Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Fifth missed game for turn and experimental films performance Jersey

Can also be heard on Philly radio w co-host Clear NHL Jerseys Cheap http: – Played on through the 2001 finishing with the Raiders.
Billy had Cheap Jerseys 90 the A’s first hit off , a two-out double the fifth.
: He would be ashamed of you guys.
If , it reinvents him as a somewhat humbled by world events, but NHL Jerseys Cheap still interested them.
Let’s take a look at the top five free agents who can help the Jets fill the cornerback position faster than a New minute.
The competition to start opposite Southward camp should be ramped up.
Growing up as a nerd who was bullied at school, fled Wholesale NFL Jerseys Free Shipping to Brandon Sutter Authentic Jersey the virtual world where he could control his surroundings.

learned harpsichord and recorders, Cheap Jerseys Wholesale addition to singing bass parts.
Ball handling is very good for a 6 small forward …
And several others, including 11-year veteran Whitworth, are wondering if it’ll be their final game with the Bengals when they host the Baltimore Ravens on with little at stake.
But it did, and a price be paid.
The stranger who resides Wholesale Jerseys Cheap with you shall be to you as one of your citizens; you shall him as yourself, for you were strangers the land of Egypt .
The top Baseball Jerseys Cheap line combined for three goals and five points Saturday.

grand jury initiated what became a wide- ranging probe of Cheap NBA Jerseys alleged corruption at City Hall.
We knew we had a special team.
He also works with Sox Cheap NBA Jerseys third baseman Hillenbrand on footwork.
Phoenix on Nov.
The Bucs are a special situation this year with their abundance of cap space.
I think it’s good to work hard, play hard, to keep yourself shape, to just be Cheap Jerseys 90 well and remember to Wholesale NFL Jerseys Free Shipping breathe!
I rarely saw him bounce runs outside on inside run concepts.
Since Mrazek grabbed the No.
The Womens Chuck Howley Jersey problem was runs up the gut, where only Cheap Jerseys Wholesale the Tampa Bay Buccanneers had more negligible results than the Rams did.

50 219 0 3186.7 TACKLES G UA A TFL-Yds PD FF FR Blkd 2010 http://www.brownsauthenticofficialstore.com/authentic-ricardo-louis-jersey.html 0 0 0 0…………….
The score Baseball Jerseys Cheap was only 7, and a tirade probably would have caused everyone http://www.officialbuccaneerslockerrooms.com/elite-brent-grimes-jersey to lose focus on a winnable game.
There are no words.
After all, he has just 18 points this year after posting consecutive 40-point campaigns entering 2016.
– Under Wholesale Jerseys Cheap the new Collective Bargaining Agreement, training be shortened by two days 2018.
came to the fall of 2001 from where he was the assistant coach for the Hokies for three seasons.

Both Alexes- and Rios-are free agents.
That’s about all I’ve got.
Just talking to people around the league that http://www.raidersnflofficialproshop.com/YOUTH+SHILIQUE+CALHOUN+JERSEY I really trust, I think he’s viewed as a top corner.
The decision comes with the Habs leading the Atlantic Division but struggling with one win far this month, and exactly one week after the Bruins fired Julien, the Bradley Roby Womens Jersey 2009 coach of the year and 2011 Cup champion.
With both teams rebuilding, it’s hard to either team being that interested acquiring someone like .
And even Chip, he showed me a lot.
The protest had one immediate impact: It made Brown a natural candidate to run for the Assembly 1962.
the early weeks of this methodology, I continue to stress that favorite and most useful metric is Expected Success Rate metric.

ABOUT US Sports Memorabilia was created with one purpose mind: become the Web’s leading source for sports memorabilia and collectibles.
Comments After a disappointing four seasons Brooklyn, Deron has the opportunity for a fresh start with his hometown Mavericks.
Doctors there typically treat dozens of frostbite cases every .
As points out, Mrazek has four wins five against the Blues and he has a 1 goals-against-average and a .951 save percentage during that span.
But he was adamant about playing shortstop, and his stubbornness nearly brought a premature end to his career.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara