Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Feet play weekend before possibly with power Youth Jersey

He’ll need to maintain his current production to really build some draft buzz, though, as terms of skills and overall polish, he doesn’t have one standout quality that he really MLB Jerseys Cheap excels with, something scouts and executives usually look for the later stages of the draft.
He was fine , but woke up this morning really sick, coach Kerr said before the game.
He punishes forwards, especially along the boards.
As a country music fan and musician, he’s made for that city.
You Cheap Jerseys Online try to get Chance Warmack Jersey picks and you try to trade up and down and it is a difficult thing to do on draft day, when it happened, we decided to go with our second .
New Orleans had a very Spursian-like 29 assists on their 48 made field goals.
As Paxton Lynch Jersey for the rest of these names, if ‘s spot is uncertain, the same can be said for the rest.
It’s like the Grammy’s now.

ICON worked with Huntress Sports and Vantage Technology Consulting Group to replace the track and field house flooring http://www.officialauthenticravensstore.com/Nike-Brandon-Carr-Jersey.html and modernize the AV IT systems the first phase of the work.
Cutler did not have a good relationship with at the end of their time together Chicago, however, and the Cheap Jerseys Online Jets are not just a veteran quarterback away from competing.
The righty gave up 62 hits while striking out 65 and walking 32 67 innings last year.
If you are thinking too much, it’s going to get you beat just because you’re not really focused on if this is really shifting his weight inside or what he’s going to do.
As a coach what you would like is to have all options available to you.
Our process has http://www.footballbillsofficialshop.com/WOMENS_YOUTH_ZAY_JONES_JERSEY.html gotten him where he needs to be.
NFL Jerseys Paypal But I was the first.
Rays senior vice president of baseball operations and general manager Erik Neander described the opportunity to Cheap Jerseys 90 land a player with De ‘s potential as simply too good to pass up.
Hughes tied it at NFL Jerseys Nike 13, beating everyone to a loose puck after a shot from the point by Henri Jokiharju hit traffic.
But they didn’t do that.

Watson should also get more minutes.
Avoiding the top-tier passers isn’t always the correct strategy, especially if everyone is doing it.
Assembly Democrats feared for their re-election Wholesale Jerseys prospects.
His contemporaries shoot around twice as on – just one of the ways the digital camera has changed the profession.
Although the Gophers need safety Vereen and others to stay on the field, Hageman has the superstar potential the defense has lacked and would be a very tough piece to replace.
Although the Browns will not make the postseason MLB Jerseys Cheap for the 14th straight year Wholesale NFL Jerseys China and could win a Wholesale NFL Jerseys China maximum of just two games this after starting off with NFL Jerseys Nike 14 straight losses, Griffin believes one win could make a large difference the mindset of the team.
This is Johnsons list of missed Dec 28 Missed 7 .

With developers and publishers more concerned than ever about possible leaks, Smith says Cheap Jerseys 90 that taking roles relies a lot on what type of content is available prior to committing to any particular Wholesale Jerseys role.
For NFL Jerseys Paypal now, let’s look at some logical fits: Five that make sense Angels General manager Eppler said he remains a listening mode, but it’s also clear he’s prepared to go to camp with a platoon of Carlos Perez and Maldonado.
It leaves children unmoored from reality and a constant state of anxiety about being socially rejected by peers or teachers for thinking thoughts deemed wrong.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara