Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

But games relative learn is importance best http://www.officialbroncoslockerroom.com/elite-von-miller-jersey”>Von Miller Youth jersey

A year ago, it was $15 million.
I believe there were a couple times where maybe I shouldn’t be put the game and he put me , said a day after finalizing $86-million, five-year contract with the New York Yankees.
That said, players have to make a decision as of us do.
, on the other hand, might be good for Kansas City.
https: 2016 ws702313.mp3ers radio analyst , a former Cheap Basketball Jerseys NFL defensive lineman, wasn’t thrilled with Cheap Jerseys Cheap Basketball Jerseys Wholesale the play of nose tackle Purcell early 24 loss to the Cowboys Sunday.
— The Office of the Fayette County Sheriff wants to warn residents of a telephone scam that has resurfaced the Lexington area within the last few hours.
He came out of the corner to lift a 10-footer under the crossbar the first, after Fiset robbed him on a breakaway.
Please note that comments are monitored by staff.
Speaking of catchers the outfield, I once sat through nine innings of Stephen Vogt playing right field Port Cheap NFL Jerseys Free Shipping Charlotte.
Given the way teams have been energized by coaching changes this , there’s little reason to believe that a new man behind the bench Cheap Jerseys Wholesale not motivate the Canadiens to play Von Miller”>http://www.officialbroncoslockerroom.com/elite-von-miller-jersey”>Von Miller Youth jersey better.
The Utah Highway patrol said Kaynita from Glendale, Utah was traveling west, pulling two Cheap NFL Jerseys Free Shipping coal trailers around 4.

But that would have been a shabby move to block a well-respected coach like Julien from moving on, especially after last week’s embarrassing display of firing him during the Patriots’ Super Bowl celebration.
That’s probably the biggest reason Foles has climbed the depth chart quickly, along with his fairly quick understanding of the playbook’s West Coast concepts, which is no doubt buoyed by the year Foles spent with Philadelphia .
Even when he is blocked or a run goes away from him, he does a great job http://www.panthersfootballprostore.com/daeshon-hall-jersey-for-sale-c-58.html of converging toward the run and shrinking running holes.
I’m happy he was out there again.
As Lambo booted it, Meder stuck his big right paw toward the sky.
We might not have had to wait until 2004.
That’s one of the things, when we’ve watched him through the years, you say, ‘Man, is he strong and plays with length.’ And then this system …
The Flames missed out on Cheap Jerseys Wholesale a wild card spot by 10 points last year and were a whopping 21 points behind the No.
what has people ready to dump him?
In 1987 he won NL manager of the year for the Expos.
Thanks for making the right decision.

, who is the only coach the state to have won three state championships as a player and three as a coach, said that all members of the Hall’s first class Cheap Jerseys Wholesale were Bridgehampton graduates.
Schebler was checked out by trainers but was kept the game.
Veteran winger wear the ‘A’ at all times and, of course, the status of captain Karlsson won’t change.
the only game I can remember Vitale calling that featured BYU, Cheap Jerseys Wholesale Trent Plaisted outplayed the Tar Heels’ Tyler Hansbrough.
Goc was drafted the first round, 20th overall http://www.raidersfootballofficialonline.com/Nike-Karl-Joseph-Jersey.html by the Sharks the 2001 NHL Entry Draft, though he remained Germany until 2003.
That’s further down the line of course, but regarding the 2016 , Damiere Byrd is making a name for himself .
So raced Cheap NFL Jerseys Free Shipping back his car – admittedly maybe a little too fast – to go congratulate his NFL-drafted .
It might not be the prettiest of basketball,Gasol beams.

It is a situation Hoiberg can appreciate Cheap Jerseys Wholesale because he was a guard who had little stability during this 10-year playing career with the Pacers, Bulls and Timberwolves.
By high school too are become dependent upon their overlords the education establishment telling them what to say, what to believe, what to Cheap Basketball Jerseys do: Go into the streets to protest Trump’s inauguration!
His presence along the Eagles defensive line led to league-wide recognition and Second-team All-Pro honors..
I’d then read them off whatever order they came up.
You won’t leave on your own terms.
The the Program quarter honoring Kisatchie National features a wild turkey flight over blue stem grass with leaf pine the background on the reverse.

Achilles issues have scuttled Doctson’s rookie year, and the list of healthy, dependable first-year wideouts to replace him this do-over thins out quicker than anyone could have expected it would this spring.
But every team is forced to break their well-manicured intermission routine.
… Graduated from high school 2010, but entering the draft now because Womens Teddy Purcell Jersey he served on a mission of The Church of Christ of Latter-day Saints New Zealand.
Among those whose political career began on Brown’s picket line was a housewife, Dianne Feinstein, who brought her daughter along a baby carriage.
As grim pitchers and grimmer catchers know all too well, once of the St.
Miked up for that game for Showtime’s Inside the NFL Watt could be heard calling out to Strief saying you stink!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara