Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Essay authoring has without exception been a aspect of virtually all school and school programs.

Essay authoring has without exception been a aspect of virtually all school and school programs.

This can be a important component of a university students school courses and also an important influence on the transcript in addition. Reflective essay writing is an activity which you will perform during your instruction. Technological advances essay posting is not any different to numerous numerous essays the instant it respect the actual regulations you want that you follow.

In the instance that you don’t find out precisely how to successfully commence your essay or in which to look for assisting advice, we are likely to be delighted to work with you. Essay will make learners to know the issue on the it is usually to be written whatsoever could be the topic. Its effortless to choose the most economical essay authoring program by just looking at the values presented by a variety of tailor-made essay composing providers. A poorly executed essay can lead to a stellar scholar to receive declined. Posting interesting essays isn’t a simple thing should you have absolutely nothing time as well as skillsets which is the reason why we have recognized a process which gives you essay solutions that are tailor made and clear of errors. In conditions each time you’re required to compose small essay in just one hr approximately, the perfect system most likely are not necessary but brainstorming creative ideas would even so be important. Locating a trusted essay composing assistance has gotten genuinely difficult.

Without a doubt, make sure the essay you’re writing is written in your dialect as opposed to exactly copied from from any of the origins. Essays might also feel entertaining if you receive the best suited solution to it and place your personal imagination involved with it. Filtering reputable and cheap essay authoring company isn’t a straightforward errand.

An entire time you’ll be publishing this sort of academic test documents as dissertations, nutrition topics for research paper it’s attainable your primary concentration uses new assumptions and conclusions you might have been qualified to show you as part of your personalized instructions to build former examination. Composing a term papers can be described as career they will could handle quite simply and they’re likely to offer instant company to you. Moreover, our essay papers are usually put together with the perfect sentence structure, spelling, punctuation and sentencing. Ideal essay reports are the ones which were written and published following a instruction made available from trainers. You need to figure out how to investment an essay old fashioned paper that’s been rightly prepared.

When selecting an essay creating assistance, present all the particulars products the essay is focused on, and what’s required while in the essay. Within the in close proximity in the advanced schooling application essay crafting progression, the essay provided to the purchaser is within its best develop. You must also be able to investment an essay that’s been perfectly published. Essay formulating expert services might be an excellent solution to many scholastic students. Custom made essay producing assistance currently is a remarkably well-known system within the trainees. After it is publishing a personalised essay or investing in essay from some posting company, you’ve got to be rather aware and keep an eye out for plagiarism.

When you’ve received an essay published by means of a personalized essay producing system, they’ll present you with an essay that’s distinct and fresh. Appropriately, so that you can accomplish achievements you are required to also understand how to receive an essay that has been custom made put together. It’s easy to get argumentative essay at their website. Crafting argumentative essay is really an delicate endeavor, mainly because it will involve the inclusion of quite a few ability for the indistinguishable time. Prior to going on the topic, you should learn what a convincing essay is.

There most likely are not a earn stating the basic fact an essay is actually an obligatory part of the educational curriculum of any student. You may be confident you’ll get a excellent essay that’s completely customized for you personally at a expense you’re capable. Superior good quality essays would indicate this business recruits only qualified freelance writers and you can then make certain of having a great newspaper.

To receive terrific grades it is important to ensure that you get essays who were prepared depending on the publishing style advisable by the teacher. You could also be wanting to know in order to obtain an essay for top school, how you can get an essay for graduate faculty, getting an essay for school quality or a way to experience an essay for a university degree person. Effort never to make records for which you just think will probably be overly frequently utilized in a Laws institution essay.

Nonetheless a lot encounter you’ve got in creating essays, it is not necessarily out of the ordinary that others earn some slips when crafting extensive varieties. You are likely to use each portion in your Systems essay depending on sort of material you want to deliver. Composing an essay on i . t normally requires an significant way of measuring details including a truthful understanding with the area of interest. Your essay has to be convincing. Entire, essays came to be a significant section of the schooling product on the considerable wide variety of countries around the world. In composing essays referencing also engage in an incredibly critical role, fix referencing is really important challenge. In the essential memories, you can not cope with posting even a exceptional enough’ essay.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara