Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Gathering Your Bandwidth Requirements Intended for Supply String Management Balms

In the current business planet it is essential intended for companies to be able to deploy supply-chain current administration (SCM) techniques to be able to enhance productivity across the actual merchandise lifecycle by just rationalization purchase, development, satisfaction, in addition to syndication systems. Deploying some sort of SCM solution providing you with the very meant revisit on financial commitment usually requires that the apps, servers, and even enterprise technique infrastructure interact seamlessly. This really is easier explained than completed and often will require the comprehensive assessment to your bandwidth is required to match the demand from customers.

[++

SCM merchandise will need integrating with computer software along with information upon numerous geographically spread offer cycle newlyweds, seeing that well because volume utilization along with history solutions. Towards ensure accomplishment, your business have got to release strong, end-to-end specialized bandwidth which will produces extremely trusted plus stringently supervised QoS (Quality about Service).

|

Some sort of SCM fix is only as robust given that the the most exhausting hyperlink inside the string. Access in order to SCM programs as well as records must be guaranteed for all your personal consumers, throughout and outside the actual venture. Your company’s company will have to provide adequate bandwidth to constant data flow amongst desktops and even servers in the company hq, geographically distributed suppliers and also partners, vendors, distributors, customer service network call centres, and to get mobile phone users and teleworkers. Relationships somewhere between machines as well as computers must supply required bandwidth to help deliver resource-intensive services, live application files to just about all clients, in addition to enable incorporation of barbaridad data options.

|

At your current head office office, wherever company Online, application, along with repository hosting space live life plus WAN one way links are staying, supply and safety are generally key element. Some well not required back transitioning design together with Gb Ethernet connection so that you can nodes and also access goes is actually often mentioned, along utilizing a do it yourself, enterprise-class direction-finding platform the fact that supports highly developed security attributes and WAN bandwidth direction.

|

In sequence to make certain availability after some time, a effective SCM choice should really be created when using approval structure, host architecture, together with network system which could increase quickly when your business grows. This really is called scalability. The method has to supply the power to easily provision more WAN bandwidth in order to meet peak demands, to size with varying traffic involving vendors and even partners, in order to adapt easily as give chain young partners are extra or supplanted. To perform this, the answer should promptly accommodate brand new server cable connections, partners, and also locations. Community routers must provide ample capacity for you to conveniently and financially dotacion supplemental bandwidth simply because site visitors boosts, or maybe to add new spots as the main geographic reach within the source chain stretches.

|

Every single place associated with your own SCM national infrastructure will stipulate committed bandwidth to be able to meet typically the functions made at the fact that spot. The very likely could involve a number of combination for the below opportunities and is structured upon on the exact complexity with the deployed SCM system along with the size regarding your organization:

— DS3 bandwidth, better known as a new T3, will be the good, all-purpose, electronic connection regarding extremely high-volume requirements. Operating at 50 Mbps (equivalent to twenty eight DS1 brake lines, or maybe 672 DS0 channels), DS3 will be able to provide an economical solution intended for smaller areas in the actual SCM multilevel. With DS3, you’re able to link your individual high-volume variety computers to get aid revealing and even load balancing.

]

aid Gigabit Ethernet is usually a release regarding Ethernet,, which helps data transfer charges of 1 Gb (1, 000 megabits) a second. Substantial scale deployment of SCM systems and larger organizations is likely to consider this answer.

Utilization of an unbiased professional bandwidth broker will save your THE IDEA staff a lot of time of hard work and head aches while guiding them throughout the technology minefields towards often the best choice with regard to system trustworthiness and charge. My spouse and i passionately highly recommend everyone reap the benefits of all their expertise. Understand more: psycounseling.net

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara