Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Doomed pattern team losses to felt he got hurt Baltimore Orioles Jersey

All http://www.officialwhitesoxproshop.com/Avisail_Garcia_Jersey products featured were editorially selected.
The front office group has already Wholesale NFL Jerseys Supply been laying plans for the 2017 league year and one of the biggest questions is A.J.
It’s a sizeable gap, but leaves plenty of room for negotiation between the two sides.
You ‘t like the personality that comes with that package sometimes, but he didn’t have any of that.
Neither back was impressive against the Rams’ resurgent defense, and with their timeshare a Nike NFL Jerseys Wholesale total crapshoot, both be off the radar Week 17 against the Cardinals.
He had excellent preseason for us.
But I thought we handled it well, despite the goals.

Rams ON DEMAND was founded 2010 to provide a place for Rams Fans from around the world Baltimore Orioles Jersey to gather and talk about their favorite team.
Read Since leading the Tampa Bay Buccaneers to a Super Bowl victory MLB Jerseys China 14 years ago and announcing, I’m going to , has stayed away from the NFL’s biggest game.
What’s the difference between a college career that quietly crescendos and one that roars unceasingly?
We just want to be smart.
Mills is sometimes credited with being the youngest ever, but this is incorrect.
That Colvin, 29, http://www.cowboysofficialauthentic.com/WOMENS-EZEKIEL-ELLIOTT-JERSEY.html is this position likely is a surprise to some.
fact, says Cashman has deals he can make for McCann right now, but has waved them off because McCann is unlikely to accept a trade Wholesale Jerseys Usa to those teams.

In the end, Brown wasn’t worth the hype or the attention, transferring out of Nike NFL Jerseys Wholesale Wholesale Jerseys From China Knoxville after a year, logging three carries at Kansas State and declaring for the 2012 NFL Draft.
The situation: On second-and-16 from the Cincinnati Bengals’ 24-yard line, the Pittsburgh Steelers trail 20 with 7 left the fourth quarter.
Barracuda defeat the Roadrunners 4 The NHL Jerseys China San Barracuda extended their winning streak to a franchise-record nine with a convincing 4 victory over the Tucson Roadrunners.
Shanahan is line to be named the San 49ers’ head coach after the Super Bowl.
The gritty 38-year-old left-winger ranks among the Oilers’ all-time leaders several categories, including second played , sixth points , fifth goals NFL Jerseys Cheap , seventh assists , fifth hat tricks , fourth game-winning goals and first power-play goals .
And I told myself I was going to play the NHL I just had to do whatever it took to get there and now I’m there it’s just a matter of staying, and it’s a lot of fun.
Lincecum had the most wins Wholesale Jerseys From China above replacement and the most strikeouts among NL pitchers and the fewest wins among the top three candidates.

had six 3s and scored Wholesale Jerseys Usa 23 points, and Monta Ellis and Myles Turner each had 18 points for the Pacers.
Dollars, dollars, dollars.
He is likely another year or two away from regularly filling up the stat sheet, mainly because playing time continue to be a challenge because of the Jazz’s deep frontcourt.
1998, won NHL Jerseys China his second Players’ Championship of his career, then known as the Apolla World Curling Tour Championship.
I ‘t mean to do it, Catanzaro said.
The chair side mannors of the dentist was super.
The Philadelphia Flyers have fallen one point back of the final wildcard spot with the Boston Bruins defeating San 6 tonight.
After narrowly http://www.sabresofficialauthenticstore.com/Jake_Mccabe_Jersey_Adidas making the Opening Day roster last , the versatile 31-year-old Womens Kenyan Drake Jersey usurped Goins for the team’s backup role, sending the latter to the minors, and saw playing time at four different http://www.chargersshopfootballonline.com/Authentic-Russell-Okung-Jersey positions.

That project is completed and we’re ready Brandon Coleman Jersey to rock.
If they can get good push against the center of opposing offensive lines – MLB Jerseys China to make tackles or allow Nike NFL Jerseys Wholesale linebackers and safeties to make plays – the whole MLB Jerseys China personality of the Raiders defense 2015 be Chance Warmack Jersey much different.
LaFontaine would have a promising career ahead as one of the team’s best players, but he was unable to reverse the Islanders’ gradual slide.
The part that makes it effective Wholesale NFL Jerseys Supply for Hageman is that he then adds his arm strength into the equation.
The second quarter was terrible, Los Angeles coach Luke said.
That availability makes him integral piece of this team, even to those that not be on the field.
Hi, thanks for considering me.
Wholesale Jerseys From China This team can’t play defense.
Sullivan finished a four-way tie for second high points NFL Jerseys Cheap for the meet, outscoring 12 other teams on her own and helping WCA to 11th overall.

Assisted tackles counted as 0.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara