Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Entgegen dabei findet sich auf jedem teil Michael Kors Handtasche Sale

Aus der Superstars-Jubiläumsreihe Consortium findet am Samstag die dritte und letzte Runde der 10th Anniversary-Feierlichkeiten statt. Obwohl der Powerphase -Hype eher gedrosselt scheint, werden die meisten Stores den Schuh doch über Online- oder Instore-Raffles verlosen. Model Beatriz Barros – einem Brautkleid Alessandra – und Karim El Chiaty haben sich auf Mykonos das -Wort gegeben Ciara ist eine gute Freundin, ich Cheap NFL Jerseys USA habe ihr Hochzeitskleid mit Liebe entworfen, sagte -Cavalli-Chefdesigner Dundas über seinen Couture-Entwurf, dem Sängerin Ciara den Footballspieler Peckforton Castle, England, geheiratet hat Sommerhochzeit auf Capri: Battaglia Cheap NFL Jerseys Usa einem Brautkleid mit Schleppe Sarah für Alexander McQueen Lady Wellesley einem elfenbeinfarbenen Brautkleid Wickstead. Dabei dürfte es den NFL Jerseys From China Brands ziemlich egal sein, ob sich oder andere mit neuen Schuhen beschenkt. Vieles spielt sich dabei auf der Damen und der Milwaukee Avenue ab. Ich habe zwei Jahre gebraucht, um wirklich zu verstehen, womit es mir bei Balenciaga gehen soll. Da könnte inzwischen sogar bedenkenlos im Fluss baden. Für uns ist der Store ein 50-Ding. Das syrische Restaurant bietet bodenständiges arabisches Essen, darunter Klassiker wie Falafel, Hummus, Kabab, Couscous und Schawarma zu wirklich fairen Preisen. Das blaue Kleid Nicolas Ghesquière Cheap NFL Jerseys Usa im neo-griechischen Stil kombinierte die Schauspielerin, die mit Fassbender verheiratet sein soll, mit spitz zulaufenden Stilettos.

Wenn sich schon über solche Kleinigkeiten bei einem Schuh Gedanken macht, sagt das am Ende viel über NFL Jerseys From China dessen Qualitäten aus. Man kann auch vielem aus dem Weg gehen. Und auf Wiedersehen. Steigt mit der Blue Line der Haltestellte Division aus, steht auf der Milwaukee Avenue als erstes vor Stash, die gleicher Stelle seit inzwischen 5 Jahren vor allem Sneakers und Jordan verkaufen. Update: Bei finden sich noch einige Größen des Air 1 YOTH! Mit den beiden Primeknit Pure Wholesale NFL Jerseys Supply Boosts bringt adidas über seine Consortium-Linie diesem Samstag zwei echte Highlights die Stores. das HTM-Pack zum Air Day oder eine breite Auswahl Sport-Apparel. Besonders geeignet sind dafür Pasten, die Fladenbrot gedippt werden.

Die Jones waren eher Politiker. Ganz im Süden der Street befindet sich das Morcilla , das vom Bon Appetit-Magazin zuletzt auf den vierten Platz der Best New Restaurants gewählt wurde. Und Swarovski auf den Radar Modeliebhabern brachte. Unsere Kundinnen dort liebten es! Normalerweise fotografiere ich Cheap NFL Jerseys USA nur meine Freunde und meine Familie, ich nehme die Sache also nicht zu ernst. Herausgekommen Wholesale NFL Jerseys Supply ist dabei ein Preis, der es sich hat. VOGUE stellt Ihnen die wichtigsten Modemacher vor, präsentiert spannende Nachwuchstalente und gibt in exklusiven Interviews Einblicke in die Welt der Designer. Ich finde geil, ist, dass er relativ klar ist. Dein Video bereitet mir physische Schmerzen, deine Hook ist lachhaft, und bitte mach nie wieder Comedy im Internet. Der zweite folgte 2018 für seinen schrägen Auftritt The Disaster Artist. Dazu gehört diesem Jahr auch Chiara Wholesale Jerseys China Ferragni, die die besinnliche Zeit für einen Trip ins schweizerische Andermatt nutzte.

Nach dem… Und genau das machen wir jetzt! Dieser experimentelle HipHop hat mich total geflasht, die Rap-Kultur allgemein. Alle Themen im Überblick HIER HIN MIT DEM STICKY AD!!! Lassen Sie sich inspirieren! Früher war es absolut nicht die Norm, vegetarisch zu sein, erzählte sie. Der lilafarbene Colorway wurde exklusiv an Family & Friends während der Bread & Butter ausgegeben. Zudem soll es wieder einen michael kors handtasche sale Publikumspreis Cheap NFL Jerseys USA geben. Auch seinen Flow, der teilweise off-time am Beat vorbeiging und mehr wie schnelles Reden klang, fand ich damals geil, nach einigen Selbstversuchen habe ich aber festgestellt, dass das jeder Trottel kann.

Selbst Museums-Muffel werden absolut begeistert sein – versprochen! Wenngleich Sortiment http://www.michaeltaschen.de und Konzept RSVP inzwischen vielen kopiert wird – hier vermischten sich erstmals Fashion, Streetwear, Kunst und Musik –, ist und bleibt der Store der Damen Avenue doch unbestreitbar das Original. Hinzukommt, dass Vollrath nicht alleine ihrer Kollektion arbeitete, sondern das Ganze als Freundschaftsarbeit bezeichnet: Die Prints Elefanten, mit Siebdruck aufgetragen, wurden michael kors handtasche der schwedischen Künstlerin Olander, mit der michael kors tasche blau Vollrath seit Jahren gut befreundet ist entwickelt. Als Kontrast hierzu dient ein kräftiges Orange. Beim Oriental Poppy ist es aber nicht allein der Colorway, der den Unterschied ausmacht. Und denen gibt michaeltaschen es bekanntlich immer mehr. Koreanische Wholesale Jerseys China Beauty-Produkte erobern auch hierzulande ihren Stammplatz der Grundausstattung für die tägliche Pflegeroutine. Wir sind gespannt und werden darüber selbstverständlich berichten. Einen absoluten Über-Release bescheren uns Y-3 und adidas dieser Woche mit dem Y-3 Runner 4D.

Die meisten staunen wohl ungläubig, was da designt hat. Schließlich haben wir uns dort gleich sehr wohl gefühlt, wie eigentlich fast überall bei unseren niederländischen Nachbarn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara