Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Cousins $24 million 2017 transition age question Authentic Jersey

Children under 10 years of age are free, while attendees ages 10 are just $3 Cheap Jerseys 90 Authentic Luke Falk Jersey per person.
The lifts remain similar, with the same core principles, but the Batson says he trains his Clemson athletes Wholesale Jerseys Paypal for a three-to-four year college career-or, as he calls it, the Daytona 500.
League Baseball sent me a package the wintertime, and it had numerous things to mark off — what would I like to be doing during All- week, they really wanted me to be part of it, said.
Regardless, Brown was elected commander–chief and http://www.chiefsfootballofficialprostore.com/MARCUS-ALLEN-JERSEY-CHEAP.html he named Henrie Kagi as Secretary of War.
This is a very interesting book that http://www.buccaneersshopnfljersey.com/Ronde-Barber-Jersey tells the Hockey Jerseys Cheap story of the great Koufax from the beginning.
I love this defense.

Also, nothing likely change with the scheme which would lead to more offensive output from the defensemen.
blog comments powered by Click to Read More Click to Hide.
Since 2009, only one of 18 catchers who began a with less than 70 career starts at the position led his team to the postseason while making 81 Eric Wood Youth jersey or more starts.
Although two of the 12 subsequently dropped out, his request to be added Cheap NFL Jerseys Free Shipping to the definition was denied.
The fluid coupling according to claim 1, wherein the housing further includes at least one stop member to limit the movement of lever actuator between the first position and the second position.
29 points Saturday, 29 points Monday, at least 26 points nine consecutive http://www.officialnuggetshop.com/authentic-15-nikola-jokic-jersey.html — the 28-year old has been consistent, reading about his feats could almost be yawn-inducing.
It wasn’t Cashman, http://www.panthersfootballofficialonlinestore.com/Mike-Adams-Jersey whose new three-year contract was announced Friday afternoon.
That’s just me personally but we’re living a day and time where there’s a new generation.
I ‘t believe he’s going to be able to help us the rest of this year, said a disappointed .

By Mark Nero Born: Full name: .
With three days of film at Wholesale Jerseys Paypal his disposal, Jamie Collins Youth jersey has plenty of reps to review prior to his first NFL training camp.
He was just a dude who wasn’t hitting or acting like a part of a single-minded collective.
said he tried to endear himself to his new Washington teammates slowly before offering his opinions, that he didn’t want to assume any leadership role, that he was nervous just about being accepted.
Married to Cornelia Grumman, dad of Blair and Eliot.
Dr., 12921- A.
Prosise, who suffered a broken shoulder blade against the Eagles on Nov.
That was the year that Calgary won the Cup.

We definitely wanted to win this game for him, Mosley said at a postgame press conference.
If you used Optimum login, click the Connect Account button to use your Optimum login info to manage your Newsday subscription account.
I ‘t care if it was a one-yard pass or a 44-yard pass.
Disclaimer: AthleteSpeakers assists companies seeking to hire talent like for speaking engagements, appearances, product endorsements, and business sanctions.
and Lim designed costumes for the production that included a series of shirts, dubbed the Action Capsule, emblazoned with words like Defy, Protest, Shout, Unite, and Fight.
Despite having thrown only 75 pitches, Hughes had to leave the game because of shoulder fatigue he’s been pitching through recent weeks.
He hit .337 .498 as a 22-year-old A-ball 2013 and held his own at -A the next with .817 OPS despite being nearly two years younger than the average Eastern League player.
Green is a rookie out of Clemson with great straight line speed, and second year safety Clayton Geathers is still recovering from a broken bone his foot.

I can still run, strong.
Role Scheme Versatility Darqueze Dennard projects as a field cornerback Cheap Jerseys 90 for aggressive press- defense, with the ability to play zone at times.
He complained that the Celtics haven’t played as tough this .
Conversely, a Hockey Jerseys Cheap franchise with a Cheap NFL Jerseys Free Shipping 50% chance of winning 102 and a 50% chance NFL Jerseys China of winning NFL Jerseys China 88-which is what a prospect package might entail- probably the post- half the time.
Steiner is picking his spots, taking his time.
His Chiefs records for carries a game and rushing attempts a were surpassed by .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara