Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Can will play huntley monday cup wins with get Authentic Jersey

23 comes and goes.
Then, it’s home against Tampa Bay and , another two-game road trip to Arizona and San Jose , and a home ice clash against Vancouver .
As stated above, the team went very heavy with safeties.
Right now, the consensus best guard the league is Marshal Yanda of the Ravens.
All of this was accomplished while playing for a last place Malmo club that won just 11 of 55 .
Green will be informed Saturday whether he’s cleared to play in this weekend’s game against the Falcons, Troy Renck of 7 Denver reports.
Impending free agent George Iloka isn’t the only player that Eagles fans are trying to recruit to Philadelphia Mason Cole Jersey via Twitter.
Here is a list of staff members with their most recent coaching stops: NFL Jerseys Paypal Head http://www.bengalsnflofficialprostore.com/WOMENS-JESSIE-BATES-III-JERSEY.html coach: McVay Offensive coordinator: LaFleur Defensive coordinator: Phillips Quarterbacks: Olson Running backs: Skip Peete Receivers: Frank Ragnow Authentic Jersey Yarber Offensive line: Baseball Jerseys Kromer Tight ends: Waldron Defensive line: Linebackers: Cornerbacks: Pleasant NFL NFL Jerseys Paypal Jerseys China Safeties: Ejiro Evero Special teams coordinator: Fassel Assistant offensive line: Dickerson Offensive quality control: Zak Kromer Assistant linebackers: Shula Assistant wide receivers: Zac .
Drug use was ruining the team What possible reason did Mandel have for providing the pharmaceuticals?

Now it’ll be like this!
Or none of the above?
It was ‘ third NFL game ever, and the second which he played on defense.
It’s a big two points and we are going to enjoy it.
He was as big as any athlete this town has seen a time, other than Michael , says Kaplan, host of Comcast SportsNet’s and a contributor on WGN radio.
It’ll be interesting to see if Halladay responds to Clemens’ statement after his anti-steroid Hall of Fame celebration party ends, or whether he’ll just wait until next year to get some more punches .
The issue isn’t that there is no science to back the therapy it’s that we haven’t developed a deep enough understanding of how our bodies and Cheap NHL Jerseys brains work to quantify or qualify why this treatment http://www.jetsofficialsfootballprostore.com/WOMENS_YOUTH_TRENTON_CANNON_JERSEY.html yields Braden Smith Womens Jersey the NFL Jerseys Paypal results it does.
Maybe a little more erratic hockey that he’s been accustomed to over Sweden.
Sanchez and Judge have arrived the majors different ways.
He’s on the right path and we’re not going to rush him.

The entire Vikings organization is extremely thankful that Linval was not seriously hurt, and our thoughts are with all of the victims of this shooting.
Utley played on out http://www.indianapoliscolts.us.com/WOMENS-BRADEN-SMITH-JERSEY.html west, and had somewhat of a bounce-back campaign.
did not show much pass-rush pop college, but he should serve an important two-down role early his career.
finished fourth the 200 seven days later – missing out on the team by .01 seconds – and her shot at joining , Brisco-Hooks and Pérec was over.
Like the previous play, the step is designed to give the pulling guard time to cross the formation and Cheap NHL Jerseys also false key any linebackers reading the tailback’s flow.
Barkley has thrown some http://www.official49erslockerroom.com/elite-korey-toomer-jersey occasional support toward the Warriors every once a while, like when he said Klay Thompson was Baseball Jerseys the second-best player the behind NFL Jerseys China LeBron James, and praised Draymond Green for his low blow on James Game 4 of last ‘s Finals.
Gausman’s gas consumption is down from 69 percent 2015 to 63 percent this year, and NFL Jerseys Paypal he’s using more off-speed stuff to catch hitters off-guard.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara