Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

BFF bullpen are new concerns Pascal Siakam Jersey

While I wouldn’t be surprised if Helm is protected the upcoming Las Vegas expansion draft, the Red not be required to do , either that draft or a potential Zac Dalpe Womens Jersey upcoming Quebec City expansion draft that’s likely to happen during the term of the Helm contract.
If http://www.officialraptorsshop.com/authentic-43-pascal-siakam-jersey.html he continues to develop NBA Basketball Jerseys and remains healthy, Ezeli should prove to be a worthwhile signing for the Blazers.
Consequently, it was really difficult for the hitters because they had never seen anything like that before.
National security officials under President Barack Obama have also come out against it.
The submarine: capacious, if a nautical.
Simpson remembers that day fondly.
We got guys who were on the streets not too ago, coming and battling, getting that playoff experience, hopefully it will into next week and we’ll be ready against a team that’s obviously playing very well.” Perhaps dominant defense is not http://www.officialmarlinstore.com/Andre_Dawson_Jersey necessary.
It incorporates the work of many stalwart baseball researchers, including Blau, Art Cantu, Frank Hamilton, Reed , , McConnell, Jack , and Ray Nemec, Jerseys China as well as members of the Minor Leagues Committee of the Society Jerseys Supply for American Cheap Jerseys Paypal Baseball Research.
Jeffries had come out of retirement to become the first of many -called great white hopes.
The Hurricanes’ fourth-line center has a good idea why his friend can always find a team.
I would cry like a baby if the time came that ‘s number would be retired and he would step out on the ice to receive what NBA Basketball Jerseys has Leaf fans have been storing up to bestow Cheap Jerseys upon him for years.

Because of the time difference, Sanders Jalyn Holmes Jersey was being announced as the Heisman winner 14 time zones away at about 4 Josh Hill Jersey a.m.
There’s a massive ceiling lurking under the surface, but http://www.panthersshopnfl.com/Authentic-Trai-Turner-Jersey it’s more reasonable to expect merely above average production.
The day when the signs that deal, wins the championship or comes back from Game 7 down-for me, Ironman is that day.
Spent sixth with Angels and batted .285 with 86 runs, 30 NFL Jerseys Paypal doubles, six triples, 18 home runs and 63 RBI…Set career bests several categories including runs, triples and home runs…Also tied career-high with 14 stolen bases…Led Angels with 44 multi-hit , the same number of multi-hit efforts to lead the club 2010…

Bergen, who played his only 14 that and another 17 the postseason, refused Jerseys China to report to camp the next fall and claimed he was giving Jerseys Supply up hockey to concentrate on a Cheap Jerseys pro golf career.

It’ll be a good test for us.
For items being shipped to Canada Cheap Jerseys Paypal from a Canada-based vendor, customers be charged applicable sales tax.

Kaat is almost always Mr.
Contrast that to Raines’ first shot on the ballot 2008, when he received only 24 percent of the vote.
Mundell, 60 of Tipton died at 12 a.m.
On 4, Foligno scored his first career NHL hat-trick http://www.officialauthenticgiantstore.com/Nike-John-Jerry-Jersey.html against the Pittsburgh Penguins.
‘s presence be hard to replace for as as he is away from the team, as the two-time All- has the ability to dominate the paint.
He bounced back NFL Jerseys Paypal and forth between Manchester and Los until finally he cemented a place on the team for himself the NHL during the 05 NHL , mostly as a checking line forward.
LT Kickasola, 95, passed away Tuesday evening, 24, Willie Mays Jersey at Meadows Assisted Living Metropolis, Illinois.
Plus, quite honestly, Edmonton was a much better hockey club ’88 than we were.
There have been several things that have really helped a lot of the ideas that…Even as useful and practical as the workshop last year was, some things have crystallized and gotten a lot less fuzzy for me, at least a couple things there.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara