Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Comments win the heavyweight boxing blue Adidas Andreas Athanasiou Jersey

But still, nobody is going to be afraid of the Falcons defense.
Really well, responded Terry when asked how is doing.
There’s a certain level of efficiency and there’s just a real level of maturity here, said David , who http://www.detroitredwingsofficialonline.com/Adidas-Andreas-Athanasiou-Jersey scored 15 points off the bench for the Spurs.
has a history of volunteering with the IFoA and he has been a member of Council from 2002, and from 2013 to date.
Verdict: GOES : Tobin is a decent depth swing tackle, but he is a liability at guard and the Eagles have better options at tackle now, with Halapoulivaati Vaitai and Seumalo.
Thinking NFL Jerseys 2017 of the significance Cheap NBA Jerseys of something that old puts humanity’s place on earth perspective, Jordin said.
During that time, the Panthers won three straight NFC South championships – before that no one had won consecutive NFC titles since the division was formed 2002 – while going a Cheap Hockey Jerseys combined and advancing to at least the second round of the playoffs each year.

But the Ducks already had two goalies signed for 2011, hit free agency on July 1.
A little less than three months into the , it’s easy to why Castro earned a reputation for being a talented yet frustrating player while with the Cubs.
A cop watches you run from a Cheap Hockey Jerseys Adidas Dalton Prout Jersey Best Buy with five laptops as a manager screams for help, only the cop takes the attitude of Have to let the citizens decide this.
Per team insider , Dolphins WR Stills has been dealing with a left calf injury since .

Cheap Hockey Jerseys Cheap NBA Jerseys Paul Griew has attracted national attention after his £4 shed fell down the on Tuesday afternoon.
Right now, the $1 million bridge is being Cheap NFL Jerseys Free Shipping built Stabler’s hometown of Foley.

When the update happens is when I get the thing.
Smith, the 49ers’ first-round draft pick 2011, registered 44 sacks his first four seasons despite missing five for a substance-abuse rehabilitation stint 2013 and last year’s nine-game league suspension, Those are types of distractions the Raiders were willing to put up with to add a player of Smith’s Wholesale MLB Jerseys caliber.
We’re still gathering a bunch of http://www.officialjaguarslockerroom.com/elite-cam-robinson-jersey information, O’Brien said.
He regressed for the Nationals that year – his inflated to 3 32 starts – but a steady regression continued, http://www.winnipegjetsofficialonline.com/Adidas-Dale-Hawerchuk-Jersey perhaps signaling that 2012 was aberration and the WBC’s effect wasn’t great.

I think at this point, I think it is a very solid pick considering that he has the ability to stay close to the receivers, the sense that he can keep up with them.
Parker developed NFL Jerseys 2017 into one of the league’s elite players after being reduced to tears his rookie under San coach Gregg Popovich ‘s coaching.
For his career he is a much better defender Authentic Corey Davis Jersey left than center , to the point that he’s been more valuable left despite a ten run difference position adjustment between the two positions.
Another one of the nominees, Panthers tight end Olsen, called Curry out on his support for Adidas Hisashi Iwakuma Jersey Smith.
On a sorted table the results get a bit goofy.
White was a 4 Dlineman who was double teamed if not triple, every single NHL Jerseys China play, both passing and running game and he made all those sacks anyway.
Hoyer Cheap NFL Jerseys Free Shipping is a topic within both organizations, although the Cowboys do not offer Hoyer a shot at starting even on interim basis.
No one gets more, no one gets less.
came NHL Jerseys China on to NFL Jerseys 2017 protect a two-run lead with runners on second and third and two out the Wholesale MLB Jerseys eighth inning and struck out Alejandro De Aza to end the threat.

NFL NHL Cheap NFL Jerseys Free Shipping MLB Soccer NASCAR Golf Motors NCAA FB NCAA BK Oly Dog Show Rugby Horses CYC Tennis Boxing MMA Red Bull Spartan Race Auto programming Outdoors Shop Sports Gold Toffoli has not played since Dec.
I do still watch NHL Jerseys China that 2013 game from start to finish; it’s great to relive that night, Cheap NBA Jerseys Barmore remarked.
v his autobiography, aptly titled said it was one of the stupidest and most egotistical plays hehad ever seen a baseball game.
Police arrived to the Avenue Nightclub after a 911 call was made, but Barnes had left by the time officers arrived.
The Nashville Predators play the Ottawa Senators on Tuesday night at 7 p.m.
Brown wasn’t comfortable with the latter, and how he responds Wholesale MLB Jerseys be key.
He once told me he was annoying on the sidelines, complaining about not getting the ball, that even , the nicest gentleman there ever was, came out to him and told him to shut the up.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara