Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

coaching new is already underway Vince Carter Authentic Jersey

The 28-year-old fire-baller, who is arbitration-eligible for the first time, owns a ridiculous 2 , 1 WHIP and 14 K 9 over 254 3 innings his MLB career.
He wasn’t a known commodity and only played 4 last year before he was lost with injury.
He rushed for 168 yards and two touchdowns.
You’re sitting there planning this game out, and actually from the third inning on how we Jerseys Supply were Cheap NFL Jerseys going to protect a one-run lead if we need to worked out perfectly until that point.
Next week I might not get a touchdown.
Oshie out, Connolly has also been playing on the second power play unit.
To foil the shift, Womens Boston Bruins Jersey he MLB Authentic Jerseys began to hit the ball more to left field from the outset of the .
They did have a lot of fun, there’s no question about that, but they were also one of the fiercest, most competitive teams I’ve ever seen and obviously their comebacks from the ’86 postseason defines that team.
You just try to improve on what you did wrong the first time.

first year I was a little and I came out pretty good this year.
Bouye was the Texans’ fourth cornerback and had 15 tackles, two interceptions and six passes defended.
Actually, he said, `I ‘t know that we can handle him now, Cheap NFL Jerseys and he’s not even a college player yet.’ Hearing that reset expectation level.
The Islanders Cody Latimer Womens Jersey could officially dig themselves out of their two-month hole with a win over the Toronto Leafs on Tuesday night, which would put them a playoff position for the first time this .
FanRag Sports is Associated Press Sports Editors Association member.
I think Cam and has given us great energy as starters, and it’s allowed to play less snaps and to play harder.
Then the http://www.floridapanthersofficialonline.com/Adidas-Aleksi-Heponiemi-Jersey bottom fell out.

Both the Twins and the Atlanta Braves had finished http://www.authenticmagicproshop.com/authentic-15-vince-carter-jersey.html last their respective divisions the year before winning their Jerseys China league pennant, something that http://www.authenticpacersproshop.com/thaddeus_young_jersey.html had never been done before.
Stamkos gets the puck near the blue line, giving Jerseys China Carey Price plenty of time to wonder why YouTube had to be invented.
He spent most of 2010 as the Giants’ shortstop, hit a career-high 24 home runs, and had http://www.authenticclippersshop.com/authentic-7-sam-dekker-jersey.html several key hits the playoffs as the Giants won the 2010 World Series.
TJ Maxx open Edwardsville by end of , depending on building renovation.
In time at Flicker, Birch house, I grew to guys, and have such wonderful warm memories of that I and hold close heart.
Their score of 95, out of 100, was just tenths of a point below the first-place Wholesale NFL Jerseys Free Shipping and second-place teams.
Ivanka Trump was silent as a controversy over Nordstrom dropping her clothing line Hockey Jerseys blew up last week.
Here is a breakdown of how the Panthers, New Islanders, St.

Positive dCAImpact = bad, negative dCAImpact = good.
The 31-year-old Los Angeles Lakers player announced the birth of his daughter, Navi , MLB Authentic Jerseys on Instagram Friday following reports that ex-girlfriend Keonna Green had gone into labor late Wednesday night.
between asking me if I offend him because he likes drinking beer and telling stories about his kid, he thanks ME for taking care of him and making it fun again for him.
Van Dyk Van Dyk was a three-year starter at Portland State, earning All-Big Sky honors his senior year.
Goaltender , who did not accompany the team on a road trip last month because of his struggles, has been stellar since Yeo took over.
He makes Chase Utley Womens Jersey his own music between Killers album and he pushes the bands Wholesale NFL Jerseys Free Shipping to get back to work.
Like I said, a lot of people, if you feel salty behind that, then I could say Jerseys Supply if the shoe fit well, I’m not afraid to address it, he said.
Tracking availability varies based on the types of items you purchased, your selected shipping method, and the carrier of Hockey Jerseys your item.
But he continued to state his case for a roster spot, breaking a 20-yard run on end-around before hauling touchdown catches of 27- and 11-yards from Nassib.
In the pocket, 100 percent.
While running off the field during the celebration following the victory Super Bowl XXI, McConkey spotted a handgun on the field.

Geoff Belinfante, senior producer, League Baseball productions: We were looking for ethnic diversity, number one.
This Womens Pavel Bure Jersey is strange that it happened.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara