Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Fit return to boston this morning rams Chris Doleman Jersey

I ain’t got nothing to be embarrassed about, he said.

Cardinals recognized that they would need to fill the void at the 3 spot.
The BoSox Injection staff ranks the top players NFL Jerseys Free Shipping Boston Red Sox history at each position.
It is amazing C.J. Fiedorowicz Jersey to the difference, the rhythm of practice, it just keeps going, Urso said.
Pay attention.
Add the salary-cap flexibility Wholesale NFL Jerseys China the Patriots gained, which contributed to free-agent moves that included signing one Baseball Jerseys Custom of Jones’ replacements — veteran defensive end — and this is the classic quality quantity type situation.
He also Wholesale Jerseys NFL hinted that Lange, who has Hockey Jerseys topped 100 innings each college, might not go very on opening night.

Besides the unfortunate P.R.
I knew right away that order to make it anywhere you have to be a http://www.nashvillepredatorsofficialonline.com/Adidas-Roman-Josi-Jersey starter, you have to be the NBA Jerseys For Sale best right now, said.
Few players be under a greater microscope during offseason workouts than St.
The Goat does a really good job, but the big challenge for him is to get the circle and http://www.nflvikingsofficialonline.com/authentic-chris-doleman-jersey.html be as aggressive as he can.
And maybe we like your better.
Who would you rather have going Denzel Perryman Jersey forward a keeper, Baez or Polanco?
The Celtics said Olynyk begin an immediate rehabilitation program, and Ainge noted that this surgery typically entails a five-month recovery.
He is a graduate of University Wholesale NFL Jerseys China with a Bachelors of Science Business Management and a Masters Management.
Additionally, is a safe acquisition.

He’s scored 16 goals on 107 shots 53 , and he’s averaged 7 fantasy points per game.
To this point our tour we have had no feelings of being uneasy with vehicle traffic around us.
The Bram Weinstein Show will deliver provocative sportstalk led by Weinstein, whose passion for DC sports runs deep, having grown Hockey Jerseys up Silver Spring, MD.
had 24+ point …
The full back was Baseball Jerseys Custom as popular with his U’s Cheap Jerseys Wholesale teammates as he was with supporters and Lundstram has remained close.
The punchline: One last thunderous crack of the bat.
If this is it for Chandler, he finish his career with 205 catches for 2 yards http://www.officialcoyotesonline.com/Jordan_Martinook_Jersey and 21 touchdowns across seven seasons with four teams.
A married father of three tries to maintain his manliness a world increasingly dominated by NFL Jerseys Free Shipping women.

Under cross-examination by defence lawyer Jim Lutz, admitted the chemical testing was a presumptive test for blood and could have resulted a false positive from other materials, such as bleach.
I was pretty bad.
1990, America loved the Cincinnati Reds.
It should be clicking.
Staff photo by Wilcox.
But we came out and we set the tone.
The Bengals have kept four running backs on the roster over the last couple of years primarily for insurance purposes because http://www.officialhornetsproshop.com/authentic-44-frank-kaminsky-jersey.html the position is such a violent one to Wholesale Jerseys NFL begin with.

With Filip Chytil Adidas Jersey Plumlee also missing Wednesday’s game, Kaminsky be the only active center on the roster.
, which is a suburb of Montreal.
Well, quite a few things to be honest.
He batted fourth the lineup behind , making it counterproductive to opposing pitchers to intentionally walk .
Made a career-best seven three-pointers against Rutgers …
Although the 2 Terrapins’ has been a downer, the linebacker has been a shining light.
All of the names mentioned above were able to win the Cup, win Vezina trophies, and Cheap Jerseys Wholesale become members of the Hockey Hall of Fame.
He had been the team’s quarterbacks coach since 2014 and had held various offensive assistant positions with the Broncos, Chiefs and Colts the last few years.
Before that, we had no idea.

Note that for tables with multiple pages the first table is the default.
The Celtics want to run and they want to attack defensively.
BALTIMORE – Orioles first baseman and his wife, announced a new partnership with the University of Children’s Hospital .
People walk around with a winning attitude.
He could hit NBA Jerseys For Sale John Gibson Adidas Jersey it and he did.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara