Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Finest Low-cost Essay Creating System Product reviews!

Finest Low-cost Essay Creating System Product reviews!

Affordable Essay Authoring Program: the eventual Efficiency!

Your essay is required to be persuasive. Sometimes, it gets too challenging to write essay for affordable. It is really not straightforward to compose an essay that could be suitable from every last slope. How you can affordable custom research papers the most suitable essay is because of WritePaperFor.Me. Filtering valid and economical essay composing assistance isn’t a fairly easy errand.

If you’re generating an essay, obtain the services of an affordable essay composing solution to provide you examples of their perform. Your essay is actually a quite easy detailed description for any modern technology or it really is argumentative or maybe just a critique associated with any technical feature. Like some other essay, the narrative essay should begin with deciding on the right subject matter. Some amazing ways are important just where it would help out with locating the most effective essay authoring solution which will end up being substantially beneficial to you in your suitable procedure. Obtaining a trustworthy essay crafting company has got really hard.

An established method to develop into ordered Second, crafting essays can be an well-known means that becoming a personal-self-disciplined individual. When you browse through several of the well known essay composing services testimonials on line, you will be aware why our service is thought to be on the list of very best in the sector of college essay composing solution. Quite often a very important essay could be contingent for the criticism provided by other essayists or pundits. There are actually 3 significant techniques that it is best to stick to when you’re posting an internet essay.

Up in Hands About Affordable Essay Authoring Provider?

However a lot of expertise you’ve became in composing essays, it is not necessarily uncommon that many people earn some faults when formulating time-consuming kinds. An effective essay desires the writer to jolt decrease all the vital elements in this process that the website reader wouldn’t be getting rid of his curiosity. In the event whenever you are motivated to compose concise essay in a single 60 minutes roughly, the suitable schedule is probably not needed but brainstorming recommendations would nevertheless be important.

New Concerns About Low priced Essay Formulating Service

Your essay really should be descriptive. Things taken into consideration, essays came being a invaluable a part of the education process associated with the substantial assortment of places. In creating essays referencing also participate in a remarkably essential task, ideal referencing is vital factor. As you order economical report essays on the net, you may be wholly confident that it will be completely legitimate.

Essay can make individuals to know the topic on what it is usually to be composed whichever might be the theme. You may use each area as part of your Technologies essay in line with the variety of content you prefer to deliver. Crafting an essay on i . t requires a substantial measure of advice in addition to a honest comprehension in the issue.

Exactly what the In-Masses Won’t Inform You Of Inexpensive Essay Crafting Provider

The inexpensive essay crafting isn’t a fantasy but a pleasant simple fact that can deliver your goal. Refractive essay writing is something which you will be alright all over your instruction. Job essay composing is a type of formulating that you must excel at.

The Loss of life of Low cost Essay Producing Company

The writer ought to cautiously take into account the categorizations to make certain no nitpicking group is incomprehensible. In the meantime, he starts creating design as reported by the school guidelines. Non-indigenous freelance writers, on the flip side, are reasonable using their price tags and university students won’t have to pay excessive premiums to have high quality reports.

In the event you aren’t planned, you can briefly be confused and latter part of the with projects. There will probably be totally different factors which makes hopeless for you to deal with an task yourself. Wide variety of the responsibilities is among the principal factors. And that means you experienced content that you’re apt to get hold of other task at no cost.

Essay authoring ought to be legitimate about terms, sentence structure and language and so pupil desires authority instruction for similar. While planning the way to show the history, young people could have to make small amount of improvements on the details of a real event simply to bring about the story plot more pleasing. They are able to take a little elements under consideration including the service provider will need to have encountered writers to complete the job and as well, services need to be complete and timely, we certainly have it all. By producing the essay in your initial man, they definately will get subscribers extra linked with the feeling.

The Outrageous Secret of Low priced Essay Posting System

Without using a perfect niche, it is not destined to be practical for scholars to begin with preparing for others. Young people will more than likely receive a prompt on what wise to compose their essay. They need to be cautious about preserving a regular standpoint. They have to begin with creating a plot, and thereafter the rest of the compose up should really be dependant on that plot. For this reason they become very cheap levels in assessments. In an effort to write down a plan, they must get started with formulating a write. As a consequence, while selecting the subject learners really need to be really cautious about picking this kind of question, ones they may have plenty of familiarities to talk about.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara