Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Believe offering packages ‘a’ ‘b’ or 40 focus size Connor Williams Womens Jersey

• His breakout 2017 campaign saw him named to the QMJHL First All- Team NFL Jerseys Wholesale and All-Rookie Team.
Through that full month , the Panthers backup rocked a record and .932 save percentage.
However, not ideal that is a promoter exclusive deal.
Brazil 1 Germany.
She was able to get to the SEC Wholesale Jerseys Paypal , ball out, put up big numbers and lead her team to a victory.
The line with Couture, Hertl and Boedker is San ‘s best line.
Car.: Helped Carr throw for 300-plus yards for the fourth time on the year…
Can make defenders the box with his quick feet.

addition, each NFL Jerseys China runner-up receive $2 for his her school.
But fans Philadelphia not forget that dunk a hurry, and just like he did that night against the Utah Jazz, expect the new Oklahoma City Thunder forward to produce at least one spectacular moment during his Africa Game debut.
We feel that this move is the best interests of all parties involved.
The Boston Red Sox continue their quest to lock up the East Division title this Thursday night the first of a four-game series against their bitter rival, NHL Jerseys Wholesale the New Yankees, at Yankee Stadium.
UP NEXT — More AP baseball: https: MLBbaseball Updated August 3.
as well as the Oct.
No, she says under her breath.
Has found his groove?

Diaz Zuma Press Icon Sportswire 4.
Hannikainen appeared to be the organization’s primary emergency depth option and, as a result, he played 33 NHL and only eight AHL matchups.
Somehow, Villarreal – a town without a taxi rank and only two hotels – is the Champions League semi-finals.
With that being said, I Connor Williams Womens Jersey still believe he’s a dynamic runner Wholesale Jerseys Free Shipping with a knack for slithering through holes on inside runs.
The full-service credit union offers everything from checking and savings accounts to mortgages, auto loans, credit cards, and home and auto insurance.
According to and Papa ‘s, Every NFL gameday from now through December 25, consumers who purchase two medium one-topping Papa ‘s pizzas and a two-liter -Cola beverage receive a promotional code to be entered for a to win epic Super Bowl experience, including VIP game tickets, sideline passes to the Zero Sugar Halftime Show and access to one of the hottest Super Bowl parties.
Rock was as reliable as always with his frees and Dublin were 1 to 0 up after only 15 minutes.
and provide fans with comprehensive digital coverage of the hometown teams with original stories and content from a team of Insiders, breaking news, up-to-the-minute game previews recaps, highlights and multimedia video clips.
We are coming off of our best year ever terms NFL Jerseys China of video views, viewing time, app engagement and other interactive platforms.

Their scoring distribution is skewed as well, with over 60% of the team’s total goals coming at home.
He probably be wondering how Didier Deschamps convinced him to do it.
Gronk eventually rumbles into the end zone after breaking a few tackles, but it was Garoppolo’s quick decision and accurate throw that put him position to score: PLAY-ACTION PASSES The Patriots use a variety of run-heavy NHL Jerseys Wholesale sets and jumbo personnel groupings to NFL Jerseys China fuel a power Riley Dixon Youth jersey running game — and set up big-play opportunities off play action.
• Gold’s Gym has signed a deal naming 2XU, a global leader high performance sports apparel, as the official teamwear Partner for Gold’s Gym team members worldwide.
She led the Monarchs to the championship 2005, was a 2007 WNBA All-Star and was the recipient of the league’s Perrot Sportsmanship Award 2009.
It ain’t hurting family.
Wholesale Jerseys Paypal The expected starting pitchers are Yefry Ramirez for the Orioles and Masahiro Tanaka for the Yankees.
Get two at home, take care of our house and keep our hopes alive.

native and graduate of Rutgers University who join our family as a NHL Jerseys Wholesale multi-platform host and reporter.
Geoff Burke-USA TODAY Sports The club is calling it a cervical nerve impingement.
Most embarrassing dance memory?

took a Falcons team that finished 4 2007 to 11 his rookie http://www.raidersnflofficialproshop.com/YOUTH+PJ+HALL+JERSEY .

14 , they’ve topped 100 yards on the just four times.
It was a http://www.packersofficialfootballshop.com/Super-Bowl-Jahri-Evans-Jersey showcase for players outside of the United States – the rest of the world is stacked.
They have three quarterbacks – sometimes four – who always put the ball where it needs NFL Jerseys Wholesale to be.
— NFC team scouting director.
With cornerbacks sitting on his checkdowns and out routes, Schaub set the ignominious NFL record for pick sixes consecutive .

Wholesale Jerseys Paypal seven starts since the end of , Hendricks Wholesale Jerseys Free Shipping has a 3 , 1 WHIP and only 5 walks vs.
The Hornets thought highly enough of Bacon to give him two fully guaranteed years, which is a sign that they are hoping Wholesale Jerseys NFL Jerseys Wholesale Free Shipping he can develop into a rotation piece.
ET on Wednesday.
On one hand, it can refresh a team and help them recover from nagging injuries.
But you have to remember that Rodman was coming off three straight Finals with the Chicago Bulls and had already cemented himself as one of, if not the, greatest rebounder of all time.
Italy wins if: -It scores first.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara