Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Boys and girls, Do the job and Create My Document

Boys and girls, Do the job and Create My Document

Jot down My Pieces of paper and Create My Report – The Right Pairing

Just each pieces of paper should certainly comprise an individual important system that you may condition in a very phrase or paragraph. These methods can’t offer a efficient pieces of paper, but chemie ghostwriter they help to handle the most common complications stumbled upon in dreadful records. You’ve proved helpful on / off having a trusted report formulating program and you also absolutely experience deep-down you will need to earn an accolade by the use of your publishing. Professional analysis cardstock authoring program will help you to get. Investigation records also incorporate creating a offer. Studying a newspaper necessitates persistence. Our personalised document crafting services are below to help you out, despite your reason behind looking for us to create your essay for you personally.

Our essay composing products and services offer you specialized aid within the realm of education. It is sometimes smart to fork out slightly more and remain confident that the essay shall be brilliant. Most essay creating vendors usually do not offer you superb essay companies only for the reason that don’t carry out student’s recommendations. Easy methods to the most suitable essay is by WritePaperFor.Me. Composing essays or any variety of cardstock will work is definitely considerable and significant task. Composing an essay, or some other papers for this topic, isn’t just posting.

Our authors will probably be willing to total several revision inside specified time. All they go a significant surgery to be sure of their skillsets. Our freelance writers will complete your document on your behalf and you’re just going to be distributed an increased great cardstock which will get you with the best spots bracket. Due to a exceptionally reactive correspondence method, they is able to incorporate your personal recommendations immediately. Any copy writer we implement has prepared the best value of specific records connected to your matter. Our freelance writers are quality regardless of the matter you’ve installed with our agency. Task support authors declare that it’s always much better to remain consistent in creating.

If you find yourself anyone who wants to do very creative composing, then never hinder the significance of getting original. If academic writing isn’t your sturdy fit, you’ve reach the suitable see. School essay writing comes to end up being so essay on account of the range of school essay posting expert services that have joined essay industry. News reports papers reading has a myriad of positive aspects.

If you’re about to implement somebody to complete the task in your case, the predicament will contrast. Perhaps you may then printing the work or yield and then make improvements. You may additionally purchase ready report gets results associated with a form along with many different themes.

There you may have our easy tutorial on how to prepare a biography about somebody to fully understand about combined with guidelines when deciding on your perfect creator on the web. Best essay article writer pros give thorough school support and help to learners. Our study shows so it could not. You should be confident enough to have a researching so you’re competent to control your topic to allow it to be precise.

With the special with the faculty season, university students can be viewing and posting independently, it is therefore a lot of entertaining within their impression. They may get advice through the customized sites on how you can produce the expression written documents. They principally desire to see the report which they will need to provide. Through the Internet, they will identify and identify different formulating firms and internet sites available on the web. It’s difficult for all trainees to having to pay much more time inside of a give good results.

Compose my term paper expertise can be found at custom made producing corporations and online sites on-line. Also, it is simpler to evaluate the write my term paper companies presented by the variety of formulating businesses on the web. Our specialized composing business is one of the businesses on the web that’s capable of give high-quality jot down my term paper assistance that are traditional and affordable. Most effective qualified professional on the net essay article author enterprise is your services. If you want appropriate products and services which have been initial check out our essay expert services. There are a variety of profitable delivers from numerous essay composing providers and you don’t know which to give preference to. If you’ve gained a purchase that has to be finished instantaneously, you could possibly be confident realizing that we’ll be the varieties to come to recovery!

Remember, the online market place buyers commonly never want an abundance of content. So there can be distinct equipment that you will want to learn about crafting imitate for those net. So as to be discovered, a go back to note is really important. You don’t need to have for starters the text to compose a track. The majority of people can just view a one statement at some point.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara