Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

CUSTOM ESSAY PAPERS

Studying is known as a form of activity that demands us to go beyond our capabilities. When we’re being raised, not at all times we will probably hear constructive things about our

CUSTOM ESSAY PAPERS

Studying is really a type of activity that demands us to go beyond our capabilities. When we’re being raised, not frequently we may perhaps hear positive things about our capabilities. Typically, we are inclined to feel of our personality of some thing much more or less stable and permanent but this really is a comprehensive misunderstanding. As we develop older and find out from day-to-day life, our personality changes also. It truly is remarkable when our individuality becomes better not worse. When a person goes to college or to other type of schooling, his personality receives a sort of signal and is truly is prepared to change. Becoming in school may be tough for all of us as we are required to write a quantity of custom essay papers. And we are required to develop and create our writing abilities also.

When you come across oneself in a sharp need to have of making a college or university assignment, along with the time is truly running out, there is aid that you simply can get any time you’ll need it. Normally, the internet is filled with many different on line companies who give custom written papers. On our side, we offer custom essay papers writing service and 24/7 customer support assistance as well which is undeniably impressive.

CUSTOM ESSAY PAPERS
Custom Essay Order wants to share with you a couple of secrets of successful academic assignment writing. Whenever you are about to present or to introduce new

CUSTOM ESSAY PAPERS

Custom Essay Order wants to share with you some secrets of prosperous academic assignment writing. Whenever you’re about to present or to introduce new concepts in your academic writing, the perfect way should be to deliver acceptable and accurate explanations of these concepts or terms. Probably the most crucial activity for you at the moment should be to get and to absorb all details connected for the subject of the essay writing presentation. You main objective is always to demonstrate your total awareness in the topic essay online writing within your custom essay papers. Talk about things you just got to understand as if you were born with it. Extra you show interest and respect to the subject, far more positive feedback you happen to be about to get.

If you feel oneself unsure with the concepts, use assistance of one’s instructor. You might want to request for assistance. When asked, your instructor shall be in a position to explain concepts and terms that you should certainly use in your essay or term paper writing.

We understand how at some points essay writing can become a specific burden. That is definitely why we offer you our expert assistance in custom paper writing.

CUSTOM ESSAY PAPERS
Let’s now concentrate on writing that most of students obtain challenging. We mean that writing a organization term paper is often a challenge that is certainly capable to conquer. You basically

CUSTOM ESSAY PAPERS

Lets now concentrate on writing that most of students obtain challenging. We mean that writing a organization term paper is usually a challenge that may be in a position to conquer. You just will need to understand what your main objectives are and strictly comply with the rules of organization term paper writing. Organization term paper as other kinds of custom essay papers are has usual essay structure. This paper elaborates about a specific business. It may also incorporate certain company related practical experience. Your enterprise term paper will probably be thriving if you ever will show a sequence of actions that were taken to be able to bring organization to good results or improvement.

Another important truth about business term paper as a form of custom essay papers should be to consist of the ethical aspect in the issue. It’s acceptable to include the description of human ethics demonstration. Also, there could be discussed the first reaction and how it evolved through the work course of action. If you’re in a need to have of enterprise term paper, our certified writers will be in a position to do a terrific job for you personally.

CUSTOM ESSAY PAPERS FOR ME
Writing custom essays is thought of to be pretty valuable educational practice for the students. Admissions for the colleges and universities are very

CUSTOM ESSAY PAPERS FOR ME

Writing custom essays is thought of to be rather helpful educational practice for the students. Admissions towards the colleges and universities are highly competitive. The ideal custom essay papers are all about selecting the best topic to serve the purpose best. An additional fundamental thing should be to understand the purpose of grad school essay. Some colleges may possibly provide inquiries for the grad custom essay papers writing. But the students can continually choose the topic that should right showcase their personal preferred capabilities. Yet another imperative aspect would be to concentrate on your individual very best traits and achievements.

Usually, the admission essays must fulfill two precise purposes. Major objective will be to satisfy committee members and to show that you are worthy of continuing your education. The committee wants have an insight on your personal well-informed decision on entering and studying at this distinct educational institution. The facts you produce must be immensely helpful and attributive for the highlights of one’s personality for the maximum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara