept verse four Leighton Vander Esch Authentic Jersey , which says that heaven rescued us, God’s power preserved us and God is our trust.
Bank Afternoon Drive on Wednesday to give his take on the Blues’ upcoming series against Stars.

No doubt, he’s worth the investment.
The red-hot Marchand was named the No.
I mean I loved it.
On June 7, the NFL announced that would be suspended for the Joseph Noteboom Womens Jersey first two of the 2013 due to violating the NFL’s substance-abuse policy.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara