Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Catching team ball prior a mariners i want Tyler Higbee Youth jersey

With many police officers one location, the University community have been concerned if they were not previously alerted that the Cheap Jerseys Wholesale drill was occurring, Richards said.
This move tells me that they want to bring up Cheap Jerseys From China Morrissey, but give him Basketball Jerseys Custom a fallback option if he struggles.
Joe The Broncos abandoned the fullback position recent years, but coach Kubiak is hoping that Cheap Jerseys Wholesale change this .
Nike NFL Jerseys From China ended up Nike NFL Jerseys 2017 missing six snaps, and during that time right tackle Menelik Watson played left tackle with Vadal playing on the http://www.officialbasketballkingstore.com/Zach_Randolph_Jersey right side.
Main article: The Catch When San took possession with 4 left regulation play, led 27; the drive began on San ‘s 11-yard line.
Everybody’s going to be gunning for you, everybody knows how good you are, Dempster says.
I was going to play basketball and get a degree, and he said, ‘You know, you have some strong suits as a football player, some things that you might want to pursue.
Forsberg says his life would be perfect, Basketball Jerseys Custom if it weren’t Womens Valtteri Filppula Jersey for that darned fame and adulation.
Remove or add teams to and from your list of favorites Remove or add reporters to and from your list of favorites.

But the most telling comments that day came not from McCarthy but from Brown.
Gagner It’d be one thing if Gagner was simply unlucky, but he’s only taken four shots his last five .
With a history of reliable reporting dating back to 1907, today’s UPI is a credible source for the most important stories of the day, continually updated – a one-stop site for U.S.
After the game, Seattle manager Servais http://www.footballramsofficials.com/rams+tyler+higbee+jersey said Iwakuma was dealing with some shoulder tightness, which hurt his command.
He was the top pitcher on the market yet hardly the most coveted because of it.
I ran back inside and got everybody front of the TV to it happen.
He is still New ‘s career scoring leader.
I have read on some sites that he was of Cheap Jerseys From China Croatian descent, does anyone know for sure what he was?
Colston was the definition of underrated.
Homemade and reusable shopping bags be available NHL Jerseys China for purchase.

When asked about his decision to do , said, Lots Nike NFL Jerseys 2017 of things wrong with , but Hitler ain’t going to fix them.
Jenkins could be -house replacement.
you enjoy it!
But despite being the first priority, they do have other needs, most notably the backcourt and perhaps they should give Pacers combo guard Stuckey a phone call.
But we’ll get to that.
Kids make jokes about mother, and I would get angry and want to Nike NFL Jerseys From China fight.
He’s primarily http://www.officialwinnipegjets.com/Adidas-Jacob-Trouba-Jersey been used as a third baseman , but has also played first base , shortstop , second base and has worked as an outfielder , according to Baseball Reference.
It would be difficult for a team the week leading up Cheap NHL Jerseys to baseball’s non-waiver trade deadline to make a more notable addition than a reigning batting and stolen-base champion.
Otherwise Vic Beasley Youth jersey I could just bounce around endlessly.
The tragic truth of radical education reform is that it has Cheap NHL Jerseys served only to get youth to adopt political views accordance with the radical reformers’ goals.

Holtby was able to shake it off, however, and play a solid game, finishing with 29 saves, though the NHL Jerseys China were ultimately unable to beat the Rangers the final period, losing Game 7.
As training opens this week, Florida and Arizona, there’s powerful symbolism opening a window to a new , drinking the blue sky and dreaming of the best.
Not as harsh a self-assessment as Peppers giving himself a C-, but that is accurate.
All of a sudden, he said, I was no longer anonymous.
be responsible for any and all additional taxes, duties, etc.
It was good to that some of the older guys like work with some of the younger guys like .

On defense, the Raiders weren’t much better.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara